19/3/17

Λίμπερμαν: την επόμενη φορά θα καταστρέψουμε τα συριακά αντιαεροπορικά!

Λίμπερμαν: δεν θέλουμε να εμπλακούμε στον πόλεμο υπέρ ή κατά του Άσαντ ή να συγκρουστούμε με τους Ρώσους …..αλλά την επόμενη φορά θα καταστρέψουμε τα συριακά αντιαεροπορικά!
Ανεβαίνουν οι τόνοι από πλευράς Ισραήλ. Ο Υπ. Άμυνας του Ισραήλ, Avigdor Liberman, δήλωσε σχετικά με την τελευταία ισραηλινή επιδρομή την Παρασκευή σε συριακό έδαφος και την απάντηση ετοιμότητας του συριακού στρατού με την εκτόξευση ομοβροντίας πυραύλων s-200:  "Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να εμπλακούμε στο συριακό εμφύλιο πόλεμο υπέρ ή εναντίον του (προέδρου Bashar) Assad ή να συγκρουστούμε με τους Ρώσους, αλλά δεν θα διστάσουμε να υπερασπιστούμε την ασφάλεια του Ισραήλ", δήλωσε ο ισραηλινός υπουργός την Κυριακή κατά την επίσκεψή του στο induction center της IDF.

« Το κύριο πρόβλημά μας είναι η μεταφορά προηγμένων όπλων από τη Συρία στο Λίβανο. Γι αυτό κάθε φορά που εμείς ταυτοποιούμε μια απόπειρα εισαγωγής όπλων .. εμείς θα το ματαιώνουμε αυτό. Δεν θα υπάρξει κανένας συμβιβασμός σε αυτό το θέμα », τόνισε ο υπουργός άμυνας
Προειδοποπίησε ότι « την επόμενη φορά, αν το συριακό σύστημα αεράμυνας ενεργήσει  ενάντια στα αεροπλάνα μας, θα το καταστρέψουμε », δήλωσε ο Λίμπερμαν.  ynetnews 18.3.17
Ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο υπέρ ή κατά του Άσαντ η χώρα του άλλα ήδη έχει πολλαπλώς εμπλακεί…..

2 σχόλια:

  1. Δηλαδη κυριά μου , εάν η Συριά υπερασπιστεί τα δικαιώματά της επι του εδάφους της και αποτρέψει εισβολή ....θα εισβάλεται! ! Εάν αυτά τα λόγια δεν είναι λόγω εμμηνόπαυσης , τότε ή στο ισραηλ έχουν θέμα , όπως και η παγκόσμια κοινότητα είναι σε παράκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω να ψηφισω το τελευταιο: "Η παγκοσμια κοινοτητα ειναι σε παρακρουση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.