17/7/17

“Σημαία των Ελλήνων μουσουλμάνων”! Απίστευτη ανάρτηση με παραποιημένη ελληνική σημαία

Π. Καρβουνόπουλος
Απίστευτη ανάρτηση παραποιημένης ελληνικής σημαίας, η οποία στη θέση του σταυρού έχει την ημισέληνο!!! Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα COMMONS.WIKIMEDIA.ORG και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι κανένας δεν έχει αντιδράσει από την Ελλάδα για να “κατέβει” άμεσα!

Η “σημαία” αναφέρεται στην ιστοσελίδα ως “σημαία των μουσουλμάνων της Ελλάδας” και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύονται έχει κυκλοφορήσει από τις 2 Αυγούστου του 2011!Στην ιστοσελίδα υπάρχει και η υπογραφή του δημιουργού της!
Γραφικότητες μεν που όμως δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες.

militaire.gr

24 σχόλια:

  1. Απίστευτη; Γιατί; Τι δεν καταλαβαίνουμε; Με Μουζάλα Τασία Μπαλάφα και άύριο Doritos και τους "μα τι θέλετε να κάνουμε, πόλεμο;" (εσωτερικο αυτή τη φορά) να περιμένουμε και άλλα απίστευτα, που τελικά θα τα πιστέψουμε και θα πούμε κι έναν αμανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάστε κύριε ιστορία... Οι προδοτικές αντεθνικές συμπεριφορές ξεκινούν απ' την εθνικόφρονα παράταξη και τη στρατιωτική χούντα. Εισαγωγή τουρκικής γλώσσας στα μειονοτικά σχολεία, αλλαγή ονομασίας από ελληνικά σε τουρκικά και μετά μειονοτικά...Το δόγμα "καλύτερα Τούρκοι, παρά κομμουνιστές" κυριαρχούσε χρόνια στ' άρρωστα μυαλά της αθηναϊκής νομενκλατούρας...

      Διαγραφή
    2. Διαβάζουμε κύριε, τα γνωρίζουμε. Τι μας περάσατε!! Δεν χρειάζεται κάθε φορά να βγάζουμε σεντόνια γνώσεις. Τώρα αυτούς έχουμε, δεν σημαίνει ότι δίνουμε άφεση αμαρτιών στους άλλους!!

      Διαγραφή
    3. σωστη η προτροπη,διαβεστε ομως πρωτα εσεις ιστορια κυριε.Ο πανηγυρισμος της νικης του κεμαλικου στρατου,η απαιτηση αποσυρσης των ελληνικων κατοχικων στρατευματων απ τη Μακεδονια....το δογμα"μητερα πατριδα ειναι η μοσχα" κυριαρχουσε χρονια στ αρρωστα μυαλα τηςεπαναστατικοποιημενης νομενκλατουρας

      Διαγραφή
    4. ΕΓΏ ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΎΧΡΑΙΜΙΑ+!!!ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΉ"ΣΗΜΑΊΑ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΙΣ 9 ΡΙΓΕΣ+!!!.-

      Διαγραφή
  2. ????? Πρέπει ν'ανιδράσουμε όλοι. Διαδηλώσεις τώρα για να βγάλει η wikimedia όλες τις μυθoπλαστικές "fictitious" σημαίες περι Ελλάδος..

    Ξεμωραίνει Κύριος ους βούλεται απωλέσαι, και δη εξευτελιστικώ τω τρόπω..
    Μάλλον αυτό το έθνος δεν έχει σωτηρία, καιρός να 'ρθουν και ν' αναλάβουν άλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ οτι κάταλαβες ειμαι σκασμενος !!! Ολοι περιμενουμε εναν,ΕΝΑΝ με γονατα .... Να δωσει την ζωη του γι αυτην την χωρα !! Αλλα που ..... Δεν εχουμαι ουτε εναν., ρε εσεις ΟΥΤΕ εναν !!!!! Απ οτι καταλαβες ο Ελληνικος λαος ειναι βαθια νυχτωμενος , αλλα ελπιζω , που θα παει θα φανει !!!!!!

      Διαγραφή
  3. Και βεβαια ειναι παραποιημενη,λειπουν δυο σκουρες και μια λευκη γραμμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι παραποιημένη, απλώς τις έκοψε το screen shot
      https://commons.wikimedia.org/wiki/File:MUslim_Flag_of_Greece.png

      Διαγραφή
    2. ΑΡΑ 6 ΡΊΓΕΣ+!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ΈΧΕΙ 9 ΡΙΓΕΣ+!!!.-

      Διαγραφή
  4. I saw several requests for deletion already at wikimedia.org. Some are as recent as today. If wikimedia doesn't respond to take this filthy image down immediately, I am sure the anonymous will be happy to take the whole site down........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση αυτή υπάρχει από το 2011!

      Διαγραφή
    2. Είναι προφανές ότι οι σημερινές αιτήσεις για διαγραφή ξεκίνησαν από αναγνώστες του Militaire και των ιστολογίων που το αναπαρήγαγαν.

      Διαγραφή
    3. The fact that exists since 2011 it doesn't make it right to exist. I am sure this is not what you meant Christian. For example, I wasn't aware of this offensive image until it was posted here and most likely the same holds true for many other readers. I was saying two things:
      1. Even six years later, lets create the awareness and take action to take it down.
      2. It is disappointing that Wikimedia had approved this image for public view. I suppose their standards are very low.

      Διαγραφή
    4. That is right..I suppose they are informed. This flag is not the Greek flag anyway but it still is a disgrace !!

      Διαγραφή
  5. Η σημαία αυτή υπάρχει αναρτημένη και στον ιστότοπο DevianArt, όπου διάφοροι καλλιτέχνες κυρίως ποπ τεχνών (γραφιστική, κόμιξ, κ.τ.λ.) μπορούν να παρουσιάσουν έργα τους, να τα διαθέσουν ελέυθερα ή ακόμη και να τα πουλήσουν.

    Ο ιστότοπος συχνά χρησιμοποιείται από διάφορους εθνικιστές διαφόρων χωρών για να παρουσιάζουν χάρτες, σημαίες κι άλλα "καλούδια".

    Ο σύνδεσμος για την εν λόγω σημαία: http://www.deviantart.com/art/Flag-Of-Muslim-Greeks-395052333

    Ο σύνδεσμος για έναν χάρτη Οθωμανολάγνου: http://ay-deezy.deviantart.com/art/Balkan-and-Anatolia-before-and-after-295024259

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους Έλληνες μουσουλμάνους του Πόντου,τους Κρήτες μουσουλμάνους των ακτών της Τουρκίας, τους ελληνομακεδονες μουσουλμάνους του ντενιζλι.ίσως ένα ελληνικό ισλάμ στην Τουρκία να έδινε μια διαφορετική διάσταση στο πρόβλημα της τουρκοποίησης της Μικράς Ασίας που από την μάχη του ματζικερτ εως το 1922 εξαφανισε ολοκληρωτικα τον χριστιανικο ελληνικο πληθυσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη χαιρομαστε άδικα. Όλη η Τουρκία ένα Ελληνικό Ισλάμ είναι αλλά γενιτσάρικο, δε γυρίζει πίσω, χαμένο είναι για μας. Ας κρατήσουμε αυτά που έχουμε γιατί κι αυτά παίζονται να τα χάσουμε και βλέπουμε για μεγαλεία μετά.

      Διαγραφή
  7. fictitious flag... fictitious flag ... fictitious flag

    https://www.google.com/search?q=fictitious+flags&rlz=1C1WSCA_enGR539BE539&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiu8b63nJHVAhUHIpoKHSM6Cf8QsAQIKQ&biw=1131&bih=626

    Ειλικρινά διαβάζοντας αυτό το άρθρο και τα σχόλια, σκεπτόμενος τα γέλια που θα ΄χουν ρίξει στην wikimedia απ' τα μηνύματα των αγανακτισμένων, καταλαβαίνω πολλούς συμπατριώτες που πλέον ντρέπονται που είναι Έλληνες..

    Ευτυχώς έχω ζήσει αρκετά στο εξωτερικό και ξέρω πως 10% ηλίθιοι υπάρχουν παντού, και δυστυχώς φωνάζουν και πολύ... Στην Ελλάδα φωνάζουν ίσως ακόμα πιο πολύ.. Ας είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10% ηλίθιοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες (ας μην το αναλύσουμε σε πόσες είναι περισσότεροι) αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί "στην Ελλάδα φωνάζουν ίσως ακόμη πιο πολυ". Μανία οι Ελληνες του εξωτερικού να μειώνουν τη χώρα μας ? τι δεν καταλαβαίνω?

      Διαγραφή
    2. Do you also believe it is okay to burn the flag of your country too Niko?

      Διαγραφή
    3. @ Chrysanthopoulou rica
      Δεν είμαι καν σίγουρος αν ισχύει, γι αυτό είπα "Ίσως". Αν ισχύει, βάζω στοίχημα πως οι υπεύθυνοι είναι οι αγαπητοί "δημοσιογράφοι" οι οποίοι αντί ν' απευθύνονται στην λογική στοχεύουν μονίμως σε συναισθήματα φόβου, ανασφάλειας κλπ. Έχουν μετατρέψει μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού σε σκυλιά Παβλόφ..

      Για τους Ελληνες του εξωτερικού, δυστυχώς ισχύει σε ένα σημαντικό βαθμό. Και το φαινόμενο σχετίζεται με πάλι με τους δημοσιογράφους.

      Γενικά, πες μου τι τηλεόραση έχεις να σου πω τι λαός είσαι.

      Υ.Γ. έχεις καταλάβει πως το συγκεκριμένο θέμα με το οποίο ασχολείται ο Καρβουνόπουλος του militaire.gr είναι εντελώς ανύπαρκτο και γελοίο? Μ' αυτά και με κείνα έχουμε φτάσει σε σημείο να καταπίνουμε τα σημαντικά και ν' ανεβαίνουμε στα κάγκελα για τα ασήμαντα και τ' ανύπαρκτα..

      @ Panos Katakouzinos
      Artzi mpoyrtzi kai loula me toy kitsoy ton zoyrna

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΎ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ ΉΤΑΝ Ό,ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΊΑ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΌ ΑΠΆΝΩ+!!!ΌΧΙ Ό,ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ+!!!ΠΆΝΤΩΣ ΑΥΤΉ ΕΧΕΙ 6 ΡΊΓΕΣ ΌΧΙ 9 ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΉ+!!!.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πρέπει να αρχίσει ενα πογκρόμ να αδειασει η θράκη απο δαύτους, οπως έκαναν οι τούρκοι στους Ελληνες της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.