21/4/17

Η Τουρκία εμπλέκεται στο τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης

Από την Τουρκία ήρθαν τα χρήματα που έλαβε ο καμικάζι που ανατινάχθηκε στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, καθώς εκεί φέρεται να εδρεύει «διεθνής τρομοκρατική οργάνωση», όπως μεταδίδει το RIA Novosti…
Η αναφορά χρήζει περισσοτέρων διευκρινίσεων και εκτιμάται ότι αν οι σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία ήταν πραγματικά καλές, οι Ρώσοι θα φρόντιζαν στις ανακοινώσεις τους να απέφευγαν να αναφερθούν στη χώρα από την οποία προήλθαν τα χρήματα ή θα φρόντιζαν να προσθέσουν ότι συνεργάζονται με τις αρμόδιες τουρκικές υπηρεσίες…

http://www.defence-point.gr/news/?p=175667

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.