29/7/17

Ερωτηματικά από τούρκικη Navtex


Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η αναγγελία δραστηριότητας αμερικανικού πολεμικού σκάφους εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και μάλιστα στην επίμαχη περιοχή που έχει δεσμεύσει παράνομα για έρευνες με το Barbaros η Τουρκία καθώς η NAVTEX εκδόθηκε όχι από την Λάρνακα, αλλά από τον τουρκικό σταθμό της Αττάλειας.

Σύμφωνα με την NAVTEX 746/17 αμερικανικό πολεμικό σκάφος θα πραγματοποιήσει ρυμούλκηση υποβρύχιας συσκευής στις 31 Ιουλίου από τις 15.00 έως στις 20.59 στην περιοχή η οποία φαίνεται στον χάρτη.

Όλη αυτή η περιοχή κείται εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και εντός της Ζώνης Ευθύνης SAR της Κυπριακής Δημοκρατίας και φυσικά το αίτημα για την έκδοση NAVTEX έπρεπε να έχει υποβληθεί στις κυπριακές αρχές και όχι στις τουρκικές. 


Για τη συνέχεια Liberal

5 σχόλια:

  1. Και οι δικοί μας ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδείς μπορεί νά απαγορεύσει τήν έκδοση NAVTEX από τουρκικό σταθμό. Τό ίδιο συμβαίνει συχνότατα καί στό Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς οι αμερικανικές αρμόδιες αρχές κινήθηκαν με βάση τα αναμενόμενα από το Crans Montana. Είδαν το παλιό φάκελο και νόμισαν ότι πράγματι τα πήραν όλα οι μεμέτες.
    Ε! Τι να γίνει; τα αγγλοσαξωνικά τουρκόφιλα σχέδια (έστω και προς το παρόν) σκάλωσαν και δεν τελικά την πήραν την Κύπρο. Ας ανοίξει ο κάπταιν - κυβερνήτης τού πολεμικού πλοίου τους τον επόμενο φάκελο όπου θα λέει ότι τελικά η Κύπρος παραμένει Ανεξάρτητο Κυρίαρχο Κράτος.
    Μολονότι ακόμα και πολλοί από τούς "υπεύθυνους" ηγέτες της, μοιάζε ως να μην το πολυπιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κιτσαρα το 1 δις που πηγαίνει επιχορήγηση στο ταμείο της ΔΕΗ φτάνει, αν πάει στις νέες γεννήσεις.Το πρόβλημα είναι περίπλοκο, στη Θράκη παίρνουν το επίδομα του Χριστόδουλου για το τρίτο παιδί.Αν δώσεις 300 Ευρώ στο πρώτο παιδί, οι λαθρομετανάστες που πολιτογραφηθηκαν Ελληνες σου κάνουν ένα το χρονο.Ο Μακαριστός Χριστόδουλος το σύνδεσε με τους Ορθοδόξους.
    Άλλη φόρμα πρέπει να δοθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν έχεις το δικό σου νομισμα το πιστωνεις απλά στο λογαριασμό των γονιών χωρίς να απαιτείται να τα βρεις από κάπου αλλού φυσικά...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.