25/5/17

Που βρίσκεται το Καστελόριζο;

7 σχόλια:

  1. για να δεις Ελληνα ποσα ζωα κυκλοφορουν αναμεσα μας !!!!! Μικρα και μεγαλα , αλλα εγω θα δειξω και την παιδια μας !!! Ξυπνηστε ρεεεεε , ξυπνηστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ NIKOS,

      Δεν θα απαντούσα, αλλά εφόσον το αναφέρατε και εφόσον μιλάμε για Παιδεία, ας διευκρινίσουμε ότι η λέξη «Παιδεία», γράφεται με «αι» και «ει» (και όχι «ι») και είθισται να έχει το «Π» κεφαλαίο. Επίσης, οι έχοντες Παιδεία συνηθίζουν να τονίζουν τις λέξεις.

      Λεπτομέρειες...

      Διαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Και αυτό του Andpik πολύ έξυπνο"
    Ντε και καλά να θέλει να δείξει ότι οι Έλληνες δεν ξέρουν που είναι το Καστελόριζο. Γιατί άραγε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε καθηγητά αφήστε τα υπονοούμενα, γιατί θα αλλάκω τακτική.
      Ντροπή σας να υπονοείτε τέτοιες ανοησίες.
      Ντροπή σας, γιατί κάποιος άλλος θα υπονοήσει για σας, ότι παίζετε το παιχνίδι της νέας τάξης πραγμάτων και των δανειστών, προβάλλοντας ανόητες δημοσιεύσεις, που υποτίθεται στρέφονται εναντίον των δανειστών, ενώ τους διευκολύνουν να μας χώσουν ένα μνημόνιο διάρκειας 63 ετών.
      Σταματήστε λοιπόν αυτή την τακτική και κάντε πολιτισμένο και δημοκρατικό διάλογο.
      Για άλλη μια φορά το λέω, ντροπή σας να υπονοείτε ανοησίες για τον Ανδρέα..

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σάββα Καλεντερίδη για για ποιό λόγο μπήκε το βίντεο "Που βρίσκεται το Καστελόριζο;";

      Διαγραφή
  3. Υποβλήθηκε λάθος ερώτημα. Αν τους ρωτούσες για το Survivor ή για κανένα dick-pic θα απαντούσαν σε όλα τα ξεφτέρια. Πανωλεθρία και σφαγή και φέτος στις εξετάσεις, τα θέματα δεν ήταν βατά. Λευτεριά στη Μύκονο και όχι πλαστικά, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά: Ευθύνες για τα σούργελα του βίντεο, έχουν και οι δάσκαλοι και οι γονείς. Η Παιδεία, ξεκινάει πρώτα από το σπίτι. Αν και έχω την εντύπωση πως επιλέχτηκαν να προβληθούν τα πιο κορυφαία "αστροπελέκια", αυτό δεν σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

    ΥΓ 1. Όταν το 1982 η Αργεντινή εισέβαλε στα Falklands, τα Βρετανικά ΜΜΕ μετέδιδαν (τρομοκρατώντας τους πολίτες) πως η χώρα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο αφού εχθρικές δυνάμεις βρίσκονται λίγα μίλα μακριά - είχαν μπερδέψει τα Falklands με τα νησάκια Orkney, λίγα μίλια βόρεια της Σκωτίας.

    ΥΓ 2. Όταν το 2008, η Ρωσία εισέβαλε στην Γεωργία, δεν ήταν λίγοι οι Αμερικανοί πολίτες κάτοικοι της πολιτείας Georgia που αμπαρώθηκαν στα σπίτια τους επειδή νόμισαν πως η "Κόκκινη Αυγή" (κινηματογραφική ταινία του 1984) συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμη περισσότεροι ήταν αυτοί που (από άλλες πολιτείες) τηλεφωνούσαν σε συγγενείς τους στη Georgia για να μάθουν εάν τελικά τους επιτέθηκαν οι Κόκκινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιποτα δε λεει το γεγονός οτι κάποιοι δεν ξέρουν που ειναι το Καστελλόριζο.Οι περισσότεροι αμερικανοί δεν ξέρουν που ειναι η Ευρώπη κι όμως την ελέγχουν διότι ξέρουν αυτοί που πρέπει.Το ίδιο ρεπορτάζ είχε παρουσιαστεί σε ενα τουρκικό κανάλι με ερώτημα για το που βρίσκεται η Κύπρος με τρομερές απαντήσεις που προκαλούσαν αυθόρμητο γέλιο.Επισης το δείγμα δε ειναι και τόσο αντιπροσωπευτικό.Γενικα η εκπομπη αυτή του Σκαι θελει ντε και καλα να επιβάλλει μια άποψη οτι ευθύνεται ο ελληνικος λαός δια την κατάσταση στη χώρα.Ομως κύριοι αυτοί που υπέγραφαν τις μίζες και έβαζαν τη χώρα στο ευρω χωρίς να πρέπει και στο μνημόνιο ισως ήξεραν που βρίσκεται το Καστελλόριζο.
    ΥΓ: η πανέξυπνη κυρια Μερκελ σε σχολείο της Γερμανίας που επισκέφθηκε εν ωρα γεωγραφίας απέτυχε να δείξει στο χάρτη τη Μόσχα ! Μπορείτε να βρείτε ο βιντεο στο YouTube.Η οποία κυρια Μερκελ κατα το επίσημο βιογραφικό της εχει διδακτορικό στην κβαντικη φυσικη παρακαλώ.Ελπιζω να μην ειναι σαν του Νταισελμπλουμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.