28/7/17

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα

Στην  Ελλάδα το 2050,  1 στους 3 θα είναι ηλικίας άνω των 65 ετών 
Υπάρχουν κάποιοι που διαβάζουν απόψεις σαν κι αυτές που γράφονται σ’ αυτές τις σελίδες και λένε, μα γιατί τα γράφετε τόσο αρνητικά και απαισιόδοξα; Γιατί δεν δίνετε έμφαση και στα καλά, τα αισιόδοξα σημάδια; Γιατί τόσος αρνητισμός; Παίρνω τουλάχιστον ένα τέτοιο μήνυμα κάθε ημέρα. Με αυτό εδώ το κείμενο θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από όσο περιγράφουν όσοι σχολιάζουν την καθημερινότητα σε αυτές εδώ τις σελίδες.
Αλλά ας πάρουμε το θέμα από την αρχή.
Κάθε μέρα, ασυναίσθητα, κάθε ένας από εμάς αξιολογεί την κατάσταση της ζωής και του κόσμου του. Δεν δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία σε αυτή την αξιολόγηση, συμβαίνει συνήθως στο φόντο της καθημερινότητας, τις στιγμές που δεν ασχολούμαστε με άλλες, πιο χειροπιαστές και συγκεκριμένες δραστηριότητες. Τα τελευταία χρόνια που η χώρα στην οποία ζούμε χρεοκόπησε, αυτή την αξιολόγηση και τις σχετικές με αυτήν σκέψεις τις κάνουμε πολύ πιο συχνά από ό,τι παλιά. Και πλέον έχουμε και Facebook και Twitter για να ενημερώνουμε τους πάντες για τις σκέψεις μας αυτές, ενδεχομένως για να επηρεάσουμε ή να τροφοδοτήσουμε τις δικές τους σκέψεις, ή για ψυχοθεραπευτικούς λόγους.

Για τη συνέχεια Kathimerini

10 σχόλια:

  1. Καθηγητής Κοντογιώργης για κατοχή της Ελλάδας
    https://www.youtube.com/watch?v=0bqTm8lajuQ

    και: Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών που μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!
    http://teleytaiaexodos.blogspot.jp/2015/12/blog-post_150.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω οτι ειναι επιβεβλημενο να εκδικηθει η κοινωνια αυτο το σκυλολοι της αρχουσας ταξεως εν Ελλαδι (τροπος του λεγειν) στερωντας τους καταναλωτες και εργατες. Ας2 εισαγουν αν χρειαζονται. Σε τετοια βρωμοκοινωνια δεν νομιζω οτι ενα σωφρον ον θελει να φερει ανθρωπους στον κοσμο. Οι μασκες εχουν πεσει πλεον. Το τι γινεται ειναι πλεον ορατο σε πολλους. Η θα αλλαξει εκ βαθρων η δομη της κοινωνιας (δεν θα υπαρχει ο πολιτης για μια χρηματοπιστωτικη μαφια) ή .... ΤΕΛΟΣ και ασε αυτους να κανουν παιδια με την ευχη μας να τα δουμε ντελιβεραδες! απο το υπερπεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε πόλεμο και Γενοκτονία οπότε το δημογραφικό είναι μία απο τις συνέπειες.
    Ας μην ξεχνάμε ότι στην Κατοχή εξοντώθηκαν 1000000 ΕΛΛΗΝΕΣ(δηλ ενας στους εφτά).Ωστόσο μέσα σε 50 χρόνια ειρήνης οι Ελληνες απο 6 εκατομύρια εγιναν 12 ,δηλ υπερδιπλασιάστηκαν στο τέλος του 20 αιώνα(παρόλη την οργανωμένη μετανάστευση ειδικά στην Γερμανία και στην Αυστραλία).
    Η λύση λοιπόν για το δημογραφικό ειναι το ΚΡΑΤΟΣ να φροντίσει και να προσφέρει οικιες στους άπορους , φαί στα 475000 ελληνάκια που πεινάνε(έρευνα της unicef) και να μην δολοφονεί τους σεβαστους Γέροντές μας κοβοντας τους παρανόμως συντάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν το 1981 αντιστοιχούσαν σε κάθε οικογενεια 3 παιδιά, ο μεγαλύτερος ορος γεννήσεων στην Ευρώπη. Σήμερα ειναι 0,7 η 1,3 μαζί με τους λαθρομετανάστες.Μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Το 75% των θέσεων στο δημόσιο να καλύπτονται από πολύτεκνους και όχι από τα παιδιά Πολυτέκνων. Γη σε ομογενείς να φτιάξουν εξοχικά και σπίτια. Ψήφο στους Ομογενείς.
    Μείωση της στρατιωτικής θητείας στο μισό με 2 παιδιά, να παντρεύονται οι νέοι.Μισές εισφορές ΟΑΕΕ και ΟΓΑ σε Πολύτεκνους γονείς.Φορολογία όσων εργάζονται στο δημόσιο και δεν έχουν δημιουργήσει Οικογένεια 50% απο το πρώτο Ευρώ.
    5000 πρόστιμο σε καθενσν που μπαίνει παράνομα στη χώρα.100 Ευρώ εισφορά απο όλες τις Τουριστικές επιχειρήσεις , υπέρ πολυτέκνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα δύο πρώτα βήματα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν από μια πατριωτική/δημοκρατική κυβέρνηση είναι να δοθεί οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ για κάθε παιδί (ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) μέχρι 18 ετών και με την προυπόθεση ότι το παιδί πηγαίνει κανονικά σχολείο.

    Εάν τα ζευγάρια που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, γεννήσουν δυο παιδιά παραπάνω, σε 5 χρόνια θα έχουμε αύξηση πληθυσμού περίπου στο 1,5 εκατομμύριο και σε μια 20ετία οι Ελληνες κάτοικοι θα έχουμε φθάσει ομαλά στα 16 εκατομμύρια.

    Το δεύτερο βήμα για να αντιμετωπισθεί το δημογραφικό τοπικά, είναι να δοθεί προτεραιότητα σε περιοχές της Δυτικής Θράκης με στεγαστική και επιχειρηματική πολιτική, δηλαδή με δωρεάν παροχή αγροτικής γης, στέγης και οικονομικής ενίσχυσης για δημιουργία επιχειρήσεων σε Ελληνες κατοίκους Ελλάδας και εξωτερικού ώστε μέσα από τις μεταδημοτεύσεις να ανατραπεί το ισοζύγιο που σήμερα γέρνει υπέρ των τουρκογενών που ελέγχονται από το τουρκοπροξενείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mια ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση οφείλει να διώξει τον ΣΤΡΑΤΌ των ΛΑΘΡΟ οχι μόνο διότι θα μας εκδιώξουν και ΣΦΑΞΟΥΝ,ο Ελληνας γνωριζει τα τερτιπια τους.αλλα και διότι παίρνουν οι ΠΡΟΔΌΤΕΣ πολιτικοί από εμας και δίνουν στον ΣΤΡΑΤΌ που εγκαθίσταται στα μέρη μας
    N.Koτζιάς:
    23/01/2016 - 07:49
    ΥΠ.ΕΞ.
    N.Koτζιάς: "Με τα χρήματα που ξοδεύουμε σε πρόσφυγες-λάθρο δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε περικοπές στις συντάξεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μένουμε Ευρώπη...το Ευρώ και τα μάτια μας! Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά η γενοκτονία του έθνους μας είναι οργανωμένη και μας το λένε ξεκάθαρα.
      «Η Ευρώπη πρέπει να πάψει να είναι λευκή», είπε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Frans Timmermans (video)
      https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

      Διαγραφή
  8. maria koumi //Mια ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση οφείλει να διώξει τον ΣΤΡΑΤΌ των ΛΑΘΡΟ//
    Πρέπει να σας έχω ξαναρωτήσει για το ΠΩΣ μπορεί να γίνει αυτό και απάντηση δενέχω πάρει ούτε από εσάς, αλλά ούτε και από άλλον που έχει πει αυτό το χιλιοειπωμένο πράγμα.
    Μόνο ένας χρυσαβγίτης μου έκανε ...την τιμή να απαντήσει λέγοντας: "Να τους πνίξουμε".
    Περιμένω και την δική σας απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ με την ερώτησή σας.Αν γνώριζα τα μελλούμενα θα ήμουνα ο μάντης της περιοχής.
      Οι γονείς μου που έζησαν την Γερμανική κατοχή μου λέγανε πως δεν γνωρίζαν πώς θα γλυτώσουν από τα Γερμανικά στρατευματα μετά την είσοδό των τελευταίων στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1941..
      Ετσι και τώρα κανείς δεν γνωρίζει πως θα γλυτώσουμε από τον ανδρικό ιδίως Μωαμεθανικό Στρατό πού έρχεται οργανωμένα εναντίον των Ευρωπαικών Εθνών.
      Oπως πολυ ορθά έχει γραφτεί σε αυτό το σαιτ
      Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν
      Δείτε τα ακόλουθα βίντεο γιά να δείτε τον πόλεμο εναντίον των Ευρωπαικών Εθνών,για την ακρίβεια την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας
      1.Δείτε τι περναν οι Βrits δηλ οι Εγγλέζοι που ζουν και αυτοί σε χαρτόκουτα
      Brand New Leather Jacket
      https://www.youtube.com/watch?v=wq_lhlIn1e0
      2.Απολαύστε το ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΕΥΚΟΣ
      THE "Stop White Genocide" Video
      https://www.youtube.com/watch?v=2zMzeKBEvaQ

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.