16/5/17

Να η αξία των Θεσμών σε μία χώρα - Ο συμμαθητής του Μπιλάλ Ερντογάν αναλαμβάνει το TRT

O Ιμπραχίμ Κερέν, ένας συμμαθητής του Μπιλάλ Ερντογάν, υιού του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διορίσθηκε γενικός διευθυντής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης TRT, μετά την παραίτηση του Şenol Göka ανέφερε το T24 τη Δευτέρα.
Αντιδρώντας στον διορισμό, ο αναπληρωτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματς (CHP) Barış Yarkadaş είπε: «Ένα ίδρυμα [TRT] που έχει πάνω από 7.000 μέλη του προσωπικού, 14 τηλεοπτικά κανάλια και 16 ραδιοφωνικούς σταθμούς έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα παιχνίδι στα χέρια του [Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης] ΑΚΡ. Ο Ibrahim Eren, ο οποίος δεν είχε καμία εμπειρία στο TRT, πρώτα διορίσθηκε αναπληρωτής γενικός διευθυντής, και τώρα γενικός διευθυντής. "

Ο Yarkadaş ισχυρίζεται ότι ο διορισμός του Κερέν στην προηγούμενη και την τρέχουσα θέση παραβιάζει έναν κανονισμό που απαιτεί 12 έτη δημόσιας υπηρεσίας, ώστε να γίνει κάποιος αναπληρωτής γενικός διευθυντής του δημόσιου οργανισμού.
«Αυτό είναι ένα σκάνδαλο. Ο Ιμπραχίμ, ο οποίος είναι φίλος του Μπιλάλ Ερντογάν από το Λύκειο Αετού Ιμάμ Χατίπ. Φαίνεται ότι έχει τις περισσότερες από τις απαιτούμενες προϋποθέσεις», πρόσθεσε ο Yarkadaş.
ΠΜ


https://www.turkishminute.com/2017/05/16/bilal-erdogans-schoolmate-to-run-trt/

2 σχόλια:

  1. Ειμαι σιγουρος πλεον ότι εχουμε ανοιξει ΙΕΚ δημοσιας διοικησης στην Αγκυρα.
    Το Καρανικας πως μεταφράζεται στα τουρκικα ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε Σάββα...μην κάνεις έτσι για τους θεσμούς... εμείς έχουμε καταφέρει να έχουμε μισή τουλάχιστον και παραπάνω βουλή μαζί με το πρωθυπουργό απο τς ίδιες τις οικογένειες...άλλωστε είναι και ο λόγος που υποστηρίζω την κίνηση δέλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.