29/6/17

Κούρδοι της Συρίας: Αν οι Τούρκοι περάσουν τα σύνορα, αρχίζει ο πόλεμος - Εμείς θα αντισταθούμε

Μετά τις μετακινήσεις σοβαρού αριθμού τεθωρακισμένων, πυροβόλων και μάχιμων μονάδων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ) στις κατεχόμενες περιοχές της Συρίας, στα πλαίσια της Ασπίδας του Ευφράτη, και τους βομβαρδισμούς με πυρά πυροβολικού των θέσεων των Μονάδων Λαϊκής Άμυνας του YPG/PYD σε διάφορες περιοχές του Καντονιού του Αφρίν, η π΄ρωτη αντίδραση των Κούρδων.

Ο σύμβουλος των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF), Nasır Hac Mansur, μιλώντας στο Reuters, δήλωσε ότι έχουν λάβει απόφαση να πολεμήσουν με τον τουρκικό στρατό.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι "σε περίπτωση που περάσουν από τα γνωστά σύνορα, οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας θα δώσουν σκληρή απάντηση στον τουρκικό στρατό.
Επίσης, ο Μανσούρ οι επιθέσεις του τουρκικού στρατού στις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, θα προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στις επιχειρήσεις που είναι σε εξέλιξη εναντίον του ΙΚ, με κύρια αυτή της απελευθέρωσης της Ράκκας.

4 σχόλια:

  1. Οι Αναστασιάδης Τσίπρας Κοτζιάς δεν ξέρουν τι θα πει καν αντίσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αν ήμουν Κούρδος στρατηγός θα σκεφτόμουνα αντεπίθεση από άλλο σημείο των συνόρων με την Τουρκία .... που δεν φυλάγεται επαρκώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η τουρκική αεροπορία θα έκανε εκπαιδευτικές βολές πάνω στους επιτιθέμενους κούρδους.Δεν υπάρχει περίπτωση για οποιαδήποτε επιθετική κίνηση των Κούρδων χωρίς αεροπορική υποστήριξη ή έστω ισχυρή αντιαεροπορική άμυνα

      Διαγραφή
  3. Αυτό μάλλον βολεύει τον Ασαντ & Πούτιν, οι Μογγόλοι θα πολεμήσουν τους Κούρδους και οι Κούρδοι τους Μογγόλους εξασθενώντας την αντίσταση των Κούρδων και μεταφέροντας χτυπήματα μέσα στην Τουρκία από τους Κούρδους με θεατές τους Πούτιν & Ασαντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.