2/6/17

Υπογεννητικότητα. Ένα πρόβλημα από το μέλλον

Το κυριότερο από αυτά τα προβλήματα είναι η υπογεννητικότητα, ένα πρόβλημα που προϋπήρχε της κρίσης, αλλά με αυτή γιγαντώθηκε.



Oι δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας αυτήν την περίοδο μας έχουν, και δικαιολογημένα, στρέψει όλοι μας την προσοχή και όλη μας την προσπάθεια στον καθένα μας ξεχωριστά, στο πως θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε από αυτήν την κρίση αλώβητοι. Όμως η συγκεκριμένη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα, δε δημιουργεί προβλήματα μόνο στο τώρα, αλλά δημιουργεί και προβλήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον και κάποια από αυτά είναι πολύ σοβαρά.

Το κυριότερο από αυτά τα προβλήματα είναι η υπογεννητικότητα, ένα πρόβλημα που προϋπήρχε της κρίσης, αλλά με αυτή γιγαντώθηκε. Η υπογεννητικότητα ως πρόβλημα έχει πολλές προεκτάσεις σε διάφορους τομείς και ακουμπάει σε βάθος χρόνου ακόμα και την επιβίωση της χώρας. Τις προηγούμενες δεκαετίες τις λεγόμενης ευημερίας, ο μέσος Έλληνας δεν προτιμούσε την δημιουργία μεγάλης οικογένειας, για να μην ρίξει το βιοτικό του επίπεδο, σήμερα δεν κάνει παιδιά γιατί φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.
Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο, μειωμένος πληθυσμός με συνέπειες σε τομείς όπως οι οικονομία η εθνική άμυνα κ.α. Πρόβλημα όμως στο να τεκνοποιήσουν, δεν έχουν μόνο οι γυναίκες που είναι άνεργες, αλλά ακόμα και αυτές που εργάζονται και μάλιστα σε σταθερές δουλειές με συμβάσεις αόριστου χρόνου. Όπου ακόμα και σε μεγάλες εταιρίες και ομίλους, το να δοθεί η επιπλέον του ταμείου της εργαζόμενης, άδεια για μια γυναίκα που έχει γεννήσει, θεωρείται άθλος και στις λίγες φορές που δίνεται, αυτό γίνεται με τρόπο που να κάνουν την ενδιαφερομένη να νιώθει έως και βαθύτατα υποχρεωμένη. Όσον αφορά για τις κοπέλες που δουλεύουν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, ούτε λόγος να γίνεται, αυτές όταν τελειώσει η σύμβαση τους δε θα ανανεωθούν και θα θεωρηθούν και τον εαυτό τους πολύ τυχερό, εάν αφού γεννήσουν, τις προσλάβουν ξανά.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με τη μητρότητα να θεωρείται ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά εργασίας, τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα για μια χώρα σε μια πολύ ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή και με ένα πολύ αστάθμητο και κακό γείτονα απέναντι μας, όπου το ανθρώπινο κεφάλαιο του αυξάνεται με μεγάλους ρυθμούς. Και για μια χώρα που τα οικονομικά της είναι στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε και που με όσες περικοπές και να γίνουν, εάν δεν υπάρχουν νέοι εργαζόμενοι να στηρίξουν τα ρημαγμένα ταμεία της, είναι μαθηματικός βέβαιο ότι το ασφαλιστικό και φορολογικό της σύστημα θα καταρρεύσει. Για αυτό πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα αναστροφής της υπογεννητικότητας, προτού φτάσουμε και εξαιτίας της, σε εποχές και καταστάσεις, όπου η σημερινή δύσκολη εποχή που ζούμε θα μας φαντάζει τότε ως ονειρική.

21 σχόλια:


  1. 1.Κατ αρχήν ας μην ξεχνάμε οτι έχουμε πόλεμο με στόχο την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας έτσι όπως ορίζεται από τον ΟΗΕ. Οι δε λάθρο ερχονται με στόχο την αντικαταάσταση και πιθανον ΣΦΑΓΗ μας
    2.300000 παιδιά δολοφονούν κάθε χρόνο οι Ελληνίδες με τις ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ που προωθεί η Νέα Τάξη
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ
    https://paratolmosblog.blogspot.gr/2017/05/blog-post95.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ maria koumi,

      Κυρία μου ηρεμήστε. Το να αναπαράγετε ως αληθή τα ψευτοδημοσιεύματα από φτηνές ιστοσελίδες συνωμοσιολογικού χαρακτήρα, δεν είναι ούτε πρέπον ούτε βοηθάει προς την σωστή κατεύθυνση. Κανείς δεν αμφισβητεί πως πράγματι ως χώρα κατέχουμε την θλιβερή πρωτιά στον αριθμό εκτρώσεων ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ, αλλά ας είμαστε λίγο σοβαροί διότι οι αριθμοί που αναφέρετε ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

      Εάν υποθετικά δεχθούμε τον (αστείο) ισχυρισμό σας για 2,3 εκατομμύρια εκτρώσεις ανά έτος, αυτό σημαίνει ότι σε πληθυσμό περίπου 10 εκατομμυρίων Ελλήνων με τις μισές (5 εκατομμύρια) να είναι γυναίκες και λιγότερο από 1 εκατομμύριο από αυτές να βρίσκεται σε αναπαραγωγική ηλικία, τότε αυτό σημαίνει ότι ΚΑΘΕ μία (μα ΚΑΘΕ μία χωρίς εξαιρέσεις) από τις Ελληνίδες, να κάνει τουλάχιστο 2.3 εκτρώσεις το χρόνο, ΚΑΘΕ χρόνο, για ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στα οποία μπορεί να τεκνοποιεί! Με λίγα λόγια μας λέτε, πως σε ΚΑΘΕ Ελληνίδα, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, μορφωτικού επιπέδου, συνθηκών διαβίωσης και οικονομικής δυνατότητας, αναλογούν περίπου 40-50 εκτρώσεις που έχει κάνει στη ζωή της! Αστεία πράγματα, γελοιότητες και ανυπόστατοι ισχυρισμοί βγαλμένοι από τον νοσηρό νου των «χρησίμων ηλιθίων» που διαχειρίζονται τις προαναφερθείσες φτηνές ιστοσελίδες συνωμοσιολογικού χαρακτήρα…

      Αντιλαμβάνεστε κι εσείς λοιπόν αγαπητή μου κυρία maria koumi, ότι όχι μόνο τα στοιχεία σας είναι αναληθή, αλλά προάγουν μία ανεξήγητη τρομοκρατία - αναρωτιέμαι γιατί. Ναι, σαφώς και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις εκτρώσεις στην Ελλάδα, ναι θα πρέπει να ασκηθούν πολιτικές για να αναχαιτιστεί η μάστιγα, ναι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες χώρες στην ΕΕ (αν όχι η πρώτη) σε αριθμό εκτρώσεων, αλλά το να υιοθετούμε αναληθείς ειδήσεις σε φτηνές ιστοσελίδες διανθίζοντας το κείμενο με ανοησίες τύπου «…θεέ μου, θεέ μου…» και μοιρολόγια, όχι μόνο δεν βοηθάτε, αλλά προκαλείτε περαιτέρω προβλήματα.

      Διαγραφή
  2. Αν είναι ένα κεφάλαιο στο οποίο ο πρόσφατα εκλιπών Κρής πολιτικός διεκδικεί ΤΑ εύσημα, είναι αυτό : τής αντιστροφής τής υπογεννητικότητας.
    Με το επίδομα τρίτου παιδιού και την αναβάθμιση των πολυτεκνικών επιδομάτων, στα μέσα τής δεκαετίας τού 1990 η αναλογία θανάτων προς γεννήσεις είχε αντιστραφεί υπέρ των γεννήσεων (νομίζω οι γεννήσεις είχαν φθάσει περίπου τις 2 προς 1 θάνατο - υπάρχουν στοιχεία εύκολα ελέγξιμα).
    Αυτό πιστώνεται αναντίρρητα προσωπικά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
    Αργότερα ο "ανακτορικής καλλιεργείας" γερμανός ελληνικής καταγωγής γνωστός
    και ως "κινέζος" κατήργησε το επίδομα τρίτου παιδιού και αποδυνάμωσε τα πολυτεκνικά επιδόματα. Έχει μείνει ιστορική η απάντηση τού κωστάκη σημίτη προς τον Πρόεδρο τής Πανελλήνιας Ένωσης Πολυτέκνων Β. Θεοτοκάτο όταν τού έθεσε το πρόβλημα τής υπογεννητικότητας : Για ποιό δημογραφικό πρόβλημα μού μιλάτε; δεν βλέπετε πόσα έτοιμα εργατικά χέρια μαζεύουμε ήδη από το εξωτερικό και ενισχύουν την οικονομία μας ;
    Τι τόν έννοιαζε τον "κινέζο";;
    Και πότε η πατρίδα σήμαινε κάτι γι' αυτόν; πότε έννοιωσε πατριωτικό σκίρτημα στην πέτσινη χλωμή καρδιά του;
    Αλλά αναρωτιέμαι (ίσως αφελώς) : για ποιόν λόγο οι λεγόμενοι προοδευτικοί και η αριστερά γενικότερα (που κάποτε περιελάμβανε στους κόλπους της και πατριωτική μερίδα) αποστρέφονται την μητρότητα γενικώς; Για τον εαυτό της μπορεί μια γυναίκα να επιλέγει την ελευθεριότητα έναντι τής υπευθυνότητας,
    την ενασχόληση με τα προσωπικά της ενδιαφέροντα και την πολιτική ή πολιτιστική της καλλιέργεια αντί τής δημιουργίας οικογένειας και ανατροφής παιδιών, δηλαδή νέων ανθρώπων. Δικαίωμά της . Γιατί όμως αυτό πρέπει να γίνεται κοινωνική επιλογή και πρόταγμα για όλες τις γυναίκες;
    Τελικά (και το γράφω μετά λόγου γνώσεως) ίσως μιά από τις κορυφαίες πατριωτικές πράξεις σήμερα είναι η δημιουργία οικογένειας και ει δυνατό με γέννηση τριών τουλάχιστον παιδιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο γεννήσεις προς έναν θάνατο; Αγαπητέ "Κρίτων Καππαδόκη", ο πληθυσμός των -ζώντων- βρεφών στην χώρα μας από την αρχή του προηγούμενου αιώνα μέχρι και σήμερα κυμαινόταν από 120000 μέχρι που σύγχρονα έπεσαν στο χειρότερο επίπεδο των 80 - 90 χιλιάδων γεννήσεων που είναι περίπου σήμερα.

      Βεβαίως, στον αριθμό των βρεφών κατ΄ έτος από το 1920 μέχρι το ήμισυ του περασμένου αιώνα για παράδειγμα πρέπει να προστεθούν πολλοί θάνατοι βρεφών που πολλές απώλειες εξ αυτών συνέβαιναν επί ή και λίγο μετά τον τοκετό.

      Στην Ελλάδα σήμερα από στατιστική άποψη γεννιούνται περί τα 300 παιδιά ημερησίως και άλλοι τόσοι θάνατοι ηλικιωμένων Ελλήνων συμβαίνουν. Τελευταία βεβαίως σε αυτόν τον πληθυσμό πρέπει να προστεθούν αρκετές αλλοδαπής καταγωγής γεννήσεις και κάποιοι λιγότεροι θάνατοι αλλοδαπών.

      Για παράδειγμα κάθε έτος εγγράφονται στην 1η τάξη της κατώτερης υποχρεωτικής εκπαίδευσης περίπου 90000 χιλιάδες νέοι μαθητές, όπως περίπου το ίδιο συμβαίνει σε κάθε προβίβαση στην επόμενη τάξη. Και τέλος πάντων δεν νομίζω πως είναι σωστό να λέμε πως έφτασαν οι θάνατοι ιδιαίτερα τελευταία να είναι περισσότεροι των γεννήσεων και μάλιστα σε αναλογία 2 προς 1.

      Να μη λησμονούμε άλλωστε ότι οι γεννήσεις προ του 1950 ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις σημερινές (ή και από του 1990) οπότε όπως ο καθένας εύκολα αντιλαμβάνεται αποκλείεται οι τόσες πιο πολλές γεννήσεις του παρελθόντος να κατέληγαν σε πολύ πιο λίγους θανάτους. Δεν είναι έτσι.

      Η πραγματικότητα είναι πως την μέχρι στιγμής καλύτερη δημογραφική πολιτική σε ότι αφορά την επιδότηση των γεννήσεων, όσο και να φανεί παράξενο ή μη επιθυμητό την εφάρμοσε η χούντα του Παπαδόπουλου όταν για κάθε παιδί το 1972 δινόταν σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα επίδομα 1000 δρχ περίπου μηνιαίως (τα δύο παιδιά -για όσο μπορώ να θυμάμαι λεπτομέρειες- επιδοτούνταν με ετήσιο επίδομα τέκνων κάπου 18000 δρχ). Και για να συγκρίνουμε καλύτερα τα μεγέθη θα πρέπει να τονισθεί ότι ο μισθός τότε έφτανε περί τις 4000 με 5000 τον μήνα.

      Η επιδότηση αυτή κράτησε και τα μεταπολιτευτικά χρόνια μέχρι τουλάχιστον το 1978 οπότε και έκτοτε άρχισε μειούμενη μέχρι που κατά και μετά την εποχή Μάαστριχτ εκμηδενίστηκε εντελώς.

      Διαγραφή
  3. Εντελώς λάθος οι αριθμοί του πίνακα που αφορούν την Ελλάδα. Με πραγματικές γεννήσεις 0,86 παιδιά ανά γυναίκα Ελληνίδα (λιγότερο από 1 και την ΕΛΣΤΑΤ να δίνει 1,25 και 1, 30), με πληθυσμό (Ελληνικό, συν τους 300.000 Τσιγγάνους, που βέβαια δεν είναι Έλληνες το γένος και τους Μουσουλμάνους της Θράκης και τους ελληνοποιηθεντες την τελευταία 20ετια), έχουμε σήμερα, το 2017, ένα ελληνικό πληθυσμό που δεν περνάει τα 8.500.000!!! Με μ.ο. ηλικας τα 46 χρόνια (47 του χρόνου, 48 σε τρία χρόνια, 50 στα επόμενα 6-7 χρόνια κ.ο.κ.). Άρα, ποιος θα κάνει παιδιά για να μείνουν και το 2040, 10.000.000 Έλληνες;;; Λεπτομέρειες: Η ΕΛΣΤΑΤ δεν δίνει αριθμό γεννήσεων ανά εθνικότητα. (είναι ρατσιστικό). Όμως ξέρουμε ότι το 60% των παιδιών που γέννιουνται στα δημόσια Μαιευτήρια αφορούν τσιγγάνους και το υπόλοιπο 30% αλλοδαπούς. Οι αριθμοί λοιπόν δεν μπορούν να προσδιοριστούν στο μέλλον . Εγώ θα σας έλεγα (με δική μου, αυθαίρετη εκτίμηση, όπως αυθαίρετη είναι και η παρούσα) για το 2040, ότι στην Ελλάδα θα ζουν περίπου 6.000.000 Έλληνες, βασικά ΓΕΡΟΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @italo, Νομίζω ότι εμμέσως μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Πώς;

      Δεδομένου ότι οι γεννήσεις κατά κανόνα καταλήγουν μετά από 4 περίπου χρόνια στην υποχρεωτική εκπαίδευση, και σχεδόν όλες, σε δημόσια νηπιαγωγεία και ιδιωτικά, για αυτό από τα πιο κάτω επίσημα στοιχεία βγαίνουν τα εξης συμπεράσματα.

      Τα ελληνόπουλα νήπια στην Ελλάδα είναι: 38591
      Τα αλλοδαπά νήπια είναι: 17253
      Συνεπώς από τα 53189 που συνολικά φοίτησαν το 2009, το 69% είναι νήπια Ελλήνων γονέων, ενώ το 31% είναι νήπια αλλοδαπών.

      Βλ. εδώ απευθείας από excel από την ελληνική στατιστική αρχή... ΣΥΝΟΛΟ Ελληνόπαιδες και Αλλοδαποί μαθητές (Νήπια)

      Βλ. εδώ επίσης απο την ελληνική στατιστική αρχή... Αλλοδαποί μαθητές κατά ΥΠΑ, Νομό, Φορέα και Φύλο

      ΥΓ: Βεβαίως από την σύγκριση φοίτησης νηπίων αλλά και των γεννήσεων υπάρχει ένα σημαντικό ως φαίνεται έλλειμμα από το οποία χάθηκαν 30000 με 40000 νήπια που δεν ξέρω αν τα εξαφάνισε ο .... Ηρώδης, ή αν τα εξαφάνισε η στατιστική της παγκοσμιοποίησης.

      Εδώ φαίνονται περίπου μετά από το 2005 κατ' ετος καπου 95000 γεννήσεις ετησίως οι οποιες καταλήγουν περιέργως σε 53189 φοιτήσεις νηπιων!!!!!!
      Βλ. Γεννήσεις - Απόλυτοι αριθμοί και ποσοστά (1932 - 2015)

      Διαγραφή
  4. Δεν χρειαζόμαστε παιδιά, όταν ζούμε σε μια ηθικά διεφθαρμένη χώρα.
    Όπου στο σχολείο μαθαίνουν οδηγίες χρήσης καφετιέρας, "ουδέτερη" μονοωρη ιστορία, θρησκευτικά από άθεους και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση "εμείς οι βλάχοι όπως λάχει" από το νηπιαγωγείο.
    Στην εργασία εκμετάλλευση από τον εργοδότη, τον οποίο εκδικείται με φοροεπιδρομη το κράτος.
    Ενώ ο λαός ξεκινά από αντιγραφές και σκονάκια στο σχολείο και καταλήγει σε "φακελάκια" και "χωρίς απόδειξη" όταν μεγαλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα νούμερα που αναφερονται δεν είναι σωστά. Μεγάλο μέρος ελληνικού πληθυσμού έχει φύγει στο εξωτερικό και δεν πρόκειται να γυρίσει. Αυτοί δεν δηλώνονται για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ουσία είναι ότι παιδιά δεν γεννιούνται και οι ποιό δραστήριοι των Ελλήνων φεύγουν από την χώρα. Όσοι έχουν μείνει διαπιστώνουν ότι το κράτος είναι στην πραγματικότητα μια εισπρακτική εταιρεία μέρος μιας εγκληματικής συμμορίας που έχει στόχο να καταστρέψει κάθε τι ελληνικό.Σε αυτό το περιβάλλον προκαλείται ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος... Ώστε να είναι σίγουρο ότι η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εξαιρέσουμε τους Κούρδους, τους Αρμένιους, τους Πόντιους και κανά δυό ακόμη φυλές που ζούν εντός της Τουρκίας, παίζει να είναι και λιγότεροι από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κυβερνήτες μας:
    1)Νομιμοποίησαν τις εκτρώσεις. Υπολογίζεται ότι γίνονται τουλάχιστον 300.000 εκτρώσεις το χρόνο, δηλαδή περί τα 10.000.000 Ελληνόπουλα εφονεύθηκαν από το 1986.
    2)Άνοιξαν τα σύνορα. Εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τουλάχιστον 4 εκατομμύρια αλλοδαποί, κατά το πλείστον μουσουλμάνοι, με πολύ μεγαλύτερο δείκτη γεννητικότητος από εμάς. Η κυβέρνηση τελευταία προσπαθεί να διευκολύνει τήν απόδωση Ελληνικής υπηκοότητος σε όσους περισσότερους ξένους μπορεί, χαλαρώνοντας τις προυποθέσεις άδειας παραμονής.
    3)Σχεδόν 500.000 Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό, λόγω Μνημονίων.
    Σε ελάχιστα χρόνια υπολογίζεται ότι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί θα είναι 50%-50%. Επόμενο θα είναι οι μισοί βουλευτές στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα είναι ελληνοποιημένοι μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων μουσουλμάνοι!
    4)Οι περισσότεροι πολιτικοί μας είναι διεθνιστές, εξουσιομανείς, άθεοι, ανθέλληνες και ανήθικοι. Να μην περιμένουμε τίποτα καλό για την χώρα μας από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΆΔΑ ειχε το 2013 περιπου 800000 λάθροEνας τεράστιος αριθμός ΛΑΘΡΟ ,περίπου 800000 έφυγε πρόπερσυ με το άνοιγμα των ευρωπαικών συνόρων,γι αυτο απο πέρσυ εχουν λυσάξει αυτές τις 58000 των μουσουλμάνων να μα τις επιβάλουν και να τις εγκαταστήσουν παρανόμως φυσικά

      Διαγραφή
    2. Προφητικό άρθρο του Γέροντος Θεόκλητου Διονυσιάτου για τους λαθρομετανάστες

      15 Σεπτεμβρίου 2009

      Παραθέτουμε ένα προφητικό και αρκετά επίκαιρο άρθρο του αειμνήστου Γέροντος Θεόκλητου Διονυσιάτου που δημοσιεύτηκε στον Ορθόδοξο Τύπο στις 23 Νοεμβρίου 2001 και που αναφέρεται στην εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

      Το άρθρο του Γέροντος Θεόκλητου είχε τίτλο:

      «Μελαγχολικαί ενοράσεις»

      Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, μεταξύ άλλων, λέγει, ότι «οι Μοναχοί είναι οι κήρυκες της ερχομένης Βασιλείας, οι προφήται της Καινής Διαθήκης». Την φράση αυτη μού θύμισαν κάποιες συζητησεις, πού είχα τελευταίως με τρεις φίλους ησυχαστές, πού και οι τρείς, ωσάν από προφητική διαίσθηση, ισχυρίζοντο για την επέλευση απιθάνων εθνικών καταστάσεων. Και ποιές καταστάσεις είναι αυτές; Ότι, ταχα, η Ελλάς, σταδιακώς, δεν θά συρρικνωθεί μέν εδαφικώς, αλλά θά κατακτηθεί εκ των ένδον από τό Ισλάμ! Και εστήριζαν τον ισχυρισμόν των, στις ηλεγμένες πληροφορίες, όπως έλεγαν, πού τούς μετέδιδαν παλαιοί φίλοι τους κορυφαίων πολιτικών θέσεων, πού τούς επεσκέπτοντο στην Ερημο τού Αθωνος ή τους έγραφαν.

      Και στην ερώτησή μου· Ο Θεός θά επιτρέψει την αντικατάσταση της αγίας Εκκλησίας Του, πού «επεριποιήσατο τώ ιδίω Αίματι», μέ τόν σκοτεινό και δαιμονικόν μουσουλμανισμόν μέσα στην Τοπική Ορθοδοξία της Ελλάδος; Μού απήντησαν με ένα στόμα ότι, ο Θεός θα το επιτρέψει εξ αφορμής τής εκτεταμένης αμαρτίας. Καί ανεφέρθησαν στους βυζαντινούς ρωμηούς, πού δεν μετανοούσαν.

      Και όταν πάλιν τους ερώτησα· πώς θα συμβεί αυτό και πότε και τί θά γίνουν οι Έλληνες; Απήντησαν, ότι ήδη ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια των μωαμεθανών, πού ονομάζονται μετανάστες, καί πού θα στερεώνονται σταδιακώς μέ τήν ελληνικήν ιθαγένεια, πού θά τούς χορηγεί ευχαρίστως τό Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση.

      Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θά γίνουν μειονότης, έως ότου θά μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως…δείγμα. Μή απορείς, πάτερ Θ., έσπευσαν να εξηγήσουν, αυτήν τήν τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θά αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Αλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σέ χριστιανικές χώρες, μή δυνάμενοι νά συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, πού τους χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στούς Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, πού δεν μετανοούσαν για τίς αμαρτίες τους. Παράδειγμα ο Κατακλυσμός, τα Σόδομα, ο Ελληνισμός της Ανατολής, το Βυζάντιον.

      Αυτά όλα με είχαν συντρίψει ψυχικώς και σκεφτόμουνα, τάχα θά επιτρέψει ο Θεός αυτήν την ασύλληπτον συμφοράν; Επηκολούθησε σιωπή για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια, έθεσα το ερώτημα· Πατέρες άγιοι και αδελφοί, φανταζεσθε σείς, πώς θα ανεχθεί ο Κύριος τίς μουσουλμανικές δαιμονικές θυσίες, αντί των ορθοδόξων θυσιαστηρίων; Τότε ένας ησυχαστής μου υπενθύμισε την περίπτωση του ασκητου πού, μετά την άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως, είδε επάνω στήν αγία Πρόθεση ερειπωμένου Ναού, μία γουρούνα με τα νεογνά της και άρχισε να κλαίει και νά οδύρεται. Τότε ενεφανίσθη Αγγελος Κυρίου και του λέγει· Αββά, τί κλαίεις; Γνωρίζεις ότι, αυτό πού είδες, είναι πιο ευάρεστον στόν Κύριον από την αναξιότητα τών ιερέων, πού λειτουργούσαν; Και ο Αγγελος εγένετο άφαντος.

      Η συζήτηση κράτησε περισσότερον από δύο ώρες, οπότε οι ησυχαστές ανεχώρησαν και μου ετόνισαν να ευχαριστώ τον Κύριον γιά όσα επιτρέπει να γίνωνται εξ αγάπης και για την σωτηρίαν τών ψυχών. Και να μή παρασύρομαι συναισθηματικώς από την επιφάνεια τών γεγονότων, αλλά να εισδύω στήν ουσίαν των, αφού είναι δεδομένον, ότι «ο Θεός αγάπη εστί».

      Κι έμεινα μόνος…

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Μέσα στον συγκλονισμό μου γιά τήν τραγωδία του λαού μας, τόν κλαυθμόν και τους στεναγμούς μου προς τον πανυπερεύσπλαγχνον Θεόν, άρχισα να μελετώ όσα είπαν με βεβαιότητα οι όσιοι εκείνοι ερημίτες και άνθρωποι τού Θεού και να αναλύω λογικώς τούς ισχυρισμούς τους. Παρ ότι καμιά ανησυχούσα φωνή δεν ακούεται, όμως, κάποια σποραδικά δημοσιεύματα προ μηνών στον γρηγορούντα «Ορθόδοξον Τύπον» ήρχοντο να επαληθεύσουν σχεδόν τούς ισχυρισμούς των φίλων μου ησυχαστών. Και μάλιστα κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πάλιν στον «Ο.Τ.» από σώφρονες χριστιανούς, θεολόγους καί συγγραφείς, οι οποίοι με πειστικά επιχειρήματα κατέληγαν στα ίδια συμπεράσματα, πού εβασίζοντο σέ αντικειμενικά στατιστικά στοιχεία.

      Αλλά το σκάνδαλον ευρίσκεται στήν σιωπήν των κοινής πληροφορήσεως μέσων, των λεγομένων μαζικής ενημερώσεως. Ομως, όσον και αν φαίνεται περίεργη η βαθειά σιγή επί ενός βοώντος εθνικού κινδύνου, το φαινόμενον δέν είναι ανεξήγητον. Πρόκειται περί σχεδόν καθολικής πωρώσεως τών συνειδήσεων. Και είναι ιστορικώς αποδεδειγμένον, ότι όταν η αμαρτία καθολικοποιείται, γενικεύεται, ακολουθεί, δίκην συνδρόμου, η άγνοια του κακού. Ιδού η απόδειξη· Οταν ο Θεός είχεν αποφασίσει τόν Κατακλυσμόν, με το αιτιολογικόν· «Ου μή καταμείνη το πνεύμα μου εις τους ανθρώπους του τους, διά το είναι αυτούς σάρκας», έδωκεν εντολήν στον δίκαιον Νώε νά κατασκευάσει την Κιβωτόν. Ειργάζοντο οι τεχνίτες επί ένα χρόνον. Βλέποντες οι απονεκρωθέντες αμαρτωλοί την κατασκευαζομένην Κιβωτόν και τον σκοπόν, πληροφορούμενοι, έλεγαν· και τί κάνουμε ώστε να πνιγούμε; Και όταν οι Αγγελοι είπαν στον δίκαιον Λώτ νά ειδοποιήσει τους συγγενείς του, γιατί θα έριχναν φωτιά να κάψουν τά Σόδομα, όλην την Πεντάπολιν, οι συγγενείς του γελούσαν με τόν γέροντα· και τί κάνουμε, ώστε νά μάς κάψει ο Θεός;

      Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, σέ κάποιο μέτρο· το σύνδρομο της πωρώσεως. Καμμία εφημερίδα δέν έγραψε για τον εθνικόν κίνδυνον μέ εξαίρεση την πολύτιμη ορθόδοξη έπαλξη, τον «Ορθόδοξον Τύπον», πού, και μόνον γιατί από ένα χρόνο σχεδόν σαλπίζει, το σάλπισμα τής μετανοίας, αξίζει τον έπαινον τής Εκκλησίας και την εκ Θεού δικαίαν μισθαποδοσίαν. Οι απόψεις και οι απελπιστικές ενοράσεις των αγίων εκείνων ερημιτών, όσον και αν δεν είναι αποδεικτικές, δεν στερούνται, όμως, σέ κάποιον βαθμόν, πειστικότητος, γιατί βασίζονται σε απτά δεδομένα, ένα των οποίων, είναι οι ενεργούμενες αμαρτίες αγνοουμένης τής μετανοίας, σ όλην την Ελλάδα, παρά τις ελάχιστες νησίδες χριστιανικής ζωής και ηθικής αντιστασεως. Δεύτερον ότι, ο προφητικός λόγος «αμαρτίαι, έθνη ελαττονούσι», έχει πολλάκις επαληθευθεί.

      Τρίτον, στην δραστηριότητα τής αμαρτίας, περιλαμβάνονται και οι ένα εκατομμύριον εκτρώσεις κάθε τριετίαν· οι υπερτερούντες θάνατοι των γεννήσεων· ναρκωτικά καί άλλες ηθικές πληγές. Και τέλος, τό κυριώτερον, είναι τα τρία σχεδόν εκατομμύρια των νομιμοποιουμενων μουσουλμάνων, πού αυξάνονται και πληθύνονται με ταχύτατους ρυθμούς, ένα φαινόμενον, πού ερμηνεύει και τις απόψεις των ησυχαστών, των μουσουλμανων ενεργούντων ως οργάνων ασυνειδήτων του Θεού. Οπως επίσης ασυνείδητα όργανα —όχι ανεύθυνα, βεβαίως— είναι οι άθεοι κυβερνήτες μας, πού υποδέχονται τους δεδηλωμένους εχθρούς του Εθνους μας, για να μή κατηγορηθούν, ταχα, ως ρατσιστές ή εθνικιστές. Αυτή η καραμέλλα έχει πολύ πέραση στην εποχή μας, μεταξύ τών επιπολαίων και αθέων, πού γίνονται καταγέλαστοι με τις παραδοξολογίες των. Παράδειγμα, «τό αλβανάκι» πέρυσι και τώρα η γερμανιδούλα του Βόλου, πού αν είναι διαποτισμένοι, ο πρώτος από τόν αλβανικόν ανθελληνικόν σωβινισμόν και η δεύτερη πιστεύει στό γερμανικό «ούμπερ άλλες» τότε, στά χέρια των το ελληνοχριστιανικόν σύμβολον η γαλανόλευκη μέ Σταυρόν, είναι τιμωρία, δεν είναι τιμή! Είναι αντίφαση.

      Τώρα το πρόβλημα, το παμπρόβλημα, είναι η αλλοτρίωση του ελλαδικού χώρου, κατά παραχώρηση Θεού, για την αμετανοησία τών πιστών. Οπότε αβιάστως ανακύπτει η υποχρέωση της ποιμαινούσης Εκκλησίας νά κηρύξει μετάνοιαν στόν λαόν. Αλλοιώς; «Εάν μή μετανοήτε, πάντες ωσαύτως απολείσθε» (Λουκ. ιγ´ 3). Το γάρ στόμα Κυρίου ελάλησε ταύτα.

      Θεόκλητος Μοναχός Διονυσιάτης

      Πηγή: Ορθόδοξος Τύπος, 23 Νοεμβρίου 2001

      Διαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ
    Συμπληρώνω,το 2013 μείναν μόνο 160000 λαθρο.Μαζί με τις 58000 που ηρθαν τον τελευταιο καιρο,έχουμε περίπου 220000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ.Γι αυτό τα μπουμπούκια σαν τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ τρέχουν και δεν φτάνουν
    ΔΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 15.08.2014
    Εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα οι οικονομικοί μετανάστες
    http://www.kathimerini.gr/780032/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/egkataleipoyn-mazika-thn-ellada-oi-oikonomikoi-metanastes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.Ξεκινήσαμε με πίνακα προβολής πληθυσμού Ελλάδας-Τουρκίας και το θέμα έφτασε στους λαθρομετανάστες-οικονομικούς πρόσφυγες ας τους ονομάσει ο κάθε ένας όπως θέλει σύμφωνα με το μυαλό που κουβαλάει.
    2.Αυτή η κυβέρνηση αλλά και η προηγούμενη έχουν με νόμους θεσπίσει ότι τα παιδιά είναι τεκμήριο διαβίωσης οπότε συζητούμε σε λάθος βάση το θέμα.Δεν θέλουν ούτε οι ξένοι να μας εξαφανίσουν ,ούτε οι Τούρκοι,ούτε οι λαθρομετανάστες!!Θέλει να μας κάνει μειοψηφία το ίδιο το Ελληνικό κράτος.Οι ξένοι μπορούν να κάνουν όποιον σχεδιασμό θέλουν.Εσύ σαν κράτος ποιόν σχεδιασμό κάνεις για να ακυρώσεις τους σχεδιασμούς αυτούς??
    3.Με την καθημερνή αγωνία που έχω για να μεγαλώσω 4 παιδιά και κυρίως να τους δώσω παιδεία(θεωρώ ότι την παιδεία την αποκτάς στο σπίτι σου όχι στο σχολείο)προτρέπω όσους από τους σχολιαστές εύκολα γράφουν για λαθρομετανάστες,Τούρκους κλπ να κάνουν παιδιά.Και εάν δεν βρίσκονται σε βιολογική ηλικία για να αποκτήσουν ας πάνε μια βόλτα από το Παίδων να υιοθετήσουν(άσχετα αν θα είναι τσιγγανάκι,μαυράκι,αραβάκι κ.λ.π)να το κάνουν Έλληνα με την παιδεία που θα του δώσουν.Κύριοι ο Ελληνικός πολιτισμός ήταν πάντα ανεκτικός προς όλους άσχετα αν αυτό το έχει πληρώσει.Δεν μπορούμε ξαφνικά να γίνουμε ούτε παλιό -Τούρκοι,ούτε Γερμανοί,ούτε Άραβες ούτε τίποτα άλλο!!!Μπορούμε όμως να παραμείνουμε Έλληνες!!!Ξεκινήστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oτι λέτε συνάδει με τις προτροπες του Εβραιου Σορος και της Εβραιας Μπαρμπαρα Σπεκτρ
      Μήπως λεω , μήπως σας εμπνέουν οι προτασεις ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ που εξτομιζουν?
      Προφανώς δεν γνωρίζετε τι εστί εθνος
      1.Η εβραια Μπαρμπαρα μας λέει οτι οι Εβραίοι υλοποιούν το ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ σχεδιο της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΕΘΝΙΚΏΝ κρατων
      Who wants to destroy every Nation
      https://m.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc
      2.Σορος Αναγκαστικη Αντικατάσταση απο Μετανάστες
      https://m.youtube.com/watch?v=liZrkHvLqPc

      Διαγραφή
  10. Ειναι ανηθικο όπως εχω ξαναπει να φερνεις παιδια στον κοσμο ιδιαιτερα σημερα. Γι αυτο ορθως οι καλογηροι δεν αναπαραγονται (ουτε και οι επισκοποι). Εχτε αντιληφθει οτι φερνει κανεις στον κοσμο εργατακια ντελιβεραδες κλπ των 100-300 Ευρω μηνιαιως με αβεβαιη υγειονομικη και συνταξιοδοτικη προβλεψη και τους οποιους θα ανταγωνιζονται οι διαφοροι Αχμετ απο το Μπαγκλαντες ή το Σαχελ? Το βλεπετε αυτο ως πραξιν ευθυνης? Αυτοι που θα ερθουν να κατοικησουν δεν μας ενδιαφερει, μια και η χωρα ειναι πλεον υποθηκευμενη και οταν τελειωσει αυτο το γαιτανακι (αν τελειωσει ποτε) δεν θα εχει μεινει τιποτα ορθιο. Εξακολουθειτε να επιμενετε πως θελετε να φερετε στον κοσμο φτηνο εργατικο δυναμικο για τις ΕΟΖ? Ο Σημιτης κυνικα ομολογησε το σχεδιο τους και να σας πω αν τον ακουγε κανεις θα αντιλαμβανοταν τι παιζεται. Οσο για αυτους που δωσανε επιδοματα, κακο εκαναν αφου δεν εβαλαν τα θεμελια να αναπτυχθει η χωρα (σιγα μην τους αφηναν-προτεκτορατο ειμαστε ) και ετσι τωρα εχουμε ενα αταραχο καφετεριατο που παιζει με το κινητο του, μαγειρευει, χορευει, τραγουδαει και βλεπει και SURVIVOR. Θα μου πειτε που ειναι πνευματικη ηγεσια της χωρας? Ενα εχω νασας πω: Οταν βλεπετε να γινεται προεδρος της Ακαδημιας ο Παπαδημος, λεει κανεις "Αντε γεια" και κλεινει το φως ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τό πρόβλημα τῆς ὑπογεννητικότητας, δημιουργήθηκε γιά ὅλη τήν Εὐρώπη σχεδόν τεχνητῶς.
    Μετά τήν γαλλική ἐπανάσταση, καί σέ λίγο περισσόπτερο ἀπό ἕναν αἰῶνα ὁ Γαλλικός πληθυσμός ἀπό τετραπλάσιος πού ἦταν τό 1789 ἔναντι τοῦ γερμανικοῦ, μειώθηκε τόσο ὥστε ἔφθασε νά γίνῃ περίπου ἴσος.
    Τό κλειδί γιά αὐτήν τήν μείωση, ἦταν ἡ προώθηση τῆς ἀθεΐας καθώς καί τοῦ ἀτομοκεντρισμοῦ, πού ἔκαναν τούς Γάλλους - μέχρι τό 1789 πιστούς (στήν συντριπτική τους πλειοψηφία) "ρωμαιοκαθολικούς" - νά παύσουν πλέον νά κάνουν πολλά παιδιά ("ὅσα θέλει ὁ Θεός"). Ἡ δεύτερη αἰτία, ἦταν ἡ συνακόλουθη τοῦ ἀτομοκεντρισμοῦ ἀστυφιλία.
    Αὐτό τό "πείραμα" μειώσεως τῶν χριστιανῶν ἐπί τῆς γῆς εἶχε γίνει σχεδόν τυχαίως.
    Ἀκολούθησε ἡ (ἐπίσης σχεδόν τυχαία) χειραφέτησις τῶν γυναικῶν, τόν 20ό αἰῶνα, πού ὑπονόμευσε τά παραδοσιακά πρότυπα καί ἤθη τοῦ γάμου καί τῆς οἰκογένειας.
    Στήν συνέχεια, πάλι σχεδόν τυχαῖα, ἡ ποιότητα ζωῆς, καί δή τῶν ἐργαζομένων πλέον γυναικῶν, συνδέθηκε μέ κατανάλωση καί ἀπολαύσεις πού ἐμποδίζουν τήν γέννηση πολλῶν παιδιῶν.
    Δέν ἔμενε παρά ἡ σαφῶς μετά προθέσεως πλέον θέση σέ ἐφαρμογή γιά ὅλη τήν Εὐρώπη (καί θά εἵπετο ἠ Ρωσία...) τοῦ σχεδίου μειώσεως τῶν ἐπί γῆς χριστιανῶν. Σερβιρίσθηκε ὡς ἀνάγκη μειώσεως τοῦ πληθυσμοῦ τῆς γῆς. Διανθίσθηκε μέ ἔτι περαιτέρω ἐσωτερική διάβρωση τοῦ παπισμοῦ, ὤστε οἱ ἐναπομένοντες χριστιανοί νά ὑπαχθοῦν σέ κάτι ἐλεγχόμενο πλήρως.
    Ὅλα αὐτά στήν Ἑλλάδα δέν ἔγιναν ἀντιληπτά καθόλου. Οὔτε κάν μεταξύ ὅλων τῶν ὀρθοδόξων χριστιανῶν.
    Νομιμοποιήθηκαν οἱ ἐκτρώσεις. Προβλήθηκε τό καταναλωτικό πρότυπο μόνον. Καταστράφηκε συστηματικά ἡ κλασσική παιδεία καί ὑπονομεύθηκε κάθε δημόσια οὐσιαστική ἀναφορά στήν Ὀρθοδοξία. Τό "ζαλισμένο κοπάδι" τοῦ πρωϊνοῦ καφέ κάποιων πολιτικῶν, εἶναι ὁ λαός ού τούς ψηφίζει.
    Ὁ νεοελληνικός ἀχταρμάς μπουζουκιοῦ, ρόκ, σκυλάδικων, κούρσας πολυτελείας, λαδώματος καί διαπλοκῆς δέν ἐνδιαφέρεται γιά τό δημογραφικό. Καί ὁ μέσος Ἕλληνας, χωρίς ἡγεσία, χωρίς κατήχηση ούσιαστική στήν Ὀρθόδοξη πίστη καί ζωή, μετά ἀπό μιά μικρή περίοδο παχεών δανεικῶν ἀγελάδων, ὑποβάλλεται στό μαρτύριο τῆς σταγόνας μέ οἰκονομικά μέτρα ὁλοένα χειρότερα. Οὔτε καί αὐτός λοιπόν μπορεῖ νά λύσῃ τό δημογραφικό.
    Ἐπί πλέον, ἀρχίζουν οἱ ἐνοχές γιά τίς ἐκτρώσεις σέ συνδυασμό πρός τήν διάθεση γιά ἀτομοκεντρική καλοπέραση, νά ἐκδηλώνονται ὡς κοινωνικό φαινόμενο μίσους κατά τῶν πολυτέκνων καί τῶν τριτέκνων. Μέχρι ἀνώτατα δικαστήρια νομολογοῦν τό μίσος αὐτό, μέ πρόσχημα τόν σεβασμό τῶν ἐπιλογῶν τοῦ νομοθέτη, ἤ τήν ἀξιοκρατία στίς προσλήψεις δημοσίων ὑπαλλήλων (ἡ κατά προτίμηση πρόσληψη πολυτέκνων τούς μάρανε, καί ὄχι ἡ ἀναξιοκρατία πού ἐπιφέρει ὁ ὑπεράνω συντάγματος καί δικαστηρίων κομματισμός).
    Τήν χαριστική βολή στό δημογραφικό δλινει η προώθηση τῆς ὁμοφυλοφιλίας στά σχολεῖα αλλά καί ἡ ρατσιστικότατη ἀποχή τῆς ΕΛΣΤΑΤ νά καταγράψῃ ὅπως ὀφείλει ἐκ τοῦ Συντάγματος τήν μείωση τῶν Ἑλλήνων πολιτῶν Ἑλληνικῆς καταγωγῆς: Ἅπασαι αἱ ἐξουσίαι ἀσκοῦνται ὑπέρ τοῦ λαοῦ καί τοῦ ἔθνους (ἄρ. 1 παρ.1 τοῦ Συντάγματος).
    Τό παράκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατα την γνωμη μου δεν φταιει κανενας αλλος περα απο εμας τους Ελληνες.Οποιος θελει να κανει παιδια κανει και ολα τα αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιες.Εχω 3 παιδια (το τριτο γεννηθηκε το 2015 και λιγους μηνες μετα την απολυση του αντρα μου απο την δουλεια του λογω κρισης)και δοξα τον Θεο (για την υγεια που μας δινει),δοξα ομως και στον αντρα μου (που κανει 2 δουλειες για να πιασει τα μισα απο τα λεφτα που επιανε στην παλια του δουλεια) μπορουμε να ζουμε με αξιοπρεπεια,χωρις τα παιδια να στερουνται και χωρις να χρωσταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας ΜΠΟΡΕΙ να καταπολεμηθεί, ΕΑΝ θέλουμε. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε...

    Διάβασα τους / τις παραπάνω και διαπίστωσα πως κάποιοι εξ υμών έχετε την πεποίθηση πως για όλα φταίνε οι άλλοι. Διάβασα πχ ότι «…φταίνε οι κυβερνώντες…» που εκτός των άλλων επέτρεψαν πχ τις διακοπές κύησης. Δηλαδή τι θέλετε αγαπητοί και αγαπητές εν Χριστώ αδελφοί / φές; Να γεμίσουμε από 13χρονες και 14χρονες μάνες και να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα από όσα ήδη έχουμε; Διότι ΕΑΝ θέλετε να σταματήσετε τις εκτρώσεις, θα πρέπει οι κορούλες σας και οι κανακάρηδές σας να διδαχτούν από νωρίς το ΤΙ και το ΠΩΣ. Ναι, αλλά ΕΑΝ το Υπουργείο Παιδείας αποφασίσει να τους διδάξει στα σχολεία πως να εφαρμόζουν το προφυλακτικό, οι παπάδες και όλο το μαυροφορεμένο σκυλολόϊ που σέρνουν ξοπίσω τους, θα οργανώσουν συλλαλητήρια και Ιερό Πόλεμο με ιαχές και κατάρες εναντίον του μισητού Υπουργού που θα θελήσει να θωρακίσει τα παιδιά με την απαραίτητη γνώση που ΠΡΕΠΕΙ να έχουν. Εκτός κι αν νομίζετε ότι ζούμε στο 1950, το πρώτο βήμα για να μην βιώνετε προβλήματα του 1950 (13χρονες & 14χρονες μάνες) καλό θα ήταν να αποδεχτείτε την ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των εφήβων (ηλικίες στις οποίες οι εκτρώσεις χτυπάνε 90%) διότι αγαπητοί κύριοι και κυρίες, το ένστικτο και οι ορμόνες δεν ελέγχονται με λιβανιστήρια και κατηχητικό.

    Θέλετε οι Ελληνίδες να γεννάνε παιδιά; Ναι, αλλά για να γεννάνε παιδιά, θα πρέπει οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να είναι «υγιείς και ζωντανοί»! Και πώς να είναι «υγιείς και ζωντανοί» όταν κάθε χρόνο ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ σε δυστυχήματα στους δρόμους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (ίσως και χιλιάδες) ΝΕΟΙ και κάθε λίγα χρόνια «αφανίζεται» από τον χάρτη μία μικρή πόλη (εννοώ χιλιάδες νέοι); Όλοι αυτοί οι νεκροί (στην πλειοψηφία τους νεολαία μεταξύ 15 και 25 ετών) δεν θα επιβιώσει να κάνει οικογένεια και παιδιά. Το ίδιο ΚΑΙ όσοι λόγω των προαναφερθέντων δυστυχημάτων τραυματιστούν και μείνουν ακίνητοι και ανήμποροι σε μία καρέκλα ή ένα κρεβάτι εφ΄ όρου ζωής. Ποιος σας φταίει αγαπητοί Έλληνες που σκοτώνεστε σαν τις μύγες και ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΣΤΕ με ρυθμούς γενοκτονίας; Σας φταίει ο «κακός Σόϊμπλε»; Η «κάργια η Μέρκελ»; Μήπως «το κακό το ριζικό μας»; Μήπως η «κακιά η ώρα»; Όπως πάντα, να κατηγορήσουμε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από εσάς! Δεν φταίτε εσείς που οδηγείτε σαν να μην υπάρχει αύριο; Δεν φταίτε εσείς που δεν φοράτε κράνος / ζώνη και οδηγείτε λες και είστε οι κυρίαρχοι του Σύμπαντος; Δεν φταίτε εσείς που λαδώσατε (έλα τώρα, μεταξύ μας) για να πάρει ο γιόκας και η πριγκιπέσσα το δίπλωμα; Δεν φταίτε εσείς που δώσατε στον προαναφερθέντα γιόκα και την προαναφερθείσα πριγκιπέσσα το «παλιό» (30ετίας) αυτοκίνητο «…για να μάθει να οδηγεί, μην τυχόν και κάνει καμιά γρατζουνιά στο καινούριο…»; Δεν φταίτε εσείς που χαρήκατε με την απόφαση Τόσκα να μειώσει τα πρόστιμα ΚΟΚ αντί να τα 1000πλασιάσει; Εσείς δεν είστε που θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά, για να «σβήσετε» ένα πρόστιμο ΚΟΚ; E;

    Και στο κάτω - κάτω, γιατί να σας φταίνε οι «κυβερνώντες» και όχι εσείς; Ποιος τους εξέλεξε τους «κυβερνώντες»; Μόνοι τους ήρθαν και σας έκατσαν στο σβέρκο; Κι αν δεν σας αρέσουν οι «κυβερνώντες»… αλλάξτε τους! Α, ξέχασα! Όποιος και να σας κυβερνήσει, πάλι παράπονα θα έχετε. Ε, εν τοιαύτη περιπτώσει, επιλύστε πρώτα τα προβλήματα ταυτότητας και προσωπικότητας και μετά ασχοληθείτε και με το «δεν γεννάμε παιδιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.