26/6/17

Θερμή παράκληση προς όλους του Έλληνες πατριώτες - Δείτε αυτήν την εκπομπή για το Κυπριακό από την αρχή μέχρι το τέλος

Η Κύπρος στο Στόχαστρο  - Γιατί θέλουν μια Κύπρο χωρίς Έλληνες

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη "Αντιθέσεις" στο Κρήτη TV

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος μιλάει για το νέο του βιβλίο "Η Κύπρος στο Στόχαστρο" που κυκλοφορείται την Τρίτη από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων.
Οι επισημάνσεις του, εν όψει της πενταμερούς διάσκεψης της 28ης Ιουνίου, μπορεί να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε έναν εξαιρετικά επικίνδυνο ύφαλο-παγίδα, για το μέλλον της Κύπρου αλλά και για ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Στην εκπομπή παρεμβαίνουν Περικλής Νεάρχου, Σάββας Καλεντερίδης, Μιχάλης Ιγνατίου, Μάριος Πούλαδος.
Δείτε την εξαιρετικής σημασίας εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί:

10 σχόλια:

 1. Έχω εξοργισθεί αφάνταστα με τις μεθοδεύσεις της Μ.Βρετανίας.Μια χώρα που έχουμε πολεμήσει τόσες φορές στο πλευρό της και να φέρεται με αυτόν τον τρόπο.Υπάρχει μήπως η πιθανότητα μιας κίνησης από πολίτες,συγκέντρωσης υπογραφών διαμαρτυρίας που θα επιδοθεί στην Πρεσβεία της Μ.Βρετανίας ή στο foreign office??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί; Μήπως το Foreign Office δεν γνωρίζει τί γίνεται; Η χώρα του "διαίρει και βασίλευε"; Και πώς το έλεγαν το άλλο: Η Βρεταννία δεν έχει φίλιες χώρες, αλλά χώρες οι οποίες εξυπηρετούν τα συμφέροντά της (δεν θυμάμαι ακριβὠς την διατὐπωση, αλλά η σημασία είναι αυτή.

   Διαγραφή
  2. Όσον αφορά τον ελληνικό λαό, μην τον ενοχλείτε, βλέπειSurvivor...

   Διαγραφή
  3. Ενώ εσύ είσαι ο μάγκας του πληκτρολογίου.

   Διαγραφή
  4. Διαμαρτυρία για ποιο λόγο? Έτσι εννοούν τα συμφέροντά τους, την δουλειά τους κάνουν. Να κοιτάξουμε να κάνουμε κι εμείς την δική μας.

   Διαγραφή
  5. Μα τι λέτε MAVI η Μ.Β. ειχε αποικία της την ΚΥΠΡΟ και οι κύπριοι βόγγηξαν.

   Διαγραφή
  6. Για την Ολγα.Μήπως κυρία μου δεν έχετε αντιληφθεί ότι μόνο 18% των Ελλήνων βλέπουν ΜΜΕ?Οπότε ελάχιστοι είδαν survivor

   Διαγραφή
 2. Δεν πρέπει να αμφισβητούμε την δύναμη που έχει μια κίνηση πολιτών που μέσω διαδικτύου μαζεύουν υπογραφές ή υπογράφουν επώνυμα μια διακήρυξη (κείμενο).Στην ουσία ένα θέμα βγαίνει στην δημοσιότητα,αρχίζουν η ερωτήσεις. Κάνεις κάποιους να δικαιολογηθούν-απολογηθούν για την στάση τους. Δημιουργείς πίεση στις κυβερνήσεις της Κύπρου και τις Ελλάδας να μην δεχτούν τετελεσμένα(και τους δίνεις δύναμη διαπραγμάτευσης)Στην ουσία κάνεις ένα δημοψήφισμα που δεν σε αφήνουν να κάνεις διότι φοβούνται κατάληξη σχεδίου Ανάν..Πρέπει να αρχίσει μια προσπάθεια τέτοια έστω και τώρα!!Και πρέπει και επώνυμοι να μπουν μπροστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητή μου κ.Μαρία,Νίκο,Όλγα ,όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει στην Κύπρο δεν έχουμε πάθει αμνησία.Οι περισσότεροι είμαστε αγέννητοι τότε.Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα.Επώνυμα να υπογράψουμε μια διαμαρτυρία όλοι.Προς όλους τους εμπλεκόμενους.Μην περιμένουμε να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα και στο τέλος να βγαίνουμε να λέμε κορόνες του στύλ προδοσία κ.λ.π. Ο πολίτης έχει πάντοτε εργαλεία να καταθέσει και να υποστηρίξει τις θέσεις του και να κάνει κάποιους να τις ακούσουν θέλουν δεν θέλουν. Ας μπούμε επιτέλους μπροστά να υπηρετήσουμε έστω και μια φορά την πατρίδα μας.Καλές είναι οι ανώνυμες αράδες που γράφουμε εδώ αλλά αποτέλεσμα δεν έχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ωχ παναγία μου τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Ο θεός να βάλει το χέρι του για το τι θα ακολουθήσει τις προσεχείς μέρες. Εύχομαι κι ελπίζω ότι παρ'ότι υπάρχει κούραση ετών και παρ'ότι υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις όπως λένε, ό πρόεδρος της Κύπρου και οι Έλληνες αρμόδιοι θα πράξουν τα δέοντα. Διαφορετικά με τους Τουρκαλάδες απέναντι να ψάχνουν να βρουν διέξοδο και τους Αμερικάνους να ξερογλείφονται την Κύπρο Γεωπολιτικοστρατηγικά μας βλέπω κατά Ισπανία μεριά.... Άσε που κι' αυτό δύσκολο μου φαίνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.