22/5/17

Η συμμορία του Ταχίρ Βελίου κατέβασε την Ελληνική Σημαία και βεβήλωσε το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά

Το Κίνημα για τη μεγαλη αλβανία κατέβασε την Ελληνική σημαία στην Κρανιά Δελβίνου

- αναδημοσίευση από τον "Ελεύθερο Λόγο του Αργυροκάστρου"-

Σήμερα, το πρωί κατά τις 6:00 ακτιβιστές του "Κινήματος για την Μεγάλη Αλβανία", με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Tahir Βέλιου κατέβασαν από τον ιστό και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, την οποία πριν από μία εβδομάδα ύψωσαν εκπρόσωποι εξτρεμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΦΕΒΑ, PSIVA και ES1914, όπου συμμετείχε και ο ποιητής και συγγραφέας Βαγγέλης Παπαχρήστος ο οποίος καταδικάστηκε το 1994 για τρομοκρατία και υπό την παρουσία του οι Έλληνες εξτρεμιστές φασίστες σήκωσαν την τρομοκρατική σημαία της προσάρτησης της νοτίου Αλβανίας.

Η κίνηση για την μεγάλη αλβανία πριν λίγες μέρες νωρίτερα είχε προειδοποιήσει ανταπάντηση στις προκλήσεις των Ελληνων Εξτρεμιστών.

"Το κίνημα για την μεγάλη αλβανία έχει δράσει και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε καμία στιγμή δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονες μας να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της αλβανικής δημοκρατίας.

Το κίνημα για την μεγάλη αλβανία είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους", δήλωσε ο πρόεδρος του Τahir Veliu.

Το κίνημα για την μεγάλη αλβανία επίσης κατέστρεψε και το μνημείο του τρομοκράτη Θύμιου Λιώλη, ο οποίος το 1914 έπραξε σφαγές το 1914 στη νότια αλβανία και το 1944 πήρε μέρος με τον Ζέρβα στις σφαγές στην τσαμουρια.

Από το 2010 ο Βαγγέλης Ντόυλες και ο Βασίλης Μπολάνος τοποθέτησαν πααράνομα το μνημείο αυτού του τρομοκράτη στην Κρανιά Δελβίνου.

shqiperiaebashkuar.al/

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου από το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά μετά την βεβήλωση που υπέστη





Η άμεση απάντηση από τους κατοίκους της Κρανιάς που υψώνουν στο κενό ιστό μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία


--
The Hellenic Information Team

19 σχόλια:

  1. Θα έρθει η ώρα που θα ξαναδίνουν μια χρυσή λίρα για να βαφτίζονται άρον-άρον χριστιανοί ώστε να μην τους διώξουν με τις κλωτσιές στην αλβανία. Αυτή η ώρα θα είναι όταν η τιμή της λίρας θα ανέβει αρκετά...έτσι που να έχουν αξία και οι κλωτσιές που θα χοτράσουν στην Ελλάδα και στην Βόρειο Ήπειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελληνική κυβέρνηση (ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομασθεί αυτό το πράγμα), να διευκολύνει με κάθε τρόπο τους Ελληνες της Β.Ηπείρου να μεταβουν σε ένα μήνα στα χωριά και στις πόλεις τους και να ψηφίσουν τους Ελληνες εκπροσώπους τους.
    Με νομικίστικα κόλπα, κινδυνεύουν να μην έχουν ούτε έναν βουλευτή στο επόμενο κοινοβούλιο.
    Οι έλληνες εργοδότες να δώσουν άδειες μετ΄αποδοχών και το ποσό να εκπέσει από την φορολογία.
    Και εκπτώσεις στα εισιτήρια. Να μισθώσουν και λεωφορεία για δωρεάν μετάβασή τους.
    Αν δεν καταγραφούν, κινδυνεύουν να μην αναγνωρίζονται τα δικαιώματά τους στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι Αλβανοί υπήκοοι (ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής) δεν κατοικούν μόνιμα στην Αλβανία, δεν θα ψηφίσουν. Απαγορεύεται πλέον από τον νόμο.

      Διαγραφή
    2. Ο αλι αλ-γιουνανί είναι γεννημένος έλληνας από έλληνες χριστιανούς γονείς στην Θεσσαλονίκη, έχει τελειώσει το ιστορικό τμήμα του ΑΠΘ και το έχει γυρίσει στο ισλάμ αλλάζοντας και όνομα (από Γιώργος).
      Παπαγαλίζει δε μονίμως τις θέσεις του τουρκοπροξενείου στην Θράκη με σουξέ του το τραγούδι "οι Πομάκοι είναι τούρκοι".
      Επειδή δεν είναι διορισμένος από το ελληνικό υπουργείο παιδείας ώστε να παίρνει μισθό, θα ήταν εξωπραγματική η υπόθεση ότι ως φερέφωνο, τα παίρνει από το προξενείο;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι Γιουνανί, είναι αλ-Γιουνάνι και είσαι ανόητος.

      Διαγραφή
    5. Ωραία! Διορθώνω λοιπόν: άλι αλ-γιουνάνι...
      Ολα τα άλλα, ότι είσαι τουρκοπροσκυνημένος κλπ ισχύουν!

      Διαγραφή
    6. Αλή αλ-Γιουνάνι είναι. Δεν θα το γράφεις όπως γουστάρεις εσύ.

      Διαγραφή
    7. Ο πυγμάχος πάντως, όταν τον έλεγαν Μοχάμεντ Άλι, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε.
      χαχαχα!!!


      Διαγραφή
    8. Το "Άλι" (ή "Άλη" αν το γράψουμε με τους ελληνικούς φωνητικούς κανόνες) είναι η αραβική εκδοχή του ονόματος, από το "άλα" (ύψος, μεγαλείο). Γι' αυτό όταν αναφέρουμε τον "ΑΛΛΑΧ", προσθέτουμε αμέσως και τα Σουμπχάνα ουά Ταάλα (Αυτός που του αξίζει κάθε ύμνος και Ύψιστος).

      Το "Αλή" είναι η τουρκική εκδοχή του ονόματος. Έτσι το προφέρουν και οι Αλβανοί, οι Βόσνιοι και γενικά στα Βαλκάνια. Γράφω "Αλή" (με 'η') επειδή το όνομα μου ακολουθεμουν τους κανόνες της ελληνικής φωνητικής. Αν ήμουν ξένος, θα έγραφα "Αλί" (με 'ι') ως μετάφραση του ονόματος στα ελληνικά από μια ξένη γλώσσα.

      Διαγραφή
  3. Η βόρεια Ηπειρος τελίωσε.....ακομα και οι βοριοηπειρωτες δεν ενδιαφερονται και ξεπουλαν τις περιουσιες τους στην Αλβανια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό πρέπει να σταματήσει με την βοληθεια της Ελλάδας. Ομως όχι με τις μαριονέτες της Μέρκελ αλλά με μια άλλη, πατριωτική/δημοκρατική κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κάψιμο της ελληνικής σημαίας είναι απαράδεκτο, όσο απαράδεκτο όμως ήταν και που οι Βορειοηπειρώτες και οι διάφοροι εθνικιστές που πήγαν στην Κρανιά κατέβασαν την αλβανική σημαία από τον ιστό και ύψωσαν την σημαία της αυτόνομης Βορείου Ηπείρου, και γιόρτασαν υπέρ ενός δολοφόνου των Αλβανών και το αλβανικό κράτος παρόλα αυτά δεν επενέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ali al-Yunani ψεύδεσαι ασυστόλως. Ουδέποτε κατέβηκε η σημαία της Αλβανίας από το μνημείο στην Κρανιά. Η απάντηση είναι εδώ http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_653.html
    και άλλη μία εδώ http://veliachovo.blogspot.gr/2017/05/blog-post_5.html

    Όσο για τον Θύμιο Λιώλη ήταν τιμωρός των αγάδων που έπιναν το αίμα του λαού και όχι "φονέας Αλβανών" όπως γράφεις γενικά και αόριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε ζητώ συγγνώμη γι' αυτό που είπα για τη σημαία. Λάθος μου αλλά παρασύρθηκα από δημοσιεύματα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Μόνο να σκεφτεί τι θα του έκανε ο Κολοκοτρώνης!
      Συνήθως αυτά τα άτομα που αρνούνται την Πατρίδα και την θρησκεία τους, ή στο τέλος αυτοκτονούν ή καταλήγουν στο ψυχιατρείο. Οπως και όσοι έχουν αλλάξει φύλο στο χειρουργείο.
      Να δω τι θα κάνει τώρα που η τουρκία πάει για διάλυση ολοταχώς...

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.