23/3/17

Η ΕE κάλεσε τον Τούρκο πρεσβευτή για «εξηγήσεις» σχετικά με τις απειλές του Ερντογάν

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ένωσης

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο», δήλωσε χτες ο «Σουλτάνος»
Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τον πρεσβευτή της Τουρκίας στις Βρυξέλλες για να του ζητήσει «εξηγήσεις» μετά τις απειλητικές δηλώσεις για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Μάγια Κοτσίγιαντσιτς.
«Ζητήσαμε από τον μόνιμο εκπρόσωπο της Τουρκίας στην ΕΕ να έρθει στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης», τη διπλωματική υπηρεσία της ΕΕ,«διότι θέλουμε να λάβουμε μία εξήγηση», δήλωσε η εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Ερντογάν έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά που καίει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με μια ευθεία απειλή στους πολίτες της ΕΕ.
«Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο. Εμείς, σαν Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Δημοκρατία», είπε ο Τούρκος πρόεδρος την Τετάρτη, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Εμεις οι Ελληνες βοηθησαμε τους τουρκους και τους φραγκολεβαντινους να διαλυσουν την ανατολικη Ρωμαϊκη αυτοκρατορια κιενας "Τουρκος" κατα πασα πιθανοτητα μπασταρδος Ελλην θα τους βοηθησει να διαλυσουν την τουρκια, με εμας να αλλαλαζωμεν μεθ'υψίστης τέρψεως υπερ μιας τοιαυτης πραξεως...λέτε να δικαιωθώμεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.