4/8/17

Παγκόσμιας εμβέλειας γενετιστής ξεσκεπάζει τους αποδομητές του ελληνικού έθνους: Οι σύγχρονοι Έλληνες είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων

Ο κορυφαίος Έλληνας γενετιστής παγκόσμια, Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, μίλησε στη ΚΡΗΤΗ TV και τον Γιώργο Σαχίνη, από το Σιάτλ των ΗΠΑ, για την νέα γονιδιακή έρευνα, που συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA, των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 70% χαρακτηριστικά, καταρρίπτοντας αρχαιολογικούς και ιστορικούς μύθους και θεωρίες.
Όπως είπε, «κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες  υπάρχουν παντού, αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων».
Συνάμα, αποκαλύπτει ότι ακόμη και οι κοινωνικές και ταξικές διαφορές μεταξύ αρχαίων αρχόντων και λαού, έχουν ως αναφορά ότι όλοι προέρχονται από το ίδιο DNA, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Έλληνες ως φύλο ήταν μία μειοψηφία επιβολής σε άλλα φύλα της περιοχής.
Δείτε ΕΔΩ δημοσιευμένη την έρευνα του κ. Σταματογιαννόπουλου


42 σχόλια:

  1. Είναι πράγματι εντυπωσιακό! Συγχαρητήρια στον κο καθηγητή. Τις περασμένες δεκαετίες εδώ στην Ελλάδα πολλοί ιστορικοί αλλά και ανθρωπολόγοι είχαν καταλήξει ακριβώς στα ίδια συμπεράσματα με τον κο καθηγητή. Δηλ. την ανθρωπολογική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους ανα τις χιλιετίες. Αλλά δυστυχώς τα φερέφωνα του εγχώριου κατεστημένου τους χαρακτήριζάν και και συνεχίζουν να τους χαρακτηρίζουν αυτούς και το επιστημονικό έργο τους με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ώς ρατσιστές, ακραίους και φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως , επι έτη πολλα Έλληνες και ξένοι επιστήμονες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα της γενετικής συνέχειας του πληθυσμού του ευρύτερου ελληνικού χώρου δηλαδή σημερινό ελληνικό κράτος και Ανατολική Μεσογείου.Πρωτη φορά όμως έχουμε άρθρο σε τόσο σημαντικό,περιοδικό οπως το Nature και πρώτη φορά έχουμε σύγκριση με ευρυματα μυκηναϊκά και μινωικά ! Βέβαια πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα και σε Έλληνες καθηγητές οπως ο κύριος τριανταφυλλίδης του ΑΠΘ που ειχα κανει και αυτός έρευνες προ δεκαετίας και εχει συγγράψει και ειδικό βιβλιο.

      Διαγραφή
  2. Για να μην μας δουλεύουν. 1) Δεν αποδεικνύεται κάτι από παραδείγματα. Η απόδειξη μιας θεωρίας αποτελεί μια τέλεια μαθηματική πράξη, όπου φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα με μια λογική αλληλουχία λημμάτων. Κάθε ένα από αυτά τα λήμματα επιβάλεται να μπορεί να αποδειχθεί χωριστά, μέχρι να φτάσουμε σε αξιώματα ή αρχικές παραδοχές. 2) Άπαξ και βρεθεί ΕΝΑ αντιπαράδειγμα, η θεωρία μας δεν ισχύει. 3) Φαίνεται καθαρά ότι η μελέτη έγινε δειγματοληπτικά, οπότε τα συμπεράσματα βγήκαν βάση της μεθόδου επεξεργασίας των δειγμάτων. Ερώτηση: Έγιναν συγκρίσεις και με άλλα δείγματα DNA, στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου, Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής, καθώς και Μαύρης Θάλασσας; Ερώτηση: Αν και η θεωρία ΔΕΝ ισχύσει, διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντιπαραδείγματα, ΠΟΥ αποσκοπεί αυτή η έρευνα; Ποιά είναι η σχέση της με την κοσμοπολίτικη χριστιανική κουλτούρα, που επικράτησε στον ευρύτερο χώρο τις δύο τελευταίες δεκαετίες, τουλάχιστον (διότι προηγήθηκε η ρωμαϊκή και μακεδονική); Τί επιτυγχάνεται με το να βαπτιστεί μια μερίδα ανθρώπων ``καθαρή'' γενετικά; Απ' όσο γνωρίζω, όσο πιο primitive είναι μια κοινωνία, τόσο πιο καθαρή φαίνεται, π.χ. Ξεχασμένοι ιθαγενείς στο βρόχινο δάσος του Αμαζονίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παληκαρη μου αυτο που ζητας εσυ δεν υπαρχει! «κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες υπάρχουν παντού, αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων». Το θεμα ειναι που αποσκοπεις εσυ! Γιωτας

      Διαγραφή
    2. διάβασε λίγο την έρευνα αν έχεις πρόσβαση από κάποιο πανεπιστήμιο με vpn ή τα χρήματα, δε βλάπτει λίγη έρευνα πριν τη χολή.

      Διαγραφή
    3. Το ωραίο ειναι οτι στην έρευνα συμμετείχαν και Τούρκοι ερευνητές ! Και πολλές άλλες εθνικότητες.Αποδεικνυεται αγαπητέ Κυριακο στη γενετική πλέον οχι με την έννοια των μαθηματικών αλλά με την έννοια των υπολοίπων φυσικών επιστημών.Δηλαδη αν πας για ανάλυση το παιδι σου με πιθανότητα 1 στο δισεκατομμύριο θα αποφανθούν οτι δεν εχει σχέση με σένα άρα κοντά στο 100%.Για την ακρίβεια 99.999999999%.

      Διαγραφή
    4. Διόρθωση άρα κοντά στο 100% εχει σχέση με σένα.100% απόδειξη υπάρχει μονο στα μαθηματικά ! Σε καμια άλλη επιστήμη θετική και θεωρητική δεν υπάρχει αποδείξις 100% ως εκ της φύσεως τους ! .Αποδειξη άνω του 95% θεωρείται βάσιμη σε όλες τις επιστήμες για την αποδοχή μιας θεωρίας ποσο μαλλον 99.99999999% !

      Διαγραφή
    5. Butthurt pullus, απόγονε του φραγκογερμανικού στόλου, η δειγματοληψία προφανώς έχει γίνει σε Έλληνες και όχι σε "έλληνες" (πχ Καζαμπούμπου, Ρομά, ντατζιβεμακεντόνια, νουκκοσοβεςνουκτσαμεριαπασιπερία κτλ κτλ). Το να βρεθεί ένα αντιπαράδειγμα πχ να βρεθεί μυκηναϊκό DNA σε κάποιο άλλο μέρος της Μεσογείου δεν μπορεί να ακυρώσει την θεωρεία αυτή, όπως δεν μπορεί να ακυρώσει ένας άσχετος σοφιστής μια μεγάλη έρευνα που έχει δημοσιευτεί και έχει κριθεί από ειδικούς. Επίσης δεν υπάρχουν τέλειες θεωρίες, υπάρχουν θεωρίες. Ξέρουμε ότι οι "ρουβίκωνες" έχουν σπαστεί με το εν λόγω θέμα καθότι εκτός των ίδιων (οι περισσότεροι είναι ελληνοποιημένοι αλβανοί και κάποιοι σλαβογενείς) και ο αρχηγός τους είναι λίγο ντατζιβεμακεντόνια, ξανθομπούμπουρας και πιθανόν κρυπτο-nordicist, δηλαδή ναζιστής με προβιά "αντιφασίστα". Χθες μάλωνα με κάποιους αντίστοιχους αμερικάνους nordisists (που οι περισσότεροι έχουν και DNA μέχρι και από υποσαχάρια Αφρική, απλά έχουν φαινότυπο ευρωπαϊκό) σε ένα φόρουμ που έλεγαν πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν στην ουσία Γερμανοί και πως εμείς είμαστε τούρκοι και μαύροι και όλα αυτά στηριζόμενοι σε αγάλματα θεών, ότι δεν μοιάζει ο μέσος Έλληνας με το άγαλμα του Απόλλωνα (γιατί προφανώς μοιάζει ο Σόιμπλε και ο μογγόλος Σοίγκου). Όπως βλέπεις έχετε τις ίδιες "θεωρίες", χωρίς hard evidence, είναι εξάλλου γνωστό πως τα άκρα προέρχονται από παρόμοιες ιδεολογίες, μόνο που ιστορικά η μια προωθούσε τον Γερμανισμό ενώ η άλλη τον Πανσλαβισμό, και οι δύο όμως προωθούσαν τα συμφέροντα των nordisists έναντι των υπολοίπων ανθρωπίνων φυλών. Λοιπόν αλλού τις σοφιστείες σου, τα δεδομένα μιλάνε. Ή αποδέξου τα ή απλά μετανάστευσε πίσω στην πατρίδα σου "κύριε" pullus (και δεν εννοώ την Ν. Ιταλία αλλά την Γερμανία).

      Διαγραφή
    6. Άσε μεγάλε, ξύδι. Παραδέξου το, τη φάγατε τορπίλα! Πόνος, θρήνος και κοπετός! Ξέρεις τι σημαίνει δικέ μου να αναπαράγεις μαύρη προπαγάνδα πεντακοσίων ετών που αμφισβητεί φυλή, έθνος, γλώσσα, ιστορία, θρησκεία, ονομασία και ότι άλλο επινοήσουν τα κτήνη του Ρήνου και να σε πατσαβουριάζει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ έρευνα κορυφαίων πανεπιστημίων; Επιστημονική. Με στοιχεία, με την μέθοδο της δοκιμής και της πλάνης. Όχι κοινωνική ανθρωπολογία και υποβρύχια παραψυχολογία. Στοιχεία, όχι γνώμες και απόψεις. Και αντί οι οπαδοί της λαχανογενετικής θεωρίας, που μας τα'χουν κάνει ζέπελιν τόσα χρόνια γιά τη χώρα "που έτυχε να γεννηθούν και να ζούν", να κάνουν τουμπεκί και να αναθεωρήσουν ή τουλάχιστον να σκεφτούν τις απόψεις τους, έχουν το θράσος και την προπέτεια να βγάζουν την έρευνα άκυρη, ελλιπή και αναξιόπιστη. Λοιπόν η πραγματικότητα για μία ακόμη φορά διαλύει φαντασιώσεις. Γιατί η πραγματικότητα έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα: Υπάρχει!

      Διαγραφή
  3. Υ.Γ. Έγραψα δεκαετίες: εννοούσα δύο χιλιετίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπροστα σε ολες τις ανοησιες αυτο ηταν το ελαχιστο"λαθος" σου.Μακεδονικη κουλτουρα κυριε Κυριακο?αρα ουτε οι μακεδονες ειναι ελληνες ετσι?...να φανταστω και ο ομηρος τουρκος(οπως ισχυριζονται οι φιλοι σου) και οι σκοπιανοι οι πρωτοι ανθρωποι επι γης(μιας π αυτο λενε οι εις το βορα αγαπημενοι σου)

      Διαγραφή
    2. @Άγνωστος, τώρα που το λες, το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Ίσως ο τύπος δεν είναι πχ από Πελοπόννησο, ίσως είναι όπως ο Τρεμόπουλος (ο γιος αυτού που τρέμει όπως τον ειρωνεύτικε κάποιος στο παρελθόν), δηλαδή κάποιος από την περιοχή της Μακεδονίας ή Θράκης που ήταν τουρκικής ή βουλγάρικης καταγωγής και έλαβε το επίθετο «από Πελοποννήσιο γραφιά και Κρητικό αστυνόμο». Και να φανταστεί κανείς πως αυτοί όχι μόνο δεν μιλάνε την ίδια διάλεκτο με τους Σκοπιανούς αλλά και μέχρι το 90 έλεγαν Να ζίβε Μπουγκάρια (μτφ να ζήσει η Βουλγαρία) ενώ το άλλαξαν μετά την έλευση των Σκοπίων καθότι με το να κλέψουν Ελληνική ιστορία θα γινόντουσαν και κάτι και όχι οι απόγονοι των σφαγέων και εισβολέων τουρκογενών Βουλγάρων...Να του ευχηθώ λοιπόν καλή επιστροφή στις τουρανικές στέπες αφού γουστάρει να είναι μογγόλος.

      Διαγραφή
    3. αρκετα πιθανη η εκδοχη που αναφερεις...ισως ομως απ την αλλη να ειναι ενας ακομη αμορφωτος συμπλεγματικος αριστερος που βαζει οσα προσταζει η ιδεολογια πανω κ απ την επιστημη.βλεπεις κατι τετοιοι ακομη και σημερα στηριζουν θεωριες τυπου"επιπεδης γης"κτλπ κτλπ

      Διαγραφή
  4. Πρός όλους τους σχολιαστές

    Είναι γνωστό στους παροικούντες στην ... Ιερουσαλήμ ότι κάποιοι μεθοδικά προωθούσαν δεκαετίες τώρα το σχέδιο της δημιουργίας μιας τεχνητής κρητικής εθνικής ταυτότητας, διακινώντας ακόμα και "επιστημονικές" θεωρίες, που έλεγαν ότι οι Κρήτες δεν ήταν Έλληνες. Στόχος η αποκοπή των Κρητών και τη Κρήτης από την Ελλάδα και η "ανεξαρτητοποίησή" της.
    Τα ίδια ακριβώς μαγειρεύουν και για κυπριακή εθνική ταυότητα. Να μην ξεχνάμε τι είπε ο ίδιος ο Έλληνας ΥΠΕΞ στην Ελληνική Βουλή, για κυπριακή εθνική ταυτότητα.
    Η έρευνα αυτή τους χαλάει τη "σούπα" και κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, αλλά δεν το δείχνουν.
    Οι μόνοι που αντιδρούν φανερά, είναι τα καλύτερα εργαλεία τους, οι συνήθως χρήσιμοι ηλίθιοι. Που επειδή οι ίδιοι είναι ανύπαρκτοι ως προσωπικότητες, βρίσκουν υπόσταση σε ομάδες αντιεξουσιαστών, αναρχικών, αντιφασιστών κλπ. Μάζα, πολύ χρήσιμη όμως σε κάποια κέντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Savvas Kalenteridis.
      Εργαζομουν σε ναυτιλιακη εταιρεια της Κρητης πριν παρα πολλα χρονια οταν καποια μερα πληροφορηθηκαμε οτι η ΚΥΠ τοτε ειχε συλλαβει τελειως μυστικα και αθορυβα καποιον ο οποιος επι πολλα χρονια εμενε σε κατι σπηλιες με συντροφια ενα σκυλο εξω απο το Ηρακλειο σαν τρογλωδυτης που ζητιανευε και ηταν γνωστος σε ολους.
      Ο τυπος αυτος μαθαμε οτι ηταν Ισραηλινος και μαλιστα με μεγαλο βαθμο ενω συμπτωματικα τοτε ανευρισκοντο στην Νοτια Κρητη πιθαρια στον βυθο τα οποια ελεγετο οτι ειχαν βυθιστει πριν πολλα χρονια ωστε η ανευρεσις τους να 'αποδεικνυε' οτι η Κρητη ειχε Ισραηλινη καταγωγημ και αρα δεν ειχε σχεση με Ελλαδα,κατι αναλογο με την προσπαθεια των τουρκων να πλασσαρουν τον Ομηρο σαν τουρκο Ομερ και την Αφροδιτη οτι ηταν μαυρη.
      Εντελως συμπτωματικα τοτε ειχε αρχισει να 'ξεπροβαλλει' δειλα-δειλα η Κρητικια σημαια και μαλιστα ελεγετο οτι την προσπαθεια σιγονταρουν γνωστοι πολιτικοι κυκλοι.
      Τα καταθετω αυτα με μερικη η ελαχιστη επιφυλλαξη αφου δεν εχω απτες αποδειξεις,αλλωστε εσυ ειμαι βεβαιος οτι θα γνωριζεις το γεγονος.

      Διαγραφή
    2. @ Savvas Kalenteridis.
      Μια και αναφερθηκες στον ΥΠΕΞ Κοτζια,διαβασα οτι εχει πεσει σε δυσμενεια γιατι οι σχεδον σωστες κινησεις του στο Κυπριακο τον εχουν κανει αστεραν πρωτου μεγεθους και επειδη ο αλεκσης μας δεν μπορει να ζει στην σκια αλλου,φοβαμαι αποκεφαλισμο.
      Θυμασαι που λεγαμε να μην τον ματιασουμε ?.
      Τον φαγαμε τον ανθρωπο.

      Διαγραφή
    3. Τα πρώτα κέντρα που διέδωσαν τις θεωρίες περι ανυπάρξεώς μας ήταν του Μέττερνιχ, ο Φαλμεράγιερ ήταν υπάλληλός του. Τα ακολούθησαν κάποιοι Άγγλοι προπαγανδιστές την ιδια εποχή που ξεκινήσαμε την επανάσταση του 21. Ο Μέττρνιχ είχε τότε δύο μεγάλους Βρετανούς ηγέτες μέσα στο σώβρακό του. Παράλληλα με τις θεωρίες εξαφανίσεώς μας, έφτιαξαν θεωρίες ότι οι κλασσικοί αρχαίοι Έλληνες ήταν Γερμανόριζοι. Όλα τα μέχρι στιγμής σχετικά έργα βόρειων ιστορικών, αλλά και της Ακαδημίας Αθηνών την οποία ελέγχουν ξένοι, είναι γεμάτα απάτες για την ιστορία μας, αρχαία, βυζαντινή και νέα. Από αμέτρητες πλευρές είμαστε κυριολεκτικά το κέντρο του κόσμου, και αυτό δεν θέλουν να το κατανοήσουμε. Τα κέντρα που επιθυμούν την εξαφάνισή μας μας έχουν κάνει τεσσερις τρομακτικές γενοκτονίες μέχρι σήμερα.

      Διαγραφή
  5. Κύριε Καλεντερίδη, αν εννοείτε χρήσιμο ηλίθιο εμένα, δεν θα επιστρέψω τον χαρακτηρισμό. Μάλλον έχετε φθαρεί, με τον καιρό... Αν μέσω DNA, με μεθόδους που αλλάζουν κάθε τόσο, προσπαθείτε να αποδείξετε εθνοτική συνέχεια (διότι μόνο αυτό υπάρχει!), τότε εσείς όλοι είστε χρήσιμοι ηλίθιοι. Καταλαβαίνετε; Ή μήπως θέλετε αναλυτικότερες εξηγήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Παπαδόπουλε, οι πληθυσμοί έχουν γενετικές υπογραφές και διαφορές ή ομοιότητες που μας επιτρέπουν να να γνωρίζουμε από που προέρχονται. Σήμερα μπορούμε να αποφανθούμε από που προέρχεται ένα άτομο σε ακτίνα 10! μ. Αυτά περί καθαρότητας κλπ είναι παλιές φαντασιώσεις ναζιστικές. Οι σημερινοί έλληνες, ως πληθυσμός, προερχόμαστε από νεολιθικούς κατοίκους της Ελλάδας. Το εκπληκτικό είναι ότι αντά τους αιώνες επιδρομές δεν έφεραν άλλους πληθυσμούς με διαφορετικές υπογραφές που να δείχνουν την (γενετική) καταγωγη τους. Τέλος, ο Penrose διαπραγματεύευται τελείως άσχετα με την γενετική των πληθυσμών πράγματα στο βιβλίο αυτό. Δεν ξέρω γιατί το αναφέρετε.

      Διαγραφή
    2. Πολύ απλά, ο pullus θέλει να πετύχει το σκοπό του, γι' αυτό θα ανακατέψει και θα πλέξει ανόμοια πράγματα όπως τα θεωρητικά μαθηματικά με την γενετική. Δεν μπόρεσε να κατανοήσει ούτε την έκφραση πως οι σύγχρονοι Έλληνες είναι ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΑ στους Μυκηναίους. Γι' αυτόν και τους ομοίους του ένας ή δύο είναι οι καθαρότεροι και οι εκλεκτοί λαοί της Γης, οι υπόλοιποι είναι υποψήφιοι για υποχρεωτική ανάμιξη, για αφανισμό και ποδοπάτημα. Εξάλλου το έχουν κάνει οι προγονοί του αρκετές φορές.

      Διαγραφή
    3. "χρησιμος ηλιθιος" ισως οχι,δογματικος νενεκος ομως ναι.και που σαι,δε χρειαζεται γενετικη ερευνα για να αποδειξει εθνοτικη συνεχεια.Αρκει η ιστορια...την οποια αγνοεις

      Διαγραφή
  6. Υ.Γ. Ελπίζω να δημοσιεύσετε το σχόλιο διαμαρτυρίας μου προς εσάς, κ. Καλεντερίδη. Επίσης, θα προσθέσω ότι για να πάρει μια γεύση περί Επιστήμης στην ολότητά της, το αναγνωστικό κοινό, καλό θα ήταν να μελετούσε βιβλία σαν το The Road to Reality, του Penrose, και να τριβεί λίγο με το όλο αντικείμενο ``Επιστήμη'', για να είμαστε πιο προσεκτικοί, και να μην κάνουμε πανάκεια πράγματα φρέσκα, που υπόκεινται, αργά ή γρήγορα, σε κριτική, αμφισβήτηση, διορθώσεις...να είμαστε προσεκτικοί! Απορώ τί σχέση έχω με αυτούς που αναφέρατε, αναρχικούς κλ.π...μήπως ψάχνετε τους Βαρβάρους σε μέρη φανταστικά; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που πας,ξυπολητος στ'αγκαθια Κυριακο,το επιπεδο σου ειναι υψηλο γι'αυτο το ιστολογιο,εδω να μην ξοδευεσαι αδικα.

      Διαγραφή
    2. Όχι απλώς ξυπόλητος, ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος. Από πότε η ανερμάτιστη φλυαρία αποτελεί βάση για σοβαρή συζήτηση;

      Διαγραφή
  7. Κυριάκο
    το σχόλιο το πήρα από το φβ, όπου οι αναρχικοί και οι αντιφασίστες άνοιξαν μέτωπο για το θέμα.
    Το θέμα είναι σοβαρό για τους λόγους που εξηγώ.
    Όσο για τους σχολιασμούς σου, άστα να πάνε.
    Μαζέψου και συμμαζέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς ξέρουμε καλά τι είμαστε. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, ξυδάκι. Αλλά εκτός από το αίμα να κοιτάμε και το πνεύμα και τα ιδανικά των αρχαίων προγόνων μας. Έθνος είμαστε, όχι σκυλιά ράτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλό το άρθρο σας
    Το DNA αποκαλύπτει την θέληση ενός λαού να μην είναι ανεμομαζώματα όπως την θέλουν οι αποδομητές
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
    1.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΑΙΜΟ,πχ στην ΓΑΛΛΙΑ δεν ισχύει αυτό διότι έχουμε τους Γάλλους τους Βρετόνους τους Κορσικανούς τους Αλσατούς ..
    2.ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ.Στις Ινδίες ομιλούν πάνω απο 100 γλώσσε
    3.ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ,98% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
    Η Ελλάδα είναι ΕΘΝΙΚΟ κράτος διότι είμαστε από τον ίδιο ΤΟΠΟ και το ίδιο ΓΕΝΟΣ
    Το ελληνικό DNA είναι ίδιο και απαράλλαχτο με αυτό των αρχαίων προγόνων μας
    ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DN
    Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φάλμεραιερ.
    Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς..
    Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για … καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!
    Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο… του 0,5%!
    ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο OMOTIMOΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ Κ.ΤΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    Για όσους δεν θέλουμε να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της έρευνας ,τα συμπεράσματα σε κάθε κεφάλαιο αρκούν καθώς επίσης και η ιστορική αναδρομή και περιγραφή αρχαιολογικών και παλαιοντολογικών ευρημάτω
    1. το dna των Ελλήνων είναι πάρα πολύ κοντινό με το κυπριακό, κοντινό με το dna των Ιταλών λιγότερο κοντινό με αυτό των Γάλλων και ακόμα πιο μακρινό από αυτό των Ισπανών.
    2.Το dna των Τούρκων απέχει πολύ από το δικό μας καθώς επίσης και των Σλάβων:Βουλγάρων και Σκοπιανών(καταρρέει η θεωρία Φάλμεραιερ)
    3.Το dna των Ελλήνων απέχει πολύ από αυτό των Αλβανών εκτός από το dna των κατοίκων της Νοτίου Αλβανίας της περιοχής κάτω από τον Γενούσιο ποταμό όπου το dna ταυτίζεται με το dna του ελλαδικού χώρου βάσει αλβανικής έρευνας(Βόρεια Ηπειρος)
    4.Οι πρόσφυγες( Πόντιοι η Μικρασιάτες)έχουν ίδιο dna με αυτό του ελλαδικού χώρου
    5.Οι Βλάχοι των βαλκανίων διαφέρουν μεταξύ τους γενετικά .Οι Βλάχοι της Ελλάδας έχουν το ίδιο dna με των υπόλοιπων Ελλήνων
    6.Οι Μυκηναίοι κατέβηκαν στην Κρήτη και δημιούργησαν τον Μινωικό πολιτισμό.Ολοι είχαν το ελληνικό dna
    7.To dna των Ελλήνων δεν έχει καμμία σχέση με το αφρικανικό οπότε η θεωρία του Εβανς περί αφρικανικού πολιτισμού των μινωιτών καταρρέει
    8.Συστήνω να δείτε στο Google:το dna των Ελλήνων ομιλία του Κ Τριανταφυλλίδη στην Πάτρα
    9.Το dna των μουσουλμάνων της Θράκης είναι ίδιο με το dna των χριστιανών της Θράκης ,είναι το ελληνικό!!!!
    10.Έρευνα: Το DNA των ΄Ελλήνων είναι αυτόχθονο και 50.000 ετών (τουλάχιστον)
    https://www.diadrastika.com/2015/12/dna-ellinon-autoxthono-kai-50000-eton.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Κυριάκο Παπαδόπουλε όταν αντικρουεις και αμφισβητεις τα αποτελέσματα της έρευνας 35 διακεκριμενων παγκοσμίως ακαδημαικων και ερευνητικών κέντρων χωρίς να καταθετεις τίτλους σπουδών που και πάλι πρέπει να πιστοποιηθουν είναι φυσιολογικό να δημιουργείς υποψίες δεδομένου ότι ο σύγχρονος πόλεμος διεξάγεται σε άλλα πεδία και κυρίως αυτό της νοοσφαιρας όπου οι διάφορες ιστοσελίδες όντας ανοικτές σε σχόλια αποτελούν προσφορο έδαφος. Τέλος πάντων δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που προσπαθούν να πούνε ότι οι Ελληνες είμαστε ένα τίποτα εκτός αν και είναι βαλτοι.

      Διαγραφή
  10. Σε 25 χρόνια από τώρα όταν οι Ρομά θα έχουν φτάσει το εκατομμύριο θα σας πω εγώ τι DNA θα έχουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας σε εκατό χρόνια.και μην το γελάτε καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια απλη ερωτηση για κλεισει ευκολα το θεμα....οι ρομα θεωρουν εαυτους ελληνες?

      Διαγραφή
    2. Όχι βέβαια!αισθάνονται Έλληνες όσο και οι Ινδοί.όσους έχω γνωρίσει έχουν μια τελείως αποστασιοποιημένη στάση απέναντι στον υπόλοιπο πληθυσμό της χώρας.

      Διαγραφή
    3. Άρη, όπως είπα και πιο πάνω, σε αυτές τις έρευνες φυσικά και έκαναν δειγματοληψία μόνο σε Έλληνες το γένος και όχι σε αλλογενείς που έχουν ελληνική υπηκοότητα. Έτσι γίνεται πάντοτε, απλά κάποιοι αριστεροί (πιθανόν αλλοδαποί στην καταγωγή) παρεξηγούνται γιατί δεν λαμβάνουν δείγματα και από τους Ρομά, τους Μογγόλους, τους Περουβιανούς και τους Μάο Μάο που διαβιούν ως λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ώστε να βγάζουμε έναν μηδενικό μέσο όρο. Αυτό τους καίει.

      Διαγραφή
  11. Υπάρχει και κάτι άλλο πολύ κακό η παντελης απουσία της ελληνικής πολιτείας από μια τέτοια έρευνα που μας αφορά άμεσα και στην οποία θα έπρεπε να πρωτοστατει και να συμμετέχει η τουλάχιστον να την παρακολουθεί και να την καταγράφει. Βέβαια έχουν γίνει και άλλες τέτοιες μελέτες με ανάλογα θετικά αποτελέσματα για την συνέχεια του ελληνικού έθνους και διερωτωμαι αν η ελληνική πολιτεία τις συγκεντρώνει και τις καταγράφει η επαφιεται στο ενδιαφέρον κάποιων επιστημόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ευδοκιμος Μαρκοπουλος.
      Με ολο τον σεβασμο,σας ερωτω αν η απορια σας για την παντελη απουσια της Ελληνικης πολιτειας ειναι οντως πραγματικη και οχι προιον ειρωνιας.
      Τουλαχιστον θα ειμαστε ευτυχεις αν υπαρχει ΜΟΝΟΝ απουσια και οχι απεργασμος διαγραφης του καθε Ελληνικου στοιχειου ειτε στην Ιστορια,ειτε στο θρησκευμα,ειτε στα ηθη και εθιμα.

      Διαγραφή
    2. Ναιας Δεν είχα καμία πρόθεση να διαγράψω η ακυρώσω προσπάθειες και έρευνες Ελλήνων επιστημόνων και ιδρυματων. Είχα διαβάσει πρόσφατα ανάλογη έρευνα από ελληνα επιστήμονα. Εννοούσα ότι δεν υπάρχει ένας εθνικός σχεδιασμός για το συγκεκριμένο θέμα. Εύχομαι να κάνω λάθος και θα χαρώ να με ενημερώσετε. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα της πατρίδας μας ή έλλειψη εθνικού σχεδίου από τα κόμματα τα οποία δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι είναι καθώς και την σημασία του με έκανε να έχω αυτή την εντύπωση.

      Διαγραφή
  12. 'Στο London Island της νεοελληνικής ανοησίας οι ανθρωπίσκοι(ζωώδης ψυχή-η απόλυτος ακινησία και αδράνεια και παθητικότης)ερευνούν τους ακαδημα'ι'κούς και εμπλέκονται 'σε λογισμούς που δεν τους αφορούν(with their so happy end).Τι κοινό 'μπορεί να έχη αρχαίος με τους μοντέρνους;Γίνεται σύγκριση;Η Ελλάδα είναι γεμάτη κόμματα και ιδεολόγους.Η Κέρκυρα κτυπά το κουδούνι.Η Κρήτη για μπουγάδες με πραματευτάδες,οι έμποροι των εθνών διαβάζουν το Σκιαθίτη και οι Κυκλάδες ακούουν Φίφτυ Σεντς.Δεν προξενεί ενδιαφέρον 'στους επισκέπτες(οι αγρο-τουρίστριες των ντιζελοκινήτων).Οι θεοί του πολέμου ζητούν,τώρα,πυραυλακάτους για να περισώσουν την ανία των(μί'ακόμα ιδεο-ληψία που χρειάζεται να λύσουμε για ν'αποδεσμευθούμε της αιχμαλωσίας Βαβυλώνος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχαίος Χριστιανός. Όσον αφορά το DNA φυσικά και έχουν σχέση,όσον αφορά το πολιτιστικό επίπεδο της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αυτό οφείλεται στην παιδεία η οποία παρέχεται από την ηγεσία του τόπου. Εάν δεν είχαμε αποκοπει από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ο οποίος είναι ένας θησαυρός και ένα πολυτιμοτατο εργαλείο (είναι το μανουαλ η πιο σωστά το εγχειρίδιο της ζωής) θα είχαμε ένα άλλο επίπεδο και δεν θα βρισκόμασταν στην σημερινή κατάσταση. Επίσης θα κάναμε αναβάθμιση κλπ συνεχίζοντας και παράγοντας πολιτισμό. Αλλά σήμερα ακρωτηριαζουν πνευματικά τους πολίτες κυρίως με την χρήση της τηλεόρασης που δημιουργεί εθισμό. Και για να τελειώσω εγώ είμαι ψηλός με κανονικά κιλά και θα μπορούσα να παίξω μπάσκετ αν κάποιος δεν με διδάξει το επίπεδο μου θα είναι ανεπαρκες.

      Διαγραφή
  13. Για το διαδίκτυο τι έχεις να 'πης(είναι γεμάτο πανσόφους και ατακαδόρους που απλώς δεν πιστεύουν..!);Ο πολιτισμός της Ελλάδος δεν είναι τα αγάλματα και οι συγγραφείς της(η φλυαρία της περιγραφής ενός μεγαλείου 'σε συνδυασμό με μια μεγαλομανία που δένει τον κόμπο 'στο λαιμό των νεο-ελλήνων χωρίς να 'μπορούν να αντισταθούν επί της ουσίας παρά μόνο δια φθόνου και πορνείας-τα αγαπημένα των σπορ).Ο εθνοφυλετισμός δεν εμπνέει.Ούτε τα ιστολόγια με τους ιστοχώρους επιλύουν ζητήματα,φίλε.Το κατά δύναμι βεβαίως πάλι.Η αρετή είναι διδακτή από την άλλη.Όσα εγχειρίδια ζωής (ή) και θανάτου και να κρατήσης,η αλήθεια είναι πως η ευτυχία 'βρίσκεται 'στον έσω άνθρωπο της καρδίας,τον Κύριο.Τώρα,οι καλαθοσφαιρισταί ας μην ελπίζουν άλλο.Τρέχουν χωρίς λόγο.Για τα μενταγιόν και τα μετάλλια.Ψεύτες και υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά το διαδίκτυο αν και έχω δώσει ένα μήνυμα σε προηγούμενο σχόλιο πάνω στο ίδιο θέμα υπάρχουν καλά στοιχεία όπως και σκουπίδια νομίζω αυτά είναι γνωστα. Το δε παράδειγμα μου για το μπάσκετ φοβάμαι παρανοηθηκε.Προσωπικα πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει το ανάλογο περιβάλλον για να αναπτυχθούν άνθρωποι ελληνοχριστιανικων ιδεωδων. Εκτός από την ρύπανση του φυσικού περιβάλλοντος υπάρχει και η ρύπανση του ψυχικοηθικοπνευματικου περιβάλλοντος αλλά στην διατροφή δεχόμαστε τους κανόνες και τις απαγορευσεις των γιατρών για το είδος της πνευματικής τροφής εν ονόματι της ελευθερίας δεν δεχόμαστε κανέναν κανόνα η φίλτρο.

      Διαγραφή
  14. Το διαδίκτυο δίκοπος μάχαιρα,φίλε.Μάστιγα.Η Νέα Πλατωνική Πολιτεία ή,άλλως πως,η αυγουστίνειος Πολιτεία του Θεού επί της γης.Απαιτεί προσοχή και επαγρύπνηση.Μήπως ζηλεύεις την εποχή του Χριστοδούλου;Η Χούντα έπεσε,πάντως,να 'ξές.Ήλθεν η πλέρια (σας) δημοκρατία των Μιναρέδων και των Πεφωτισμένων Βραχμάνων(μουσαφίρηδων 'σε ξένη και έρημον ἄρουρα).Τα απορρίμματα,δε,δίνουν και παίρνουν.Οι ιατροφιλόσοφοι και οι αρχαιο'ι'στοριοφυσιοδίφες,λάτρες της Κυβέλας,ας κάνουν τα μαγικά των.Τίποτε δε σώζει ακριβώς.Εάν εξαιρέσωμε('βγάλουμ'εκτός)το νου,θα έχουμε,'ξανά,ιδεολογίες και ακαδημα'ι'κούς.Τι σε νοιάζει τώρα;Το νερό το φιλτράρεις να είναι γάργαρο κ'ολόφρεσκο,διέρχεται κοσκίνου;Μύλος ίσως;'Θέλεις να συνεχίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ευχαριστώ είναι τόσο ξεκάθαρη η τοποθέτηση σου σε αυτή την συζήτηση που δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.