26/6/17

Ετοιμάζονται για το Crans-Montana τα κόμματα της Κύπρου

Για την Διάσκεψη της Ελβετίας ετοιμάζονται και τα κόμματα, οι αρχηγοί των οποίων θα συνοδεύσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην κρίσιμη διαπραγμάτευση.
Με αποστολή την προώθηση του στρατηγικού στόχου της Λευκωσίας για ευρωπαϊκή ασφάλεια, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα, ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης στην Ελβετία, επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί, εξάλλου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα συναντήσει διαδοχικά τον Γενικό Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του γερμανικού ομοσπονδιακού ΥΠΕΞ, Martin Kotthaus, τον Γενικό Διευθυντή Ευρώπης στο ομοσπονδιακό ΥΠΟΙΚ, Thomas Westfal, και τον Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Εξωτερικών στην Καγκελαρία, Joachim Bertele.
Υπενθυμίζεται ότι και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, στηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία στο θέμα της Ασφάλειας και των Εγγυήσεων.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα θα έχεις τις 12.30 στην Αθήνα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Νωρίτερα, στις 11.30 ο κ. Παπαδόπουλος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Στις 10.00 το πρωί θα έχει συνάντηση και με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Στη Λευκωσία πρέσβεις χωρών θα ενημερώσει σήμερα για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ. Μαρίνος Σιζόπουλος, σε συνέχεια των επιστολών, που έστειλε στα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας.
Σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.