15/7/17

Κατοχικό καθεστώς: Θα πάμε για γεώτρηση στη Μόρφου

Η Τουρκία θα ξεκινήσει έρευνες για ανεύρεση φυσικού αερίου στην Μόρφου, δήλωσε ο «υπουργός ενέργειας» Σουνάτ Ατούν στην εφημερίδα Μιλλιέτ, λέγοντας ότι το επόμενο βήμα είναι να πάει και πλατφόρμα για να γίνει γεώτρηση.
Ο Σουνάτ Ατούν υποστήριξε ότι θα γίνει αγωγός από τα κατεχόμενα στην Τουρκία με τον οποίο θα μεταφερθεί και το φυσικό αέριο του Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Είπε ότι οι Ε/κ δεν έχουν λόγο για αυτή τη συνεργασία και πως ως Τ/κ είναι έτοιμοι να αναλάβουν διεθνή ρόλο.

«Οι Ε/Κ ξεκινώντας ξανά γεώτρηση στην Μεσόγειο αγνόησαν τα δικαιώματα της ‘ΤΔΒΚ’. Δεν θα επιτρέψουμε να μας αγνοήσουν», ανέφερε.
Φιλελεύθερος

2 σχόλια:

  1. Μαλιστα συνεχιζοντας το παραληρημα του ανεφερε οτι ειναι ανωφελο η Αμερικη και η Ευρωπη να συνεχιζουν να ικετευουν την τουρκια αφου η επομενη τους γεωτρηση θα γινει στον κολπο του Μεξικου η στην Βορεια θαλασσα.
    Ζουμε ιστορικες στιγμες οπου η μακακια μονοπωλειται αποκλειστικα απο την τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεωτρήσεις; άσε να βρούνε πρώτα γεωτρύπανο και βλέπουμε. Αυτά οι λεονταρισμοί και τα σόου είναι για εσωτερική κατανάλωση. Η πραγματική κρίση θα αρχίσει κατά τον Οκτώβρη όταν θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων. Αλλά μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.