26/6/17

Οι Γερμανοί είναι φίλοι της ελληνικής φεουδαρχίας και ο Μητσοτάκης ο οσποδάρος τους

Οι Γερμανοί είναι φίλοι της ελληνικής φεουδαρχίας και ο Μητσοτάκης ο οσποδάρος τους
Φαήλος Κρανιδιώτης
Ο Βίκτορ Όρμπαν είναι μεγάλος ηγέτης. Υπερασπίζεται την χώρα του σαν αφοσιωμένος σκύλος φύλακας.
Ο Όρμπαν δεν αγόρασε την ακριβή «βοήθεια» των δανειστών, αντιθέτως με ατσάλινο εθνικό χέρι σβέρκωσε τις τράπεζες.
Κι όσοι ξέρουν την φύση αυτών των υπέροχων ζώων και την βαθιά μου αγάπη γι’ αυτά, ξέρουν πως για μένα είναι ύψιστη φιλοφρόνηση αυταπάρνησης κι αφοσίωσης να είσαι «μαντρόσκυλο» του Έθνους σου.

Δεν επέτρεψε σε καμία «τρόϊκα» και κανένα «κουαρτέτο» να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία του και το Γενικό Λογιστήριο, ως Γκεστάπο.

Δεν είχε δικηγορικό γραφείο από το οποίο να φεύγουν απαιτήσεις τραπεζιτών και να επιστρέφουν από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο ως προαπαιτούμενα.

Δεν υπάκουσε στην λιτότητα και δεν δέχτηκε να γίνει ο μεταφραστής κι εφαρμοστής των γερμανικών οδηγιών στον δρόμο προς το τευτονικό δημοσιονομικό φρενοκομείο.

Ο Όρμπαν αρνήθηκε να γίνει πουτάνα του Βερολίνου και των δυνάμεων της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης.

Έπιασε τον σκοτεινό Σόρος από το αφτί, τον ίδιο που διευκολύνουν ο Καμίνης κι άλλοι, και τον σήκωσε ψηλά.

Έκλεισε το πανεπιστήμιο του «φιλάνθρωπου» που με ένα παγκόσμιο δίκτυο χρήματος, συμβούλων και οργανώσεων, επιδιώκει την διάλυση των εθνικών ταυτοτήτων και των εθνικών κρατών, διευκολύνοντας τον λαθροεποικισμό με μη αφομοιώσιμους.

Τσάκισε την ραχοκοκαλιά αυτού του υπονομευτικού συστήματος, εφαρμόζοντας δρακόντειους νόμους επί των ΜΚΟ.

Σταμάτησε με την βία την εισβολή στην Ουγγαρία σουνιτών λαθραίων ή «προσφύγων», δέχθηκε μόνο χριστιανούς στην αρχή κι αρνήθηκε να δεχτεί την αυτοχειρία, να μοιραστεί αυτούς που η κυρά Τασία κι ο δουλέμπορος και τρομοκράτης Ερντογάν αμόλησαν μέσα στην Ευρώπη με πύλη εισόδου και καλωσορίσματος την Ελλάδα.

Όταν ο Φερχόϊφσνταντ πήγε να του κουνήσει το δάχτυλο στην Ευρωβουλή ο Όρμπαν, αφού τον έγραψε στα παλαιότερα μαγυάρικα υποδήματα του, τον εξευτέλισε με μια υποδειγματική πατριωτική ομιλία.

Αναζητείστε τις ομιλίες του, υπάρχουν με αγγλικούς υπότιτλους, όπου εξηγεί γιατί η Παράνομη μετανάστευση ΔΕΝ είναι δικαίωμα, όπου θυμίζει πως η Ευρώπη είναι Ελλάδα, όχι Περσία, Χριστιανισμός και όχι Ισλάμ και πολλά άλλα, που ντρέπονται και να τα ψελλίσουν τα δουλικά τις παγκοσμιοποίησης και του Σόρος, που υποδύονται τους «συντηρητικούς» ηγέτες.

Σε αυτόν τον άνδρα, σε αυτές τις ρωμαλέες πολιτικές πράξεις, σε αυτόν τον ρωμαλέο πολιτικό λόγο, τόλμησε να επιτεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύνοδο του ΕΛΚ.

Στόχος δεν ήταν τόσο ο ίδιος ο Όρμπαν, που τον ταπείνωσε αδιαφορώντας, αλλά να δείξει στην χρυσοκάνθαρη ευρωγραφειοκρατία και το Βερολίνο, πως είναι πιστός στα κελεύσματα τους, πως δεν είναι Φύλακας του Έθνους του και της Γης του αλλά ένα παράξενο υβρίδιο που ξαπλώνει ανάσκελα κλαψουρίζοντας και δείχνει την κοιλιά του στους λύκους και τα τσακάλια και περιμένει τα αποφάγια τους.

Επιτέθηκε σε έναν πατριώτη ηγέτη γιατί κάνει το αυτονόητο, αυτό που ο ίδιος και οι κολλεγιόπαιδες κρατικοδίαιτοι νεοφιλελέδες του είναι ανίκανοι να κάνουν.

Να μην ξεχνάτε όμως μια σοβαρή παράμετρο, έναν επιπρόσθετο λόγο, πέραν της εθνικής ισοπέδωσης, που οι Γερμανοί, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μητσοτάκης και η ψευοελίτ παρέα του γουστάρουν ανοιχτά σύνορα και χιλιάδες λαθραίους πρόσφυγες να συνεχίσουν να εισρέουν παράνομα.

Δεν θα σας το πουν ευθέως, θα το ντύσουν με «ανθρωπισμό», «διεθνισμό», «ανθρώπινα δικαιώματα» και «σωφροσύνη».

Λέγεται μαύρη εργασία, όλο και πιο φτηνά χέρια.

Οι ισχυροί του χρήματος που θα «αυτορρυθμιστούν», να έχουν σχεδόν τζάμπα χέρια στην διάθεση τους, με ακόμη λιγότερα δικαιώματα, χέρια που θα σκοτώσουν τους μισθούς, τα μεροκάματα των γηγενών, οι οποίοι θα είναι τόσο ζαλισμένοι από την κατάρρευση της ζωή τους, από την ραγδαία αύξηση των σκληροπυρηνικών κι ενίοτε επικίνδυνα φανατικών μουσαφιραίων, που δεν θα μπορούν εύκολα να αντιδράσουν.

Η παντελής απουσία οποιασδήποτε σοβαρής κριτικής και έμπρακτης αντίδρασης της παρέας Μητσοτάκη στην ψευτολίτ των Βρυξελλών και τον κεφαλαιουχικό και δημοσιονομικό επεκτατισμό του Βερολίνου, οφείλεται, πέραν της έλλειψης εθνικής Παιδείας και ανακλαστικών, στο ότι αυτοί οι τύποι θεωρούν πως ανήκουν κι οι ίδιοι σε αυτή την πανευρωπαϊκή ελίτ με γερμανική καθοδήγηση και πως αν δώσουν επαρκή δείγματα υποταγής, τότε το αφεντικό θα τους επιτρέψει να είναι οι Οσποδάροι του στην Αθήνα με πλούσιες απολαβές και την κολοβή ηγεσία του προτεκτοράτου στα κρινένια χεράκια τους.

Γιατί, μην το ξεχνάτε, αυτό που μας συμβαίνει έχει σίγουρα ρίζες στα δικά μας λάθη δεκαετιών αλλά ο δημοσιονομικός ζουρλομανδύας σκληρής λιτότητας, υπανάπτυξης, ανεργίας, απομύζησης κάθε πόρου και ξεπουλήματος για 60 χρόνια της δημόσιας περιουσίας, με ανελέητη φορολογική επίθεση στην ιδιοκατοίκηση και εν γένει την ιδιωτική περιουσία, όπως και η επιδοτούμενη λαθρομετανάστευση και ο ισλαμικός εποικισμός, δεν είναι χαοτικές συνέπειες της κρίσης και προσπάθειες διάσωσης μας.

Είναι σχεδιασμένη πολιτική της Γερμανίας, που εκμεταλλευόμενη την κρίση, ως βδέλλα απομυζά τους πάντες, ευημερεί η ίδια και φτωχοποιεί τους άλλους με όπλο όχι πάντσερ και αεροπλάνα αλλά την κεφαλαιουχική της δύναμη και τις ασφυκτικές γραφειοκρατικές δομές της Ε.Ε., τις οποίες ελέγχει.

Η θέση όσων κρεμάνε ξένη φούντα στο ψωραλέο σπαθάκι τους, είτε αφορά τον ισλαμικό εποικισμό, είτε την υπεράσπιση της Β. Ηπείρου, την αποτροπή λύσης Απαρτχάιντ στην Κύπρο με στρατό κατοχής και τουρκικές εγγυήσεις ή το ψευδομακεδονικό, είναι στον κάλαθο της Ιστορίας, μαζί με άλλους που πρότασσαν αλλότρια συμφέροντα στις εθνικές μάχες.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι δύναμη αντίστασης. Δεν αισθάνεται δέος για την Ε.Ε. την Μέρκελ ή οποιονδήποτε.

Δέος νοιώθουμε μόνον μπροστά στον Θεό και στους Ήρωες του λαού μας που έπεσαν για την ελευθερία του.

Δεν κάνουμε παρέα με τους λύκους, ούτε κοιμόμαστε με τα τσακάλια.

Ως μόνη ελίτ αναγνωρίζουμε τους Άριστους, όχι τους πορφυρογέννητους και κατά φαντασίαν «κληρονόμους» της εξουσίας.

Ανήκουμε στους Φύλακες της Πατρίδας και του Έθνους. Κι επειδή βλέπουμε την κοινωνία από την πλευρά των πολλών, των αδυνάτων, δεν θεωρούμε πρόοδο τον εκβαρβαρισμό της εργασίας και την νέα ξενιτειά, ούτε το γκρέμισμα των συνόρων και την διάρρηξη του εθνικού και κοινωνικού ιστού με κατάλυση των αποτελεσμάτων της Ελληνικής Επανάστασης.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε να μας κατακλύσουν επιδοτούμενοι αυτοί που διώξαμε με τα όπλα για να είμαστε ελεύθεροι.


Φαήλος Κρανιδιώτης
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γεννήθηκε το 1965 στον Κορυδαλλό, όπου ζει. Ο πατέρας του, Μιλτιάδης, μεγάλωσε στην Αμφιάλη, συνταξιούχος τεχνικός υπάλληλος του ΟΛΠ. Η μητέρα του, Βαρβάρα, γαζώτρια σε βιοτεχνία στην Κοκκινιά. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Αρρένων Κορυδαλλού και στο 1ο Λύκειο Κορυδαλλού. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Υπηρέτησε εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις επί 23 μήνες ως έφεδρος Αξιωματικός. Ασκεί αποκλειστικά ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία από το1992, χωρίς αντιμισθίες ή αργομισθίες. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου 21, μέλος του Κέντρου Ερεύνης και Μελέτης Ελληνισμού και της Επιτροπής για την Κύπρο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών. Μέλος της Λέσχης Καταδρομέων – Ιερολοχιτών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος στο πλευρό του ιδρυτή του Αντώνη Τρίτση, όταν συνεργάστηκε με τη ΝΔ. Υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Κούρδων αγωνιστών στα δικαστήρια, συνδέεται με στενούς συναγωνιστικούς δεσμούς με το ΕΑΜ Κουρδιστάν και τις οργανώσεις των Κυπρίων, Βορειοηπειρωτών, Κωνσταντινουπολιτών, Ποντίων, Ιμβρίων και την Αρμενική Εθνική Επιτροπή. Συνεργάτης του αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη που δολοφονήθηκε το 1994 στη Λευκωσία από όργανα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Συντάκτης της εισηγητικής έκθεσης και της πρότασης νόμου, με την οποία αναγνωρίστηκε το 1996 από τη Βουλή των Ελλήνων η Γενοκτονία των Αρμενίων από το τουρκικό καθεστώς. Διετέλεσε νομικός σύμβουλος της Μητρόπολης των εν Ελλάδι Ορθοδόξων Αρμενίων και του Λαϊκού Κογκρέσου του Κουρδιστάν στην Αθήνα. Συνήγορος του Κούρδου ηγέτη, Αμπντουλλάχ Οτσαλάν, στην Ελλάδα, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 1999 στο Ναϊρόμπι. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, συνετέλεσε στην αποκάλυψη των μεθοδεύσεων που οδήγησαν στην ατιμωτική παράδοση του Κούρδου ηγέτη στα χέρια της Άγκυρας. Εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Εποτροπής της ΝΔ ως την διαγραφή του λόγω σκληρής κριτικής στον Μουζάλα, που αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”. Στις 13/5/2016 μαζί με 225 συμπολίτες μας ίδρυσε την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ της οποίας είναι Πρόεδρος. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

tribune.gr

10 σχόλια:

  1. Σε όλα όσα από το άρθρο σας διάβασα άλλοτε περισσότερο ή άλλοτε λιγότερο συμφωνώ.

    Ωστόσο αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο εμείς οι Έλληνες σε καιρούς κρίσης είναι ανάγκη να σηκώνει ο κάθε εις αναγνωρίσιμος το δικό του λάβαρο. "Νέα Δεξιά", "Έξω Δεξιά", "Μέσα Δεξιά", "Κάτω Δεξιά" ή και ακόμα "Δεξιότερα" ή και ακόμα "Κεντρο - Δεξιότερα".

    Δεν υπάρχει βρε "παιδιά" ένα κόμμα που να μην είναι απόκομμα και να είναι ένα μοναδικό κίνημα πολιτικό που άπαντες να συμφωνήσουμε επάνω σε ένα μίνιμουμ για το δίκαιο και την δημοκρατία και την πατρίδα; Σε ένα μίνιμουμ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λσυμφωνω απολυτα με τον φιλο asper !!!

      Διαγραφή
    2. Δύσκολα κάποιος Έλληνας Πατριώτης μπορεί να διαφωνήσει με τα αναγραφόμενα πλήν των υποτελών,εξουσιομανων και φιλοτομαριστων.

      Διαγραφή
    3. @ asper.
      Συγνωμη φιλε μου αλλα νομιζω οτι μαλλον τωρα ηλθες στην χωρα απο τον 4ο δακτυλιο του Κρονου οπου ζουσες.
      Υπομονη,θα μαθεις αλλα αν βιαζεσαι παρε κανενα βιβλιο π.χ. Η ιστορια των Ελληνικων επαναστασεων.

      Διαγραφή
    4. @Ναιας φιλε μου μια χαρά τα γράφεις και ως εκ τούτου συμφωνώ. Και αν διαφωνώ είναι ως προς τον 4ο δακτύλιο του Κρόνου που μου πέφτει λίγο μακριά από την πραγματική μου καταγωγή μία και προέρχομαι πέρα από τον Αλφα του Κενταύρου.

      Διαγραφή
  2. Θα συμφωνούσα ολόψυχα και θα προσυπέγραφα το κείμενο του Κρανιδιώτη, αλλά με αποτρέπει η επιλεκτική πινακίδα κλειστής λέσχης "Νέα Δεξιά".
    Ενώ το κείμενο και το βιογραφικό ενθουσιάζει, η επιμονή στις παρωπίδες αναξέει αναμνήσεις αμαρτημάτων, όπως η συνηγορία ξεσκολισμένου ξενόφερτου πράκτορα, με βεβαρυμένο μητρώο από την δολοφονία της Γιουγκοσλαβίας, που είχε ως σύμβουλος του GAP διεισδύσει -ωςσύμβουλος!- στο υπουργείο Εξωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Φαηλος τα λέει καλά αλλά αν τα εννοεί ,και το λέω γιατί δεν τον ξέρω και οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι , έχει κάνει λάθος επιλογή συμφωνω με τον asper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον θυμάμαι να υπερασπιζεται τον Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς με την τριμηνη θητεία Lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι καθοταν τοτε με τον Σαμαρα και δεν εφευγε. Δεν πιστευω οσα λεει. Τον μυθο του ψευτη βοσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.