23/5/17

Κύπρος: Ρώσοι εκατομμυριούχοι κατέθεσαν αίτηση για να κάνουν κόμμα

Στη χώρα υπολογίζεται ότι ζουν 25.000 ρωσόφωνοι 
Μανώλης Καλατζής
Θα ονομάζεται «Εγώ, ο πολίτης» και στόχο έχει «τη μετατροπή της Κύπρου σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα»
Αίτηση για εγγραφή κόμματος που θα εκπροσωπεί τους Ρώσους που ζουν στη Κύπρο, κατατέθηκε προσφάτως στο κυπριακό υπουργείο εσωτερικών και τυγχάνει εξέτασης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από τη πρωτοβουλία βρίσκονται Ρωσόφωνοι επιχειρηματίες που έχουν αποκτήσει τη κυπριακή υπηκοότητα με το πρόγραμμα πολιτογράφησης που έχει εφαρμόσει η Κυπριακή Δημοκρατία, δίνοντας υπηκοότητα σε αλλοδαπούς που έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων και έχουν αγοράσει ακίνητο αξίας άνω των 500.000 ευρώ στη Κύπρο. 
Στη Κύπρο υπολογίζεται ότι ζουν 25.000 ρωσόφωνοι και ήδη διαθέτουν εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, σχολεία, εκκλησίες κλπ.

Το κόμμα θα ονομάζεται «Εγώ ο Πολίτης» που ήδη έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Στη πρώτη ανακοίνωση αναφέρεται: «Εκ μέρους του νέου πολιτικού κόμματος ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ σας ενημερώνουμε ότι πράγματι έχει κατατεθεί αίτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών συνοδευόμενη από όλα τα σχετικά έγγραφα για να δοθεί η νόμιμη έγκριση της ίδρυσης και λειτουργίας πολιτικού κόμματος. Όταν θα έχουμε στα χέρια μας την έγκριση του αρμόδιου υπουργείου θα ανακοινώσουμε περισσότερα. Αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα είναι, ότι ο νέος πολιτικός σχηματισμός, όπως αναφέρει και στο τίτλο του, θα έχει στη προσοχή του τον ΠΟΛΙΤΗ, τα δικαιώματα του και την καλυτέρευση της ποιότητας και του επιπέδου ζωής. Ειδικοί επιστήμονες έχουν ήδη αρχίσει μελέτες για τη μεταρρύθμιση του κράτους, για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς, για την οικονομική ανάπτυξη και τη μετατροπή της Κύπρου σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα».



Πρώτο Θέμα

6 σχόλια:

  1. Ε, εντάξει να πάμε να τα δώσουμε όλα να τελειώνουμε, έχει καταντήσει αηδία το θέμα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φτάνει που χάσαν την βόρεια ΚΥΠΡΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝ την υπόλοιπη.Θα τρύζουν τα κόκκαλα των ηρώων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο νέο μας Σύνταγμα που θα πρέπει να συνταχθεί από Εθνοσυνέλευση και να εγκριθεί με δημοψήφισμα, το πρώτο που θα πρέπει με άρθρο του να απαγορεύεται να είναι η σύσταση κόμματος στην Ελλάδα που θα έχει εξωελληνικές αναφορές. Το δεύτερο, να απαγορεύει τον εξωτερικό δανεισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώστε υπηκοότητα, διπλωματικά διαβατήρια και ασυλίες στους μαφιόζους ώστε να μην έχουν πρόβλημα να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.
    Ρε κουμπάροι, από την μια μας λέτε ότι έστρωσε η οικονομία σας και βγήκατε από τα μνημόνια και από την άλλη πουλάτε για μερικές δεκάδες χιλιάδες βρόμικα ευρώ την κυπριακή υπηκοότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκεφτόσαστε το γελιο που θα πεσει (κανονικα κλαμα) εδώ όταν αρχισει το πανηγυρι των κομματικων τσουρμων αλβανων,σκοπιανων,τουρκων,αφγανων,συρων,πακιστανων κλπ ;.
    Μεχρι σουδανος ευρωβολευτη θα εχουμε.
    Ευτυχισμενοι τασια και μουζαλα που θα βλέπετε τα ονειρα σας να γινονται αληθινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρτε τα όλα δώστε τα παντα!!!...στον Πούτιν στον Τραμπ στον Ερτογαν στον σοιμλε!!!...Τα αφεντικο τρελαθηκε χρωσταει και ξεπουλαει!!!,...ΑΙΣΧΟΣ!!!! ....Θα τρίζουν ΤΑ κόκαλα των ηρώων της Εοκα!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.