21/4/17

" Ο ΟΣΕ είχε τρύπα 11 δις και το CERN στοιχισε 9 δις ..."

9 σχόλια:

  1. CERN και ΔΕΚΟ έχουν πάνω κάτω τον ίδιο σκοπό.. απλά ο ΟΣΕ πέτυχε πρώτος τη δημιουργία μαύρης τρύπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O OΣΕ έχει παθητικό διότι ο ΓΑΠ υφαρπαξε όλη την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ με το έτσι θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν προσγειωθούμε δεν πρόκειται να συνέλθουμε.

    Για χάρη της ιστορικής αλήθειας η ΔΕΗ μπορεί να έχει 75 αργόσχολους στο Χι εργοστάσιο της ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όταν δεν υπάρχει ζήτηση ρεύματος. Ας υποθέσουμε ότι ο ασχετούλης πολιτικάντης του βίντεο έχει δίκιο και ο μελλοντικός εργοδότης απολύει τους αργόσχολους.

    Το κρίσιμο ερώτημα είναι ποιος θα συντηρήσει τον σταθμό για να είναι έτοιμος για παραγωγή ρεύματος μετά από κάποια μεσημέρια ένα καλοκαιράκι και ποιος θα τον λειτουργήσει τότε. Μιλάμε για 500 με 600 οC και πίεση 250 με 300 Bar συνθήκες λειτουργιας.

    Διευκρίνηση: Τα κόστη λειτουργίας μιας επιχείρησης, όλων των εταιρειών και όχι μόνο της ΔΕΗ, διακρίνονται στα σταθερά και τα μεταβλητά και έχουν μέγεθος αναλόγως του είδους της επιχείρησης. Στο παράδειγμα της ΔΕΗ που αναφέρθηκε ο πολιτικάντης του βίντεο το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ προσωπικό της ΔΕΗ όταν ο σταθμός ΔΕΝ παράγει συμπεριλαμβάνεται στα σταθερά κόστη.

    Και μια διευκρίνηση για τον σταθμό του Κερατσινίου (γιατί για αυτόν μιλάμε). Ο σταθμός αυτός έχει μια κατασκευαστική ιδιαιτερότητα που τον κάνει μοναδικό στην Ελλάδα και που δεν θα κλείσει ακόμη και αν η Ελλάδα καταρρεύσει πλήρως οικονομικά. Είναι αυτό που λέμε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτα απαξιωνεις κατι κανοντας στραβα ματια (πηραν απο τη ΣΗΜΕΝΣ μηχανες που δεν ταιριαζαν στις ελληνικες ραγες), μετα δαιμονοποιεις και στο τελος διαμεριζεις τα ιματια της εταιρεια υπερ των επενδυτων και διαφορων funds....Φυσικα χειραγωγουντες την κοινωνια μεσω των ΜΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΟΣΕ έχει μαύρη τρύπα απο τα βαγόνια που δεν ταίριαζαν και από τις μίζες.Το μεγαλύτερο βέβαια το έχει απο τα πλαστά εισιτήρια.Πριν μερικά χρόνια συνοδεψα μια γνωστή Καθηγήτρια Πανεπιστημίου να τα ταξιδεψει σπο
    Αθήνα Θεσσαλονίκη.Το εισιτήριο αντιστοιχούσε σε θέση που κάποιος άλλος καθόταν.Το Τρένο ήταν άδειο...Ετσι ο ένας από τους δυο κάθισε σε άλλο κάθισμα.
    Τα λεφτά απο το ένα εισιτήριο μπήκε σε κάποια τσέπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι άλυτο, το κράτος δημεύει την ιδιωτική περιουσία (ΕΝΦΙΑ-νομος της δεξιάς!!!) για να πληρώσει τους δανειστές και δεν φτάνουν πάλι τα χρήματα για το χρέος προς ΚΡΆΤΗ!!!
    Δηλαδή κόλπα όπως κούρεμα, διαγραφή, επιμήκυνση, στάση δεν πιάνουν, αλλά κόλπα από τους δανειστές όπως στρατιωτική κατοχή πιάνουν.

    Η επιλογή ανάμεσα σε καπιταλισμό ή σοσιαλισμό είναι παραμύθι, και αυτό φαίνεται στις οικονομίες της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, όπου η ανάπτυξη τους είναι με επιδοτήσεις ΕΕ για υποδομές.
    Πως εξηγούνται οι εξαιρετικά χαμηλοί μισθοί Βουλγαρίας όταν έχουν μετακομίσει όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις εκεί και η ανεργία είναι μόλις 8%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ο Αδάμ Βαουσχάουπτ ένωσε όλες τις Μασονικές στοές και έκανε τη Γαλλική Επανάσταση, μαζί με τους Ρότσιλντ, είχε τις εξής αρχές:
    1. Κατάργηση όλων των νόμιμων Κυβερνήσεων
    2. Κατάργηση της Κληρονομιάς
    3. Κατάργηση της ιδιοκτησίας
    4. Κατάργηση του Πατριωτισμού
    5. Κατάργηση της οικογένειας
    6. Κατάργηση της Θρησκείας

    Το ίδιο ακολούθησαν και οι Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνωφ Λένιν (Το Ίλιτς δείχνει την καταγωγή) και ο Μπρονστάϊν Τρότσκι στην Οκτωβριανή Επανάσταση των Ιουδαίων.

    Ο Ένφια είναι ένας φόρος Κομμουνιστικός της Σχολής της Φρανκφούρτης.
    Επίσης ακολουθούνται όλες οι αρχές του Αδάμ Βαουσχάουπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.