18/4/17

Εδώ η καλή νοθεία - Στο Κουρδιστάν σχεδόν όλα τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια!!!

Ο χάρτης με τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια, όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Φιράτ
Η κουριδκή ιστοσελίδα Φιράτ, που διευθύνεται από το εξωτερικό, δημοσέιυσε τον παραπάνω χάρτη, με την επεξήγηση ότι στις συγκεκριμένες περιοχές χρησιμοποιήθηκαν τα περισσότερα από τα 2,5 εκατομμύρια ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στις κάλπες και κατά διαβολική σύμπτωση, όλα αφορούσαν το "Ναι" και κανένα το "Όχι".

Να σημειωθεί ότι η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή, με απόφαση που εξέδωσε μετά το δημοψήφισμα, θεώρησε ως έγκυρα τα ψηφοδέλτια που δεν ήταν σφραγισμένα.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό άρθρο του Φιράτ, ο χάρτης δημοσιεύθηκε στη διεύθυνση @franksiyon_org στο Twitter και δείχνει ότι τα περισσότερα ψηφοδέλτια χρησιμοποιήθηκαν σε εκλογικά κέντρα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, όπου εκτός της Κατάστασης Ανάκγης, υπάρχουν και περίπου 250 χιλιάδες στρατιώτες, στρατοχωροφύλακες, πολιτοφύλακες και αστυνομικοί, για να επιβάλουν την τάξη γενικώς και... ειδικώς την ημέρα του δημοψηφίσματος!
Με βάση τον αναρτηθέντα χάρτη, τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια χρησιμοποιήθηκαν πιο πολύ στο Μαρτνίν, το Μπίτλις, το Βαν, το Ελαζίγκ, την Ο΄τρφα και το Μπίνγκιολ.
=

1 σχόλιο:

  1. Αφου τα ενεκρινε ο Τραμπ,ολα τα αλλα είναι ν'αχαμε να λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.