29/4/17

Παραλληλισμοί

Το να γράφει ο Βαρουφάκης βιβλία για την οικονομία και την διαχείριση των κρίσεων (να τα πουλά και να πλουτίζει από αυτά) είναι σαν να γράφει ο καπετάνιος του Costa Concordia βιβλία για την ναυσιπλοϊα και τα ναυάγια (και να υπαρχουν ναυαγοί που τα αγοράζουν!).
Για την ιστορία ο infamous καπετάν Francesco Schettino, το 2012 έβγαλε το καράβι με 4200 επιβάτες, από τη ρότα του και τόριξε στον ύφαλο για να κάνει το κομμάτι του στο χωριό του το Gilio. Οταν σκίστηκαν τα ύφαλα, οι αξιωματικοί του τον βρήκαν να πίνει ποτάκια στο σαλόνι, κι ενώ του ούρλιαζαν να σημανει συναγερμό και να διατάξει εκκένωση, αυτός εξαφανίστηκε από τη γέφυρα, έβγαλε τη στολή έβαλε πολιτικά και την έκανε πριν από όλους, με την πρώτη λέμβο χωρίς να τον πάρουν είδηση!
Ο δειλός κι ηλίθιος καπετάνιος, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονίες (χάθηκαν 32 άτομα), πρόκληση ναυαγίου και εγκατάλειψη του πλοίου του. Για την ώρα δεν έχει εκδώσει κάτι.

2 σχόλια:

  1. Ο πρόλογος ειναι η αληθινη αληθεια για τον φαιδρο ναρκισσο με το ειρωνικο και πεισματικο υφος αλλα όταν κανεις κηδεια με ξενα κολλυβα σε παιρνει να το παιξεις μαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επομένως ο Βαρουφάκης δεν πρέπει να γράφει βιβλία για να μη ενοχλείται ο Γιαννούλης.
    Εκτός και αν ο Βαρουφάκης δίνει το υπό έκδοση βιβλίο για λογοκρισία στον Γιαννούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.