26/8/17

Ο αυτοεξευτελισμός της δημοσιογραφίας - Πόσο πιο κάτω ακόμα;

Όταν η "χειρότερη επιλογή" μετατρέπεται από τους ίδιους δημοσιογράφους σε "σανίδα σωτηρίας" μιας πολιτικής απάτης!
Δείτε πώς και γιατί:




14 σχόλια:

  1. Που τους είδες τους δημοσιογράφους Σάββα; ... προπαγανδιστές του 50-αρικου όλοι τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Ολάντ είχε έρθει με ένα αεροπλάνο επενδυτές. Εκτοξευτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεεε λίγα τα λόγια σας για την εφημερίδα του φωτομοντάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαββα οταν καποιος ειναι υποψηφιος αντιμετωπιζεται διαφορετικα και οταν ειναι προεδρος διαφορετικα.εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον και απο διαφορετικα εντυπα και μμε.δεν ειναι κατι καινουριο.και δεν συμβαινει μονο ελλαδα αλλα παντου.ξεχνας πως αντιμετωπιζαν οι δεξιες εφημεριδες τον μιτεραν?και πολλους αλλους.νομιζω οτι κακως ασχολεισαι με τετοια θεματα.υπαρχουν πιο φλεγοντα ζητηματα.εισαι για πιο σοβαρα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει πιο φλέγον θέμα από την πολιτική απάτη.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Καλεντερίδη,
      πολιτική απάτη και άρνηση της πραγματικότητας.
      Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

      Διαγραφή
    3. Η πολιτικη απατη ειναι ιδιαιτερο χαρακτηριστικο των κομματων και εντος και εκτος χωρας.πρεπει να αλλαξει.δεν θα γινει ομως.και τωρα που μιλαμε πολιτικη απατη στηνεται στη χωρα με ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.Ιδια με οσες εχουμε βιωσει ως σημερα.

      Διαγραφή
  5. Δικαστες , δημοσιογραφοι , συνδικαλιστες συνυπευθυνοι για την καταντια της πατριδας .
    Ξηλωμα της νομεκλατουρας και η απαρχής δημιουργιά της , ετσι ώστε να μην μπορεί να εμποδίζει κανέναν να ασκήσει υπευθηνα κοινωνικο έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ελλην φορολογουμενος.
      Γιατι ολοι ξεχνατε τους πωλητικους ?.

      Διαγραφή
  6. Το γαμωτο με δαυτους δεν ειναι οτι δεν τα καταφεραν , ουτε επισης οτι ποτε δεν παραδεχτηκαν την αποτυχια τους ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ Επιτρεπουν σε ΚΑΝΕΝΑ αλλο να προσπαθησει.
    Με νομους με δανεια σε σαπια ΜΜΕ με χρηματοδοτησεις πολιτευτων μπαστακωθηκαν και δεν ξεκολλανε .Ειναι ο καρκινος της πατριδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από που προκύπτει ότι η εφημερίδα θεωρεί "χειρότερη επιλογή" τον Μακρόν; (αν αυτό εννοείται από την αποσπασματική προβολή των πρωτοσέλιδων της εφημερίδας) Λεπτομέρειες θα μου πεις... Η ουσία είναι ότι "σανίδα σωτηρίας" θεωρεί τους επενδυτές από το εξωτερικό, κάτι με το οποίο δε μου φαίνεται να διαφωνεί τι ιστολόγιο (όπως κι αν έρχονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπαθουν να αποκτησουν λιγη δυναμη, να πουλησουν εκδουλευση, να γλειψουν ή να εκβιασουν μπας και ξαναμπορεσουν να φανε παλι απ τις τραπεζες τιποτα "δανεικα" και φυσικα ,αγυριστα! Οπως οι εκπεσοντες βασιλεις θα αναπολουν ως το τελος τα παλια φαγοποτια εις βαρος των κοροιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ζήτημα δεν είναι μόνο με αυτούς που τα γράφουν, όσο επίσης και με αυτούς που έχουν ‘λειψή‘ μνήμη και δεν τους γυρίζουν την πλάτη. Εσείς όμως οφείλετε με υπευθυνότητα και χωρίς πάθος να αναδεικνύετε τα ατοπήματα και τις αντιφάσεις ΌΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, διότι διαφορετικά θα φανείτε μεροληπτικοί και ασυνεπείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτη η εφημεριδα οπως και μερικες αλλες αποτελουν το ορισμο του δογματικου αριστερισμου με ολιγον σταλινοκρατια.Σημερα διαβασα δυο αρθρα περι αδικης...εξομοιωσης Ναζισμου -Κομμουνισμου:Τα επιχειρηματα των αρθρογραφων ειναι βεβαια για κλαματα αλλα πανω απ'ολα ανιστορητα.Φυσικα αναφερουν καποιες ημερομηνιες αλλα ακολουθουν το ιδιο προπαγανδιστικο τεμπο:κρυβουν την μιση αληθεια και αποδιδουν την αλλη μιση κατα το δοκουν..

    Δεν εχουν καταλαβει ακομα οι νοσταλγοι της ΠΡΑΒΝΤΑ οτι το πνευματικο επιπεδο των Ελληνων εχει ανεβει εδω και καποιες δεκαετιες και δεν απευθυνονται στους αγραμματους του 1930?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.