26/7/17

Όσο η Ελλάδα κυβερνιέται από πολιτικούς απατεώνες, η κατρακύλλα θα συνεχίζεται

2 σχόλια:

  1. Από το 1821 και εντεύθεν πολιτική παρακμή είχαμε πάντοτε, εκτός αν τις κυβερνήσεις Καποδίστρια, Μεταξά και μέχρι ενός σημείου της Δικτατορίας. Αυτό που ειναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό στους πολιτικούς ειναι η προδοσία και η ασχετοσύνη. Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότεροι δεν ειναι Έλληνες. Ειδικά πολιτικοί που προέρχονται απο κοιλιά που δίνει την καταγωγή.Και δεν είμαστε η μονη χώρα. Την Αμερική κυβερνάει η Γερουσία, με το εβραϊκό λομπυ να κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατοι,

    Το να γίνεται κριτική και μόνο κριτική, χωρίς να προτείνονται ανταλλακτικές λύσεις, λύσεις που να είναι εφαρμόσιμες, όλες οι κριτικές αυτού του είδους είναι αερολογίες.

    Ας κάνουμε μια αναμέτρηση των πεπραγμένων όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων/πολίτικων με αυτές που το κομούνη Τσίπρας έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα.

    Σίγουρα, θα του καταλογίσουμε αριστερές ιδέες και εφαρμογές, αλλά, το ποιο βασικό είναι ότι η κλίκα του, δεν έχει βάλει το δάκτυλο το μελί.

    Επιπλέον δε, πολλοί από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «χέζουν τούβλα», όπως λέμε στην Βρετανία αναλογιζόμενοι τα κάτεργα που τους περιμένουν.

    Εάν, λέω εάν, ο Τσίπρας παραμείνει μετά το 2019, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα το πετύχει, τι έχουν να πουν οι υποστηρικτές των Πατριδοκτόνων;

    Τ’ ότι δεν εμφανίζονται αντίθετες και σοβαρές απόψεις για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μου επιβάλει να καταλογίσω ένα είδος προδοσίας σ’ όσους θέλουν τον Κούλη να ηγηθεί ενός νέου κύκλου ληστρικών συμμοριών.

    Ο Κούλης του Harvard, που προσπαθώντας να γράψει 4 φορές την ίδια φράση στ’ Αγγλικά, έκανε 4 διαφορετικά λάθη…

    Πάντοτε Φιλικά

    Δρ. Ευάγγελος Αρκάς
    Λονδίνο, ΗΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.