19/6/17

To Ιράν εκτόξευσε πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς κατά θέσεων του Ντάες στο Ντέιρ εζ-Ζορ

Leith Fadel
Βηρυτός, Λίβανος (23:05) - Ο ιρανικός στρατός εκτόξευσε το βράδυ της Κυριακής, τέσσερις πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά θέσεων του Ντάες/ISIL στο Κυβερνείο του Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας του Ιράν.
Οι ιρανικοί  πύραυλοι στόχευαν θέσεις του ισλαμικού κράτους σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες, σε αγροτικές περιοχές κοντά στην επαρχιακή πρωτεύουσα Al-Mayadin, τη de facto νέα πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους.
Αυτή η πυραυλική επίθεση από τους Φρουρούς της Ιρανικής Επανάστασης του Ιράν ήταν μια απάντηση για την επίθεση του ισλαμικού κράτους κατά του ιρανικού Κοινοβούλιου πριν από δύο εβδομάδες.


Το παραπάνω βίντεο κυκλοφόρησε από τα επίσημα μίντια της Χεζμπολάχ· δείχνει τη στιγμή που ο ιρανικός στρατός εκτόξευσε τους πυραύλους.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουν 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ipOa23_ptfQ
"Οι πολεμική αεροπορία των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης εκτόξευσε 4 πυραύλους προς την έδρα των τζιχαντιστών  τρομοκρατών με έδρα την Altkvierin στο συριακό κυβερνείο του Ντέιρ εζ-Ζορ για να τιμωρήσει τους δράστες για τις τρομοκρατικές ενεργειες τους πριν από δύο εβδομάδες στην Τεχεράνη. 

μετάφραση Google από τα ιρανικά:
"Η δήλωση , η οποία είχε εκδοθεί λίγο πριν και έλαβε το πρακτορείο «Tasnim» διεθνή αντίγραφο ειδήσεις της αυτό «, δήλωσε ο αντίκτυπος της τρομοκρατικής εγκληματικότητας που πραγματοποιούνται από τρομοκράτες takfiris στις 7 Ιουνίου στην Τεχεράνη και οδήγησε το θάνατο των 18 οι γιοι του ιρανικού λαού , η καταπίεση και τους ανθρώπους της νηστείας και τραυματίζοντας άλλον , έναν αριθμό πολιτών αγαπητέ τραυματίες , η Ισλαμική Επανάσταση φύλακες σώμα δεν άφησε χωρίς απάντηση ρίχνοντας κανένα αίμα καθαρό. "
Ανακοίνωσε τη δήλωση ότι οι δυνάμεις της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς στοχευμένες στιγμές πριν από τις ρουκέτες που τα κεντρικά γραφεία και το κέντρο της πισίνας και να ορίσετε το τμήμα παγιδευμένα αυτοκίνητα σε τρομοκράτες εξτρεμιστικές ομάδες στο Ντέιρ αλ - περιοχή Zour της ανατολικής Συρίας για να τιμωρήσει τους τρομοκράτες , εγκληματίες, αναφέροντας ότι ξεκίνησε Soaik γης - την γη των πυραύλων βάσεις για τις δυνάμεις του χώρου για την Ισλαμική Επανάσταση φρουρών Σώματος σε μια ατμόσφαιρα οι επαρχίες της Kermanshah και του Κουρδιστάν (δυτικό Ιράν) για την συμπίεση των τρομοκρατών αφορισμό sites.
Οι εκθέσεις παύλα δείχνουν ένα μεγάλο αριθμό τρομοκρατών , εξτρεμιστικές ομάδες έχασαν τη ζωή τους και την καταστροφή του εξοπλισμού και των συστημάτων και όπλων που ανήκουν σε τους τρομοκράτες κατά τη διάρκεια της πυραυλικής επίθεσης.
Και επιβεβαίωσε τη δήλωση ότι η κίνηση ήταν επαναστατικό και τιμωρητική, είναι ένα σαφές μήνυμα και ότι οι δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης Ισλαμική προειδοποιούν τρομοκράτες , εξτρεμιστικές ομάδες και τους υποστηρικτές τους στην την περιοχή και εκτός της περιοχής που τους αν επαναλάβουν κακόβουλες ενέργειες και διαβολικό τους εναντίον των ιρανικού λαού, οι φλόγες της επαναστατικής οργής και εκδίκησης από τους φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης θα ισχύουν για τις δραστών και την εφαρμογή αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα πάει στην κόλαση εγκληματίες.
Η δήλωση τόνισε, «διαβεβαίωσε τους ιρανικό λαό , η μεγάλη μουσουλμανική , οι δυνάμεις της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς και χάρη στο Θεό , και συμβαδίζοντας με τη συμμετοχή των άλλων δυνάμεων στρατιωτικών, την ασφάλεια, την ευφυΐα και την αστυνομία στην τηνχώρα, δεν θα Τάλω προσπάθεια για να διατηρήσει την εθνική ασφάλεια και την ήττα της ανατρεπτικές και τα φαινόμενα των αντι-ασφάλειας, και θα θέσει στην ημερήσια διάταξή της την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων".

almasdarnews.com/

18.6.2017 ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ


1 σχόλιο:

  1. Δυο μαύροι, ολόμαυροι Οιωνοί. Σηματοδοτούν την καθυπόταξη του Τραμπ από το αφηνιασμένο για πόλεμο (σαν διέξοδο) Υπερκράτος.
    Η κατάρριψη του Συριακού είναι πια ανοιχτή πρόκληση στη Ρωσία. Συνειδητά θέτει σε κίνηση τον οδοντωτό τροχό της διαλεκτικής κλιμάκωσης προς τον πόλεμο.
    Και εδώ, οι μικροί και φρόνιμοι, εγκαταλείπουν τις παρέες και τ'αγκαλιάσματα και τις παρόλες, και τρέχουν να μαζευτούν στο καυκί τους -έξω από το πεδίο βολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.