20/3/17

Εκδήλωση στα Ταμπούρια "Αθώοι ή Ένοχοι οι Μαυρομιχαλαίοι;"

Και μια άλλη εκδήλωση με θέμα:
Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια"
Δείτε την Πρόσκληση:


4 σχόλια:

 1. ενα εχω να πω: εσεις τι πιστευετε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περιμένουμε κρατώντας την ανάσα μας τ' αποτέλεσμα τής δίκης.
  Ιδιαίτερα τα πορίσματα τής αναπαράστασης (και μάλιστα ζωντανής) τής στυγερής δολοφονίας, που άλλαξε τον ρού τής ιστορίας.
  Και μιάς και θα έχει πάρει το "κολάϊ" το εν Ταμπουρίοις Δικαστήριο, στην συνέχεια να επιληφθεί και τής πολιτείας τού Παυσανία: Αν δηλαδή πράγματι στο Βυζάντιο, όπου τον είχαν στείλει οι Έφοροι, ζούσε Σπαρτιάτικα και όχι κατά τον Μηδίζοντα τρόπο, αν είχε αλληλογραφία με τον Αρτάβαζο και επί ποίων θεμάτων, αν δίκαια αθωώθηκε και γιατί μετά ταύτα βρέθηκε να κρύβεται ως ικέτης στον ναό της Χαλκιοίκου Αθηνάς για να γλυτώσει την θανατική ποινή. Και το κυριώτερο: αληθεύει ότι η μητέρα του, η θρυλική Σπαρτιάτισα Θεανώ έδωσε την πρώτη την πρώτη πλίνθο για να χτιστεί η πόρτα τού ναού όπου αυτός κρυβόταν με αποτέλεσμα να πεθάνει εκεί από τις στερήσεις και το κρύο. Και αυτό ήταν σωστό ή όχι;
  Ιδού λοιπόν το επόμενο επίκαιρο θέμα δίκης μετά την ευθύνη των (ποιών ;) για την δολοφονία τού Κυβερνήτη .

  Υ.Γ. Αυτό με την ΖΩΝΤΑΝΗ αναπαράσταση τής δολοφονίας τού Καποδίστρια ειλικρινά με ξεπερνάει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φυσικα περιμενουμε και το αποτέλεσμα της δικης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.