26/5/17

Τα πράγματα είναι απλά: Μην ξαναπαίρνετε παγωτά ΕΒΓΑ και προϊόντα Unilever. Ποτέ και τίποτα από τους επιβουλείς του Ελληνισμού!

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια διαφήμιση η οποία έδειχνε το Αιγαίο διχοτομημένο στον 25ο μεσημβρινό, όλως τυχίως εκεί που ακριβώς θέτουν τη γραμμή της διχοτόμησης οι βάρβαροι Τούρκοι.
Μετά από το θόρυβο που ξέσπασε, η εταιρεία μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, οικογενειακή εταιρεία Μικρασιατών Ελλήνων πατριωτών, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 «Με αφορμή τη διαφήμιση του παγωτού ΕΒΓΑ 4×4, που περιέχει προϊόν μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με τα παγωτά ΕΒΓΑ, παρέχοντας απλώς τις σχετικές ποσότητες μπισκότων για την δημιουργία του εν λόγω προϊόντος. Υπεύθυνος για το προϊόν και τη διαφήμισή του είναι o Τομέας Παγωτού της Unilever.
    Μόλις διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω διαφήμιση εκλαμβάνεται ως παραποίηση του χάρτη της Ελλάδας, ζητήσαμε αμέσως την απόσυρσή της. Από την πλευρά του, ο Τομέας Παγωτού της Unilever προέβη στην απόσυρση της διαφήμισης, όπως διαβεβαίωσε και σε ανακοίνωσή του.
    Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία ιστορική ελληνική εταιρεία, που τιμά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, επί 100 χρόνια τώρα, την ελληνικότητά της και σέβεται τα εθνικά μας σύμβολα και τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων.
    Ζητούμε συγγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα.»
Από την πλευρά της, η πολυεθνική Unilever, που όμως εξυπηρετεί συγκεκριμένα γεωπολιτικά και γεωιστορικά συμφέροντα, που καταφέρονται εναντίον της Ελλάδας και επιβουλεύονται τα ιστορικά συμφέροντα του Ελληνισμού, δικαιολογήθηκε ως εξής:
«Η εταιρία μας, με αίσθημα ευθύνης δηλώνει απερίφραστα το σεβασμό σε κάθε σύμβολο εθνικής κυριαρχίας και ως εκ τούτου προχώρησε στην άμεση απόσυρση του διαφημιστικού σποτ, στο οποίο μια ατυχής, διόλου ηθελημένη, εικαστική απεικόνιση χάρτη, εκλήφθηκε ως παραποίηση των ελληνικών συνόρων.
    Λυπούμεθα ειλικρινά για το ότι το συμβάν αυτό έθιξε το κοινό αίσθημα και αρχές που κι εμείς οι ίδιοι πρωτίστως ενστερνιζόμαστε.
    Με εκτίμηση, Τομέας Παγωτού Unilever»
Η ανακοίνωση της εταιρείας Μπισκότα Παπαδοπούλου, είναι πιστευτή, γιατί και ξεκάθαρη είναι και επειδή είναι γνωστή η πορεία της οικογένειας.
Τουναντίον, η ανακοίνωση της Unilever δεν πείθει ότι το θέμα έγινε τυχαία και δεν εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα, που στέφονται εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Για το λόγο αυτό, για να πάρει το μήνυμα η Unilever και όσοι τη στρέφουν εναντίον του Ελληνισμού, θα πρέπει εμείς οι Έλληνες καταναλωτές να της δώσουμε ένα μάθημα.
Όπου βλέπουμε ΕΒΓΑ και άλλα προϊόντα της Unilever, μακριά.
Ούτε ένα προϊόν από τους επιβουλείς του Ελληνισμού, μέχρι να αποδείξουν έμπρακτα ότι τιμούν και σέβονται την Ελλάδα.
Μόνο όταν δούμε υψηλόβαθμα στελέχη της Unilever σε διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας και της Κύπρου, να αναθεωρήσουμε την άποψή μας.
Μέχρι τότε, να επιλέγουμε τι τρώμε και τι αγοράζουμε και να μην πάμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.
Δηλαδή  σε άλλη πολυεθνική, χειρότερη από την πρώτη.
Να προτιμάμε Ελληνικά προϊόντα.
Μπορεί οι πολιτικοί να ξεπούλησαν την Ελλάδα, εμείς οι πολίτες με τη συμπεριφορά μας μπορούμε να ξανακερδίσουμε την πατρίδα μας.
Ας δώσουμε άμεσα το μήνυμα.

Υστερόγραφο
Δεν είμαι κατά των πολυεθνικών. Ίσα ίσα, πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα, είναι η δημιουργία κλίματος και περιβάλλοντος, που θα ευνοεί τις επενδύσεις, ελληνικές και ξένες.
Όμως, άλλο αυτό και άλλο να πληρώνουμε εμείς το σκοινί που θα μας κρεμάσουν.
Να σέβονται την Ελλάδα και τους Έλληνες και ας κοπιάσουν.
Σάββας Καλεντερίδης

25 σχόλια:

  1. Μια μικρή συμβολή, τα προϊόντα της εταιρείας - ομίλου Unilever:

    α) https://www.unilever.gr/brands/

    β) https://www.unilever.gr/brands/?page=2

    γ) https://www.unilever.gr/brands/?page=3

    το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έχουν εξαγοράσει παλαιές ελληνικές εταιρείες και ο πολύς κόσμος νομίζει ότι παίρνει ελληνικά προϊόντα, τα οποία πολλές φορές μπορεί απλώς να έχουν κρατήσει την επωνυμία και να παράγονται στο εξωτερικό (Ε.Ε. αυτό σημαίνει), ή στην καλύτερη περίπτωση απλώς να συσκευάζονται εδώ (υπάρχουν βέβαια και εργοστάσια που συνεχίζουν να δουλεύουν εδώ, αλλά πιάσε το αυγό...)

    Ενδεικτικώς γνωστά προϊόντα: Βιτάμ, Ελαΐς, Άλτις, Προδέρμ, Πουμαρό, ΑΙΜ, Φλώρα, Κλινέξ, Σκιπ, και άλλα

    την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Καλά η Unilever. Οι "ημέτεροι" όμως;;
    From: Aleyromagiros Dimitris [mailto:aleyrom@gmail.com]
    Δεν μπορουμε να ελέγξουμε ουτε την ακριβεια της πληροφορίας ουτε την αξιοπιστια της πηγης και φυσικα δεν μπορουμε να κατηγορήσουμε τους "ηγετες μας.." με τα γραφομενα ενος οιονεί αντιπάλου,
    Μηπως εκεινη η περιβοητη επιτροπή Εξωτερικων και Αμυνας της Βουλης ή καποιος τελος παντων βουλευτης σε ολο το πολιτικο φάσμα φιλοτιμηθει να κανει καποια ερ'ωτηση;;;;
    Γιατι αν αυτα εχουν ιχνος αληθείας, τοτε οι ανθρωποι που βρισκονται στο πηδαλιο της χωρας ειναι παραπάνω απο επικινδυνοι.[και οταν λεω "πηδαλιο" περιλαμβανω και τους ευρισκομενους στην αντιπολίτευση]
    Δ.Αλευρομάγειρος
    Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011
    "Κ.Σημίτης και Γ.Παπανδρέου μας έδιναν το μισό Αιγαίο από το 2002"!
    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/2002.html


    Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ., γράφει σε βιβλίο που εξέδωσε ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπουλούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που....
    είχαν ξεκινήσει από το 2002!

    Ο πρώην διπλωμάτης αποκαλύπτει της περιοχές που η Τουρκία ζήτησε την «παραμονή των χωρικών υδάτων στα 6 μίλια» και αρχικά το υπουργείο Εξωτερικών, δια του Γ.Παπανδρέου αρχικά και εν συνεχεία ο Κ.Σημίτης, απάντησαν ότι "Αυτό θα μπορούσε να γίνει"!

    Οι περιοχές που ο Γ.Παπανδρέου κατά τον Τούρκο πρώην διπλωμάτη, δέχθηκε να συζητήσει την παραίτηση του δικαιώματός της για επέκταση στα 12 ν.μ., εντυπωσιάζουν:

    Δεν υπάρχουν μόνο οι περιοχές μόνο στο Ανατολικό και το Βόρειο Αιγαίο, αλλά περιλαμβάνουν και τους στρατηγικούς διαύλους Ρόδου-Καρπάθου, Κάσου-Κρήτης και Αντικυθήρων-Κρήτης και την ... Μύκονο! Συγκεκριμένα στην περιοχή που ξεκινά από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία που επικρατεί καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης που οι Τούρκοι δεσμεύουν συνέχεια για ασκήσεις του Ναυτικού τους και της Αεροπορίας!

    Ιδού ποιες περιοχές αναφέρει ο Ν.Μπουλούκμπασι:

    -στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στις περιοχές κοντά στα παράλια της Τουρκίας.
    - Ανατολικά, βόρεια και νότια της Σαμοθράκης και της Λήμνου
    - Βόρεια και νότια της Μυτιλήνης, Ψαρών και Χίου.
    - Βόρεια, νότια και δυτικά της Ικαρίας.
    - Στην περιοχή που ξεκινά από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία που επικρατεί καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης.
    - Στα περάσματα Ρόδου-Καρπάθου, Κάσου-Κρήτης και Αντικυθήρων-Κρήτης

    Σε αντιδιαστολή του γεγονότος ότι η Τουρκία πρακτικά έπαιρνε τον έλεγχο του μισού Αιγαίου, θα δεχόταν να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο για την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας! Αυτή ήταν η ... τουρκική παραχώρηση. Το ότι θα παραπέμπαμε σε διεθνές δικαστήριο τον διαχωρισμό του Αιγαίου! Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Η σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών».

    Eίναι ανατριχιαστικά αυτά που αναφέρει ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης, ειδικά αν σκεφθούμε ότι με την έλευση της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου στην εξουσία τον Οκτώβριο του 2009, όλα ξεκίνησαν εκεί που σταμάτησαν το 2004: Ελληνική πρόταση για προσφυγή στην Χάγη και συζητήσεις για "χωρικά ύδατα-χτένι" στο Αιγαίο!

    Για τα γραφόμενα από τον Ν.Μπουλούκμπασι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει τοποθέτηση από το πρωθυπουργικό γραφείο. Οποιαδήποτε σιωπή θα εκληφθεί ως επιβεβαίωση των όσων γράφει...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    Δείτε επίσης τα διαχρονικά «πατριωτικά» χάλια των ημετέρων στο:

    Σάββα Καλεντερίδη
    Η γεωπολιτική αξία του Ελληνικού χώρου, η γεωπολιτική συνείδηση του Έλληνα και η επικείμενη “Εθνική συνεννόηση”!!!
    http://www.gargalianoi.com/2010/11/27/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευριπίδης Μπίλλης
    Τέλος δείτε και ενημερωθείτε.
    Α. Τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, “Οι περί το Δ/νές Δικαστήριο της Χάγης αυταπάτες μας”
    http://www.sartzetakis.gr/points/ellinismos11.html
    Από ελληνικής πλευράς έγιναν πράξεις αντίστοιχης υποχώρησης στα όρια εθνικής μειοδοσίας.

    Όπου αναλύονται οι απαράδεκτες δεσμεύσεις που έγιναν από τη χώρα μας στο Ελσίνκι το 1999 (Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ελσίνκι της 10.12.1999) και στη Μαδρίτη το 1997 (κοινὸν Ελληνοτουρκικό ανακοινωθὲν της Μαδρίτης της 8ης Ιουλίου 1997).



    Β.Συζητούσαν (και σχεδόν σίγουρα συνεχίζουν να συζητούν) τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο και τις απαιτήσεις των Τούρκων
    Εντατικοποιείται ο διάλογος για το Αιγαίο
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_09/04/2010_396900

    …………………………………………….
    Από ελληνικής πλευράς επικεφαλής των λεπτών διαπραγματεύσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, μετά 43 συναντήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ο πρέσβης ε.τ. και πρώην αρχηγός της ΕΥΠ, Παύλος Αποστολίδης, βαθύς γνώστης των ζητημάτων, ενώ από τουρκικής ο γ.γ. του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Αχμέτ Σινιρλίογλου.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπάρχει φωτογραφία με μεγαλύτερη ευκρίνεια θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις δύο ενδείξεις του χάρτη, πάνω δεξιά, όπου επεξηγεί τι συμβολίζει το κάθε χρώμα (περιοχή μπλέ και περιοχή πράσινη). Έχεις κανείς τέτοια δυνατότητα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευριπίδης Μπίλλης
    Ξεχάσαμε τους «φίλους» μας και το Αιγαίο μας

    Μεταβάλλουν το καθεστώς του Αιγαίου και υπηρετούν τις επεκτατικές επιδιώξεις της Τουρκίας οι προτάσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ
    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=45600&colid=&catid=42&dt=2009-09-20%200:0:0&page=2&mode=1&page=1&mode=1
    Του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ Τέως υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ


    Dividing the Aegean Sea : A Plan in Progress?
    http://www.hri.org/forum/intpol/sitil.html
    19 May 1997
    By John Sitilides1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Καλεντεριδη Καλημερα

    Μηπως για αυτη τη διαφημιση δεν φταινε οι ΕΒΓΑ και Unilever αλλα η διαφημιστικη εταιρια? Θυμηθειτε πριν λιγα χρονια και αυτο με τη Vodafone και τη σημαια της Κρητης. https://www.youtube.com/watch?v=8Gp_Yv-AI1k
    Αλλα και ο Αλφα Βητα παλι το μισο Αιγαιο δειχνει! https://www.youtube.com/watch?v=q6_gOdsgS8k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους.
      Όποιος επιβουλεύεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνισμού, πρέπει να βρίσκει μπροστά του σύσσωμο τον Ελληνισμό.
      Αν είναι δε θέμα της διαφημιστικής, να το πουν ξεκάθαρα και να αφήσουν τα ήξεις αφίξεις.
      Τέλος ισχύει αυτό που έγραψα:
      Μόνο όταν δούμε υψηλόβαθμα στελέχη της Unilever σε διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας και της Κύπρου, να αναθεωρήσουμε την άποψή μας.

      Διαγραφή
    2. Δεν σας προβληματίζει το γεγονός, πως όλα τα "λάθη" των διαφημιστικών, είναι εναντίον μας ; Γιατί δεν είδαμε ποτέ ,κάποιον αντίστοιχο χάρτη διαφημιστικής, να περιλαμβάνει πχ στην Ελληνική επικράτεια, την ανατολική Θράκη ;Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωσις...

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ κύριε Καλεντερίδη,
      αν αποκλείσουμε ότι αυτό που έγινε οφείλεται στην ανθρώπινη ανοησία, για ποιο λόγο να δείξουν το Αιγαίο μισό στους Έλληνες ; πιστεύετε ή γνωρίζετε ότι είναι προπαγάνδα που αποσκοπεί στο να συνηθίσουμε στην ιδέα; ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

      Σας ευχαριστώ
      ΜΦΧ
      Βασίλης

      Διαγραφή
    4. Όλα είναι υπολογισμένα.
      Ήξεραν ότι θα προκληθεί θόρυβος κσι ότι θα αποσυρθεί.
      Το έκαναν για να μείνει η εντύπωση.
      Είναι επιστήμη ολόκληρη η προπαγάνδα.
      Να είμαστε ανελέητοι.

      Διαγραφή
    5. Συνεχώς αυτό γίνεται οι άλλοι ''ξένοι'' μαζί με δικούς μας που στο τέλος τους αποκαλούμε & ''Εθνικούς Ευεργέτες'' να ορίζουν τη ''μοίρα'' μας... να μας την επιβάλλουν λίγο λίγο & εμείς να το δεχόμαστε...

      Διαγραφή
    6. @ Σάββα,

      Πριν αρκετούς μήνες (10 Οκτωβρίου 2016), στο παρόν ιστολόγιο, είχε γίνει ο «κακός χαμός» με Γερμανικής προέλευσης αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL, που στο εβδομαδιαίο της ενημερωτικό φυλλάδιο είχε την ατυχή έμπνευση να μαρκάρει κάποια από τα προϊόντα της σε προσφορά, με ένα σηματάκι με μπλε και λευκές ρίγες - το θυμόσαστε; Τότε λοιπόν, οι υποστηρικτές θεωριών συνομωσίας «έβλεπαν» μία «ελλιπή Ελληνική Σημαία» που οι κακούργοι Γερμανοί είχαν απεικονίσει «δίχως Σταυρό» (ακόμη κι αν στην περιγραφή δεν ταίριαζε ούτε το πλήθος των γραμμών) και χαρακτήριζαν ως «προκλητική απρέπεια» το σηματάκι. Κάποιοι μάλιστα ζητούσαν και «επέμβαση Εισαγγελέα» (!!!), λες και το Έθνος κινδυνεύει από τη διαφημιζόμενη γραβιέρα και τα κατεψυγμένα κοτόπουλα. Θυμάμαι τότε, είχα διαφωνήσει με τον Σάββα, που είχε λόγους να πιστεύει (και το σέβομαι απόλυτα) πως οι Γερμανοί «μετρούσαν τα αντανακλαστικά μας». Έλα όμως, που λίγες ημέρες αργότερα (17 Οκτωβρίου 2016), οι Εκδόσεων Ινφογνώμων και το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. (Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών) συνεργάστηκαν στην παρουσίαση βιβλίου! Έχει δει κανείς (από αυτούς που εξαπέλυαν απειλές, πολεμικούς αλαλαγμούς και «Εισαγγελείς» για υποτιθέμενη παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας από τα LIDL) το σηματάκι του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.; Ω, τι σύμπτωση - έχει τις ίδιες γαλανόλευκες ρίγες άνευ σταυρού που είχαν προκαλέσει όλη αυτή την ύποπτη αναστάτωση για τα LIDL. Ναι, μία μόλις εβδομάδα μετά το (υποτιθέμενο) θέμα με τα LIDL δεν θυμάμαι «Ελληναράδες», «Πατριώτες» και «σταυροφόρους των Όσιων & Ιερών» να εκτοξεύσουν απειλές, μηνύσεις, εισαγγελείς, ιερά εξέταση εναντίον του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. που «τόλμησε» να προσβάλει το Έθνος, ούτε θυμάμαι κάποιον να κατηγορεί το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. πως οπωσδήποτε υποχθόνια σχέδια των «δόλιων ξένων που επιβουλεύονται εμάς τους τέλειους Έλληνες».

      Ασφαλώς και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βάλλω εναντίον του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.! Αυτό που θέλω να πω είναι πως μερικές φορές, ναι ρε γαμώτο είναι στα αλήθεια ατυχείς συμπτώσεις και δεν κρύβονται παντού οι «κακοί» ξένοι. Διότι ΦΙΛΕ Σάββα (και δεν θα ήθελα να παρεξηγήσεις τα λόγια μου) εάν πράγματι ίσχυαν «ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους» και εάν οφείλουμε να «είμαστε ανελέητοι» όπως έγραψες προηγουμένως… θα έπρεπε (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) να μην συνεργαστείς με το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. Επειδή όμως είσαι βέβαιος πως δεν συντρέχει κίνδυνος από το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ., δεν εφάρμοσες «ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους» ούτε ήσουν «ανελέητοι» - και καλά και πατριωτικά έπραξες.

      Διαγραφή
    7. Γιατί το ΕΛΙΣΜΕ δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει ως δούρειος ίππος στην Ελλάδα.
      Άλλα τα μάτια τουλαγού κι άλλα της κουκουβάγιας, που λέμε.

      Διαγραφή
  8. Οι κάθε εταιρεία πριν βγάλει την διαφήμιση προς τα έξω την περνά απο εκατό κόσκινα !! Πως τους ξέφυγε ενα τόσο σοβαρό θέμα !! Ολα είναι εκ του πονηρού μετά τον ντόρο που έγινε !! Αλλά και η πολιτεία μεριμνά και τυρβάζει περί πολλά.
    Ο λαός μας είναι βαθιά νυχτωμένος !!!!! Σε ένα άλλο θέμα , κατά την γνώμη μου πολύ σοβαρό μικροί - μεγάλοι δεν γνώριζαν που είναι το Καστελόριζο !!!! Το αναφέρω απλά για να σας πω ότι ο λαός μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τρώγαν ένα πρόστιμο και άλλο ένα ο διαφημιστής, θα μάθαιναν να κοσκινίζουν καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. @ af,

      Τα πρόστιμα και οι ποινές επιβάλλονται όταν παραβιάζονται κανόνες και νόμοι που εκ των προτέρων έχουν καθορίσει τι «απαγορεύεται» σε πειθαρχικό, ποινικό, αστικό κλπ επίπεδο. Εάν για παράδειγμα κάποιος διαφημιστής ζωγραφίσει ένα σκίτσο με μια ανθρώπινη φιγούρα με 3 μάτια, δεν είναι δυνατό κάποιοι να ζητήσουν την επιβολή προστίμου επειδή πολύ απλά, κανείς νόμος δεν απαγορεύει τα σκίτσα με 3 μάτια. Ναι, σίγουρα η γραμμή που κόβει το Αιγαίο στη μέση δεν είναι τόσο αθώα και σίγουρα κάποιος (αν όχι όλοι) που μετείχαν στη δημιουργία της διαφήμισης εξυπηρετούσε / εξυπηρετούσαν σκοπούς.

      Διαγραφή
  9. Γιατί δεν μας λέτε ποιός φτιάχνει το τυράκι κάθε τόσο;
    Η στρατηγική στήριξης του Ισλάμ στην Ευρώπη φτιάχτηκε ανάμεσα σε δυτικοευρωπαϊκές χώρες μετά το 1815. Αυτη τη στρατηγική συνεχίζουν οι ΗΠΑ και μάλιστα τώρα θέλουν το Ισλάμ για να γονατίζει την Ευρώπη και τον κάθε δήθεν αντίπαλό τους.
    Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν ότι υπάρχουν και άλλα, πολύ καλύτερα σενάρια για τις ίδιες. Βγάζουν μόνες τα μάτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούμε να έχουμε φωτογραφία με υψηλότερη ανάλυση: πάνω δεξιά στον χάρτη έχει ένδειξη τι συμβολίζει το χρώμα κάθε περιοχής (θα βλέπαμε τα κριτήρια διαίρεσης). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν βλέπω καλά στη διαφήμιση (ΥΤ HD) οι 2 επιγραφές είναι ίδιες και γράφουν "17 ΝΗΣΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΒΓΑ έχει σύμβαση με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και σε όλες τις Λέσχες και πρατήρια πωλούνται μόνο παγωτά της συγκεκριμένης εταιρείας. Θα αντιδράσει ο κ. Καμένος, ή θα μας το παίζει μάγκα πατριώτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει περπτωση.Θα τους βαλει και κρεμα ντοντουρμα για να τους καθονται
      τα παγωτα καλυτερα

      Διαγραφή
  13. Θυμάται κανένας τον πανικό όταν κάναμε "εμπάργκο" στα ολλανδικά και ιταλικά προϊόντα για την στάση τους στο θέμα της ονομασίας της FYROS; Μια εβδομάδα αρκεί για να βαράνε τον διαφημιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο χαρτη υπαρχουν πολλες πληροφοριες, σχεδια, βελη κλπ. Δεν ειναι ενας χαρτης που για πλακα τραβηχτηκε μια γραμμη και χρωματιστηκε. Οσο για την παρανοια με συμβολισμους που επικαλουνται μερικοι, μην ξεχναμε οτι οι γειτονες εκ μογγολιας λειτουργουν πολυ με συμβολιαμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.