18/5/17

Καμμένος, Πολλάκης γλέντι με μπάντα του στρατού και Γονίδη στη βίλα του ΥΠΕΘΑ

4 σχόλια:

  1. «Είπατε τοίς υπουργοίς, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και το λάλον ύδωρ»,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ioannes,

    Έξοχη επιλογή. Βέβαια μερικοί βαρβαρόφωνοι που προτιμούν να απαντούν σε αλλοεθνείς γλώσσες προφασιζόμενοι δήθεν εταιρικά λαπτοπ και αδυναμία χρήσης Ελληνικής γλώσσας και γραμματοσειράς, τώρα θα επιχειρούν να καταλάβουν το προσπαθείς να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pointman. The Greek words for laptop are "foritos ypologistis", just in case you have difficulty finding the proper words. Take that from the one you think he lacks mastering of the Greek language".

      Διαγραφή
  3. Και μετά είναι λογικό, πως και πότε θα διαβάσουν τα μέτρα του Μνημονίου; μόνο με non paper γίνεται η συζήτηση για τα μέτρα, από την πλευρά της συγκυβέρνησης...σελ.747-749 έκθεση του Λογιστηρίου του Κράτους, αν αθροίσει κάποιος τα μέτρα όπως περιγράφονται αναλυτικά και ποσοτικοποιούνται στην έκθεση του Λογιστηρίου του Κράτους, ανέρχονται στα 13 δις ευρώ για όλη τη διάρκεια το ΜΠΔΣ 2018-2021....και η συμπολίτευση να το καταλάβω γτ σιωπά, γτ αποκρύπτει την αλήθεια από τον ελληνικό Λαό. Η αντιπολίτευση, όμως γιατί το κάνει; Μόνο για τις Κύριες συντάξεις, αναμένεται να κοπούν πάνω από 7 δις ευρώ, για τα έτη 2019-2021(σελ.748 έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) Για τις επικουρικές σχεδόν 800 εκατομμύρια ευρώ, στη σελίδα 750 της έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.