23/6/17

Αυτός είναι ηγέτης - Στη βροχή αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς - Τα δικά μας τα μαμόθρεφτα δεν ξέρουν τι είναι προσοχή και μισούν τους ήρωες της Πατρίδας

Ο Πούτιν, υπό καταρρακτώδη βροχή, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και μάλιστα σε μία εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας έμεινε ακίνητος για κάμποση ώρα

Φόρο τιμής στους νεκρούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου απέτισε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία. 
Ο Πούτιν, υπό καταρρακτώδη βροχή, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και μάλιστα σε μία εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας έμεινε ακίνητος για κάμποση ώρα.




Ο Πρόεδρος της  Βλ. - ακίνητος μέσα στην βροχή - σε κατάθεση στεφάνου για τα θύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.@Hellenic_MOD

Η χτεσινή «Ημέρα Μνήμης και Πένθους'» έχει καθιερωθεί επίσημα ως η ημέρα έναρξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ή Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου όπως είναι γνωστός στη Ρωσία) του 1941-1945.
Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσε στεφάνι ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ενώ παρέστησαν μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας όπως και οργανώσεων Βετεράνων πολέμου.

Πρώτο Θέμα 

10 σχόλια:

  1. Είναι καθαρά συμπλεγματική η κατάσταση διαφόρων συριζαίων, ανταρσιαίων, αυτοαποκαλούμενων αναρχικών και λοιπών πολιτικών και μη κλόουν: μισούν ότι δε θα μπορούσαν ποτέ να είναι, δηλαδή πατριώτες που θα θυσιαστούν για την πατρίδα τους. Αστράτευτοι, άκαπνοι, άεργοι σε όλη τους τη ζωή. Τι συζήτηση να κάνεις π.χ. για τα εθνικά θέματα μ' έναν που επεδίωξε να πάρει απαλλαγή απ' το στρατό για δήθεν ψυχολογικούς λόγους. Είναι σαν να θες να πείσεις μία ενσυνείδητη γεροντοκόρη για τη χαρά της μητρότητας και του γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ο αλλος εδωσε τη Ζωη του για την Ελευθερια της Πατριδος του, η βροχη και το χιονι δεν επαιξε ουτε θα παιζει καποιο ρολο στον Αγιο σκοπο του. Αυτο ειναι το Μοτιβο ενος Πατριωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι άλλοι πηγαίνουν στα gay pride...
    Ο Πούτιν έχει ηθικό κώδικα, τον οποίο περνάει και στη χώρα του. Ορθοδοξία, πατριωτισμός, οικογένεια, ανδρισμός, παράδοση. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν μαζί του, ή με τις πρακτικές του. Άλλα ας μας δείξουν πρώτα τον δικό τους κώδικα ηθικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δικός τους "αξιακός κώδικας" είναι: Εθνομηδενισμός, ισλαμολαγνεία, τουρκολαγνεία, αριβισμός και κρατικοδίαιτος παρασιτισμός.
      Η απόλυτη ξεφτίλα

      Διαγραφή
    2. @ Stergios Sevastian,

      Θα σε στεναχωρήσω, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι. Κανείς δεν αμφιβάλει πως η Ρωσία είναι μία υπερδύναμη και ο Putin ένας χαρισματικός ηγέτης που όχι μόνο την έβγαλε από το τέλμα που είχε πέσει επί εποχής του μέθυσου Yeltsin, αλλά η σημερινή Ρωσία (και μιλώ για την επαρχία δηλαδή οτιδήποτε άλλο εκτός από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη) είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τις συνθήκες που είχαμε στην Ελλάδα το 1950 - και μιλώ πολύ σοβαρά.

      Να σου υπενθυμίσω επίσης (αφού για κάποιο ακαθόριστο λόγο θεωρείς πως Ρωσία σημαίνει «Ορθοδοξία, οικογένεια, ανδρισμός») πως μόνο το 41% των Ρώσων είναι ορθόδοξοι, ενώ οι δηλωμένοι μωαμεθανοί ξεπερνούν το 6.5% του πληθυσμού! Θέλεις να ακούσεις κι άλλα; «Φυσιολογική» οικογένεια - τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε εμείς οι 30άρηδες / 40άρηδες / 50άρηδες στην Ελλάδα - με πατέρα και μητέρα μέσα στο σπίτι, είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο όσο και οι μονόκεροι. Οι νέοι και οι νέες παντρεύονται στα 20 το πολύ 22 (αν δεν έχεις παντρευτεί κάποιος / κάποια μέχρι τα 25 θεωρείται πως «κάτι δεν πάει καλά»), κάνουν παιδιά και μετά από 2-3 χρόνια χωρίζουν. Αποτέλεσμα; Η Ρωσία (και γενικά οι περισσότερες πρώην ΕΣΣΔ χώρες πχ Ουκρανία) είναι γεμάτες από μάνες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά. Οι πατεράδες ζουν μεθοκοπώντας (το ποτό είναι άμεσα συνδεδεμένο στην κουλτούρα τους και δύσκολα θα δεις άντρες να μην πίνουν 2-3 μπουκάλια την ημέρα) και δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους ποτέ! Ποτέ! Εάν τύχει και δεις ποτέ από κοντά πως ζούνε στην επαρχία (επαναλαμβάνω πως «επαρχία» θεωρείται οτιδήποτε άλλο εκτός από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη) θα νομίζεις ότι παρακολουθείς κινηματογραφική ταινία. Τώρα, όσο αφορά το «ανδρισμός» και το «ηθική»… άστο καλύτερα! Χαρακτηριστικά θα σου αναφέρω ότι η Ρωσία είναι μία από τις πολύ ελάχιστες χώρες στον κόσμο που ΔΕΝ θεωρεί την κτηνοβασία ως ποινικό αδίκημα! Για αυτό το λόγο όλοι οι ανωμαλάρες που διατηρούν «συλλόγους», «λέσχες», domain στο internet κλπ, έχουν ως ΕΠΙΣΗΜΗ δηλωμένη έδρα την Ρωσία η οποία βάσει νομοθεσίας της ΔΕΝ διώκει τέτοιου είδους ανωμαλίες. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα παραπάνω είναι πραγματικά και όχι οι γνωστοί ανόητοι αστικοί μύθοι που κυκλοφορούν και αναπαράγονται κατά καιρούς από ανόητους.

      …αυτά για να ξέρουμε τι λέμε! Ναι, μεν κι εγώ θαύμασα στο βίντεο τον Putin να στέκει αγέρωχος και ευθυτενής υπό βροχή, αλλά η «Ρωσία» που βλέπουμε ως Δυτικοί και μας πασάρεται ως προϊόν καλοστημένης προπαγάνδας, δεν είναι η πραγματική Ρωσία, ούτε η καθημερινότητα που ζουν εκατομμύρια. Μην έχετε αυταπάτες.

      Διαγραφή
    3. @ Παντελης Λαζαριδης.
      Αγαπητε ξεχασες τα εμφυλα,ομοφυλα κ.λ.π.

      Διαγραφή
  4. Αδέλφια μνημόνιο έως ότου σβήσει ο ήλιος για να στρωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω πόσο είναι ειλικρινές ή προπαγάνδα, πάντως προκαλεί αγαθούς συνειρμούς περι πατριωτισμού. Δεν ξέρω αν οι Ρώσοι είναι ευτυχείς με την κυβέρνηση τους, πάντως στη συνείδηση του κόσμου αυτή η χώρα πλέον συγκαταλέγεται στις μεγάλες και αξιόλογες δυνάμεις. Ας μη ελπίζουμε όμως εμείς δεν πρόκειται να χαρούμε τέτοια μεγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παράδειγμα (θλιβερό) προς σύγκριση:

    Ο επί οκτώ συναπτά έτη πρωθυπουργός τής Ελλάδος, Κώστας Σημίτης, δεν παρέστη ποτέ σε Εθνική Επέτειο. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Κάθε 25 Μαρτίου και 28 Οκτωβρίου, είτε απουσίαζε στο εξωτερικό, είτε αναπαυόταν στους Αγίους Θεοδώρους.
    Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που απαξίωσε όλες τις Εθνικές Επετείους κατά το διάστημα τής θητείας του, όμως, αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε κανέναν, πλην ελαχίστων, αφού ο ελληνικός λαός τον έστειλε δύο φορές στην πρωθυπουργία με την ελευθέραν ψήφον του.
    Κάθε λαός έχει τούς κυβερνήτες που αξίζει, όταν τούς επιλέγει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς όλους τους σχολιαστές
    Μην κάνουμε πάντα το ίδιο λάθος και ξεφεύγουμε από το στόχο της ανάρτησης.
    Η ανάρτηση αφορά τη συγκεκριμένη στάση του Πούτιν, τη συγκεκριμένη στιγμή, στη συγκεκριμένη τελετή.
    Μην προχωράτε σε γενικούς σχολιασμούς για τη Ρωσία και για άλλα θέματα.
    Είναι λάθος.
    Ο άνθρωπος τίμησε τους νεκρούς ήρωες με την πράξη του αυτή, κάθισε κλαρίνο, εν μέσω βροχής.
    Αυτά και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.