24/3/17

Κύπρος - Έτοιμοι για νέες επενδύσεις εκατομυρίων οι Ρώσοι επιχειρηματίες

Ρώσοι επιχειρηματίες έτοιμοι για επενδύσεις εκατομμυρίων στην ΚύπροΤης Νατάσας Ευριπίδου
Έτοιμοι για επενδύσεις εκατομμυρίων στην Κύπρο, είναι Ρώσοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της ανέγερσης και λειτουργίας σκοπευτηρίων. 
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο TVONEnews, o Μαξίμ Σορόκιν, περιφερειακός Διευθυντής Συνδέσμου Πρακτικής Σκοποβολής, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για επέκταση των δραστηριοτήτων Ρώσων επενδυτών στην Κύπρο.
"Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες ομοσπονδίες που διερευνούν το ενδεχόμενο να στείλουν τους σκοπευτές τους στην Κύπρο για προπόνηση κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Πιστεύουμε πως θα προκύψουν σημαντικά οφέλη για την Κύπρο."
"Ρώσοι επενδυτές, μας προσέγγισαν και εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να έρθουν στην Κύπρο και να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της ανέγερσης και λειτουργίας σκοπευτηρίων. Αντιλαμβάνομαι υπάρχουν κάποια νομοθετικά ζητήματα που τα κοιτάζει η κυβέρνηση και ελπίζουμε ότι θα γίνουν όλες οι διευθετήσεις που χρειάζονται". 
Ο Μάξιμ Σορόκιν, επιβεβαιώνει παράλληλα το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου σύμφωνα με το οποίο αποτελεί εμπόδιο για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού, νομοθεσία που θεσπίστηκε το 1968, στον τομέα. 
12d96f3.jpg
(Στη φωτογραφία ο Μάξιμ Σορόκιν) 
Εμπόδιο η νομοθεσία αλλά....
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για τη νομοθεσία που αφορά το άθλημα της σκοποβολής και την κατοχή, χρήση ορισμένων κατηγοριών όπλων σκοποβολής και άσκησης του αθλήματος. Μάλιστα, όπως αναφέρει,  ένα από τα μεγάλα τουριστικά γραφεία της Αγίας Πετρούπολης, έχει εκφράσει επίσημα και μέσω της διπλωματικής οδού, πρόθεση να φέρει μέχρι και 50.000 ερασιτέχνες και αθλητές σκοποβολής για προετοιμασία τους χειμερινούς μήνες.
Την ίδια ώρα, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πρακτικής Σκοποβολής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, την οποία κοινοποίησε και στον υπουργό Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη, εξηγεί πολύ περιγραφικά το διεθνές ενδιαφέρον που υπάρχει από ξένες εταιρείες για προώθηση αθλητικού, σκοπευτικού τουρισμού και τις προοπτικές για την Κύπρο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.