14/7/17

Τα μεγάλα ψέμματα για την Κύπρο και το Κυπριακό


Δείτε το 2ο μέρος

1 σχόλιο:

  1. 1)Η κυρία Θεοχάρους πολύ σωστά λέει πως η ελεύθερη διακίνηση τούρκων εποίκων στην Κύπρο έχει αποτέλεσμα την δημογραφική αλλοίωση του νησιού, και κατά πρόσφατες δηλώσεις του Ερντογάν, προσάρτηση στην Τουρκία, όταν αποκτήσουν μιά "κρίσιμη μάζα".
    2)Τό ίδιο ισχύει ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο. Μουσουλμάνοι έποικοι, ως μετανάστες ή "πρόσφυγες", έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, πολλοί σταλμένοι από την Τουρκία και χρηματοδοτούμενοι από Μ.Κ.Ο., αλλοιώνοντας δημογραφικά την χώρα μας και μάλιστα παραμεθόριες περιοχές.
    3)Τό πρόβλημα δεν είναι "ανθρωπιστικό" ή "ρατσιστικό" ή όπως αλλιώς το βαπτίζουν αυτοί που επιβουλεύονται την Ελλάδα, θέλοντας να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής στον ιστορικά φιλόξενο Ελληνικό λαό. (guilt peddling technique).
    Είναι θέμα κινδύνου διάλυσης εκ των έσω του Ελληνικού έθνους.
    Κάποτε το μόνο μας πρόβλημα μειονότητας ήταν των μουσουλμάνων της Θράκης που αριθμούσαν τις 100 με 120 χιλιάδες. Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα επεκτάθηκε σε όλη την χώρα, λόγω της ηλίθιας πολιτικής των ανοικτών συνόρων.
    Είναι πολύ θλιβερή η ανικανότητα του μεγαλύτερου μέρους του πολιτικού μας κόσμου και πολλών Μ.Μ.Ε. να καταλάβουν τον κίνδυνο.
    4)Έχοντας υπόψη μας τα σχέδια της Τουρκίας στην Κύπρο και τον συστηματικό εποικισμό της, πρέπει επιτέλους να συνέλθουμε από την επικίνδυνη προπαγάνδα του δήθεν ωφέλιμου αλλά στην πραγματικότητα πολύ επικίνδυνου πολυπολιτισμού και τις ανοησίες περί δήθεν ρατσισμού, που παραλύουν κάθε λογική σκέψη και αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.