18/4/17

Πτώση ελικοπτέρου της αστυνομίας στο Ντέρσιμ της Τουρκίας

Ελικόπτερο τύπου S-70 Blackhawk της τουρκικής αστυνομίας κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Çambulak του νομού Ντερσίμ (Τούντζελι).
Στο ελικόπτερο επέβαιναν 2 δικαστές, επτά αστυνομικοί και οι δυο χειριστές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί στον τουρκικό τύπο, το ελικόπτερο κατά πάσα πιθανότητα κατέπεσε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Δεν έγινε γνωστό αν υπάρχουν επιζώντες.

Στην περιοχή σπεύδει ομάδα διάσωσης από το Ντιγιαρμπακίρ.
Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Πιουλιουμούρ του Ντερσί. στις 11:40 και μετέφερε προσωπικό που συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.