27/7/17

Τα αργά βήματα του έγχρωμου φασισμού - Απειλητική επιστολή στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

Δείτε τι γράφει

«Η τιμωρία σου θα έρθει από 'κει που δεν το περιμένεις» γράφει ο ανώνυμος αποστολέας - Ο φάκελος εστάλη την περασμένη εβδομάδα στην οικία του Νίκου Σακελλαρίου και εξετάστηκε από μηχάνημα x-ray
Μία απειλητική επιστολή χωρίς στοιχεία αποστολέα έφτασε το πρωί της 18ης Ιουλίου στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, συμφωνα με τον ιστότοπο bloko.gr.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε -ως όφειλε- την αρμόδια υπηρεσία. Η διαδικασία, που ακολουθήθηκε, ήταν η γνωστή και η προβλεπόμενη.
Αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων πήγε στο σπίτι, πήρε τον φάκελο και τον πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στο μηχάνημα δεν εμφανίστηκε η παραμικρή απειλή στον φάκελο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, αλλά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθώς ο Νίκος Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.
Έξι ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό. 
Διαβάστε τί έγραφε η απειλητική επιστολή που δημοσιεύει το bloko.gr



Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω γεγονότα ούτε διαψεύστηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ούτε η αστυνομία έχει προβεί σε οποιαδήποτε επιβεβαίωση.

Επίσης, στη δήλωση που έκανε προχθές ο κ. Νίκος Σακελλαρίου, δεν έκανε καμία αναφορά στο περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα. 
Πρώτο Θέμα

5 σχόλια:

  1. Αναμενόμενη κωμικοτραγική εξέλιξη στο σίριαλ χωρίς θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάψει να είναι κωμικοτραγική, μόνο όταν έλθει η σει΄ρα σου, που νομοτελειακά θα έλθει, αν δεν σταθείς όρθιος και αν δεν πεις ΟΧΙ στον επελαύνοντα έγχρωμο φασισμό.
      Μέχρι τότε συνέχισε τα αστειάκια.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι ειδικός αλλά η επιστολή μου φαίνεται για γέλια εξ ου και το κωμικοτραγική.Ασυντακτη,ουτε καταλαβαίνεις τι λεει και σε τρικυμία εν κρανίω ο συντάκτης ενώ με ξενίζει ο τονισμός της λέξεως Έλληνες...Ειδικώς αν πρόκειται για ακροαριστερούς λιγο απίθανο.Υπαρχουν δε φράσεις που δε χρησιμοποιούνται στην ελληνική γλώσσα."Αυτά τα τίμια πράγματα ξέρουμε" ; Επίσης δεν εχει υπογραφή.Αν μη τι αλλο περίεργα πράγματα ...

      Διαγραφή
    3. Οσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα τι εννοεί ο ποιητής χαρακτηρίζοντας τον φασισμό ως "έγχρωμο". Εχω ακούσει για μαύρο ή κόκκινο φασισμό αλλά για έγχρωμο πρώτη φορά.
      Και όμως φοβάμαι ότι σε αυτή την λέξη, μπορεί να κρύβεται το μυστήριο.
      Εγχρωμους αποκαλούν μερικοί τους ανήκοντες στην μαύρη φυλή.
      Τέλος πάντων, ελπίζω κάποια μέρα να το μάθουμε.
      Το περιεχόμενο της επιστολής είναι εντελώς τελείως ασόβαρο από κάθε άποψη.
      Το συντακτικό του δείχνει άτομο διαταραγμένο, αμόρφωτο και μοναχικό.
      Δεν υπήρχε κοντά του κάποιος να το διορθώσει.
      ...να στείλεις 2500 άτομα πού;
      ?000000 τι ποσό είναι αυτό;
      Βαριέμαι να σχολιάσω και τις υπόλοιπες μπούρδες τις οποίες μερικοί τις πήραν στα σοβαρά...

      Διαγραφή
  2. Κοντογιώργης για κατοχή της Ελλάδας
    https://www.youtube.com/watch?v=0bqTm8lajuQ

    και: Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών που μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!
    http://teleytaiaexodos.blogspot.jp/2015/12/blog-post_150.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.