9/5/17

Όταν οι Παλαιστίνιοι ήθελαν να πουλήσουν όπλα στους "Τσάμηδες".


Εφημερίδα "Παρον"  - Από το e-Amyna -  Το άρθρο είναι εδώ 






6 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα έχουν γίνει πορείες και διαμαρτυρίες για την "κατεχομένη" Παλαιστίνη. Άκουσε κανείς ποτέ την Παλαιστινιακή Αρχή να μιλήσει για την κατεχομένη Κύπρο, ή Β. Ήπειρο; Προφανώς όχι, αφού έδιναν όπλα στους "Τσάμηδες". Οι Παλαιστίνιοι πρόσκεινται στην Τουρκία, η οποία δεν τούς έχει προσφέρει απολύτως τίποτε και συνεργαζόταν στενά με το Ισραήλ, εν αντιθέσει προς την Ελλάδα, που τόσο τούς έχει συμπαρασταθεί, ειδικά επί τριτοκοσμικού Α. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κάτι άλλο, πρέπει να παρατηρήσουμε:

      Αυτό που σημειώνει σωστά το άρθρο, όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους από εμάς, είναι ότι το καθεστώς Χότζα με την αντιεθνικιστική πολιτική του ήταν παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στα Βαλκάνια. Αμέσως μετά την κατάρρευση του καθεστώτος Χότζα, άρχισαν τα "όργανα" τόσο στις πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες όσο και στην εξωτερική πολιτική της Αλβανίας έναντι της Ελλάδας.

      Να θυμίσω επίσης τους τεμενάδες στον Τίτο από τους τότε Έλληνες πολιτικούς (που έκαναν γαργάρα τα περί "Μακεδονίας", δηλ. τη βάση του σλαβομακεδονικού αλυτρωτισμού...) και την πολεμική κατά του (απομονωμένου, αλλά ακίνδυνου) Χότζα...

      Διαγραφή
    2. Σωστος,ας ξυπνησουμε επιτελους,εγω τα λεω απο καιρο αυτα...εμεις να δουμε το συμφερον μας και να προχωρησουμε σε μια στρατηγικη σχεση με το Ισραηλ αν χρειαστει !
      Οι "φιλοι" μας οι Παλαιστινιοι εχουν την φωτογραφια του Ερτογαν διπλα απο του Αραφατ...και εμεις βριζουμε-φταιμε τους Εβραιους για καθε κακο που συμβαινει στον κοσμο !

      Διαγραφή
  2. Πιστευει κανεις ότι μονον ο Σοιμπλε ξερει ότι ειμαστε μαλα%$#@ς ;.
    Ολος ο πλανήτης τωχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αιφνιδιάστηκα από την πληροφορία αυτή.Δεν περίμενα τόσο μεγάλη αχαριστία από την Παλαιστινιακή ηγεσία.Η Ελλάδα αγγάλιασε τον Παλαιστινιακό λαό και του παρείχε υποστήριξη σε ότι ζητούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν "φιλίες" μεταξύ κρατών, αλλά μόνο συμφέροντα. Θυμάστε το "Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες" και πως μας αντιμετώπισαν οι Άγγλοι στο θέμα της Κύπρου. Ή το "ΕΛΛΑΣ - ΓΑΛΛΙΑ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ" και πως μας συμπεριφέρθηκαν οι Γάλλοι. Ή τα της βοήθειας από το "ξανθό γένος" κ.λπ. Συνεπώς, η εξωτερική πολιτική της χώρας θα πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά με βάση τα συμφέροντα της ΕΛΛΑΔΑΣ και να γίνονται οι απαραίτητες συμμαχίες με τον οποιονδήποτε και οποτεδήποτε θα μας φανούν χρήσιμες. Βέβαια για να γίνη αυτό απαιτείται μακροπρόθεσμη εξωτερική πολιτική, αλλά με τον τρόπο που τα πολιτικά κόμματα αντιμετωπίζουν το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τον τρόπο που δουλεύουν οι διπλωματικοί υπάλληλοι.
    Χρήστος Τσατσανίφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.