22/5/17

Αλβανία: Η ‘προσωπικότητα’ του νέου υπουργού Εσωτερικών -48χρονου Ντριτάν Ντεμιράι

«Προσωπικότητα- Ποιος είναι ο υπουργός Εσωτερικών, ο 48χρονος Ντριτάν Ντεμιράι»

Το βιογραφικό του νέου υπουργού Εσωτερικών της Αλβανίας, Ντριτάν Ντεμιράι που προτάθηκε από το Δημοκρατικό Κόμμα για το υπουργείο κλειδί καθώς η χώρα βαδίζει προς τις εκλογές έχει ως εξής:
Ο Ντριτάν Ντεμιράι (Dritan Demiraj), γεννήθηκε στις 24/5/1969 στα Τίρανα. Είχε μια μακρά καριέρα στο στρατό, έχει συγγράψει το διδακτορικό «Ειδικές δυνάμεις, μια νέα προοπτική στο σύγχρονο πόλεμο, μελέτη αναφερόμενη στο Αφγανιστάν το 2015».

Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά σεμιναρίων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Διπλωματία 2007-2010 στο πανεπιστήμιο ‘Ιλλυρία’.

Στο βιογραφικό αναφέρεται, επίσης, ότι έχει παρακολουθήσει την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης- τμήμα Νομικής, την Ακαδημία Αλβανικής Διπλωματίας, τη Στρατιωτική Ακαδημία «Σκεντέρμπεη» και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής.

Ο Ντεμιράι έχει 24 μετάλλια από το στρατό και 27 από συμμετοχή σε αθλήματα. Ως διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων είναι γνωστός ως «ο πατέρα» των μαχητών στον τομέα των εκπαιδευτικών αποστολών «Αετός», είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, εγχειριδίων καθώς και επιστημονικών συγγραμμάτων.

Αποστρατεύθηκε ως συνταγματάρχης μετά από 31 χρόνια υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Αλβανίας και είναι εγγυητής της σωστής διαχείρισης από το υπουργείο των προσεχών βουλευτικών εκλογών.
(oranews.tv)
--
The Hellenic Information Team

6 σχόλια:

  1. Θαυμάσιο βιογραφικό, αλλά παραλείπει να αναφέρει και πόσα στρέμματα χασίς καλλιεργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελληνική κυβέρνηση (ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομασθεί αυτό το πράγμα), να διευκολύνει με κάθε τρόπο τους Ελληνες της Β.Ηπείρου να μεταβουν σε ένα μήνα στα χωριά και στις πόλεις τους και να ψηφίσουν τους Ελληνες εκπροσώπους τους.
    Με νομικίστικα κόλπα, κινδυνεύουν να μην έχουν ούτε έναν βουλευτή στο επόμενο κοινοβούλιο.
    Οι εργοδότες να δώσουν άδειες μετά αποδοχών και το ποσό να εκπέσει από την φορολογία.
    Και εκπτώσεις στα εισιτήρια. Να μισθώσουν και λεωφορεία για δωρεάν μετάβασή τους.
    Αν δεν καταγραφούν, κινδυνεύουν να μην αναγνωρίζονται τα δικαιώματά τους στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι δεν κατοικούν μόνιμα και όλο τον χρόνοι στη χώρα, είτε Έλληνες είτε Αλβανοί, δεν μπορούν να ψηφίσουν.

      Διαγραφή
  3. Παραφουσκωμένη προσωπικότητα, των 48 ετών με 31 χρόνια υπηρεσία στις Ε.Δ. Παιδί των γυμναστηρίων και Body Bilder ο Ντριτάν (Φώτης) συμμετείχε στον UCK στο Μπαιραμτζούρι (περιοχή του Μπερίσα), που τον προώθεισε μετά το 1999 σε σχολεία και σεμινάρια για να τον έχει σε αξιώματα αργότερα. Θυμίζει αντίστοιχο Μποσίσωφ στην Βουλγαρία...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It gives us an idea of the changes Albania will see internally.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.