18/4/17

Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει συνεργασία με την Αλ Κάιντα

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ιράκ Ιγιάντ Αλάουι
Το Ισλαμικό Κράτος διαπραγματεύεται με την αλ Κάιντα μια πιθανή συμμαχία ανάμεσά τους, καθώς τα ιρακινά στρατεύματα σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τους τζιχαντιστές του στη Μοσούλη, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ιράκ Ιγιάντ Αλάουι.
Ο Αλάουι είπε ότι έλαβε την πληροφορία αυτή χθες από πληροφορημένες πηγές, τις οποίες δεν κατονόμασε.
«Η συζήτηση έχει αρχίσει. Βρίσκεται σε εξέλιξη (...) ένας διάλογος ανάμεσα σε εκπροσώπους του Μπαγκντάντι και του Ζαουάχρι», πρόσθεσε, αναφερόμενους στον Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, τον ηγέτη του ΙΚ, και τον Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, τον ηγέτη της αλ Κάιντα.
Το Ισλαμικό Κράτος δημιουργήθηκε όταν στελέχη της αλ Κάιντα αποσχίστηκαν το 2014. Οι δύο οργανώσεις δίνουν μάχη για νεοσύλλεκτους, χρηματοδότηση και την ηγεσία του τζιχάντ, του ιερού πολέμου.

Για τη συνέχεια Euro2Day

1 σχόλιο:

  1. Κάτι ανάλογο με τις συγχωνεύσεις των εταιρειών.

    Είδε η CIA Holding Co ότι οι δύο θυγατρικές έχουν πολλά έξοδα και περιορισμένο αντίστοιχο αποτέλεσμα, και έδωσε εντολή για συγχώνευση.

    Τώρα βέβαια αν δεν πετύχει η συγχώνευση, είναι υποχρεωμένη να τις ρευστοποιήσει και τις δύο, και να ιδρύσει μία νέα με άλλο brand name, για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.