24/4/17

«ένας για όλους και όλοι για έναν» - Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για το τεχνητό πόδι της Αλεξάνδρας

«ένας για όλους και όλοι για έναν»
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ)
Ελλησπόντου 21 Βύρωνας
6977-747431 + egmont1937@gmail.com
ΕΚΚΛΗΣΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
1. Η Αλεξάνδρα Μπ. είναι ανάπηρη, ανασφάλιστη και άνεργη. Έχει χάσει το ένα της πόδι από το γόνατο και κάτω. Κυκλοφορεί με τεχνητό πόδι, ενώ ταυτόχρονα πάσχει από ψυχιατρικά σύνδρομα.  Σήμερα το τεχνητό πόδι παρουσιάζει σημάδια καταστροφής. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να βαδίσει κανονικά και  ζήτησε βοήθεια.

Η εταιρία τεχνητών ποδιών του Δημήτρη Χρονόπουλου, ανέλαβε την αντικατάσταση του κατεστραμμένου τεχνητού ποδιού το οποίο θα στοιχίσει 3.000 ευρώ. Το ΚΙΦΒ ανέλαβε να συγκεντρώσει τα 1500.
Κάνουμε έκκληση σε κάθε πολίτη ή οργάνωση που θα μπορούσε να βοηθήσει, να συμβάλλει οικονομικά και ταυτόχρονα να διαδώσει αυτή την ανακοίνωση.
Έχοντας ως αρχή να μη δεχόμαστε εμείς οι ίδιοι χρήματα, παρακαλούμε κάθε βοήθεια να στέλνεται στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: GR 220 110 182 00000 182 44 01 96 44 ( Το όνομα της εταιρίας είναι: Κωσταντίνος Δημ. Χρονόπουλος και Συνεργάτες Ε.Ε ). Είναι αναγκαίο στην αποστολή των χρημάτων να αναφέρεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η σημείωση: “Για την Αλεξάνδρα” ώστε να αναγνωρίζεται ο σκοπός της κατάθεσης. Είναι αναγκαίο επίσης το ποσό που καταθέτουμε στην τράπεζα να κοινοποιείται και στο e-mail: haralampos.lamprou@gmail.com για να έχουμε γνώση της πορείας της οικονομικής ενίσχυσης στην εταιρία.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δ. Σουλιώτης
Υπεύθυνος ΚΙΦΒ\

Βύρωνας 13.4.17


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.