12/8/17

Πικρές αλήθειες,τις οποίες οι πολίτες θα αντιληφθούν κάποια στιγμή, το κόστος όμως θα είναι μεγάλο


18 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ,ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνητή
      με συγχωρείς αλλά χρησιμοποιείς τη μέθοδο αποπροσανατολισμού και προπαγάνδας των βαθύτατα διεφθαρμένων καταληψιών.
      Αντί να απαντάς στο προκείμενο, αναφέρεσαι στους προηγούμενους.
      Ελπίζω να το κάνεις ενστικτωδώς.

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΣΑΒΒΑ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΤΑΤΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ.ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ.

      Διαγραφή
  2. Αλλος γερμανοτσολιας εγκαθετος της CIA που αποκαλυφτηκε ο σκοτεινος του ρολος.
    Ελα,αργησατε να τον αποκαλυψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξέλειψαν οι αληθινοί σοφοί 'στη χώρα και το παρελθόν απέμεινε κενό γράμμα(να υπενθυμίζη απλώς πως κάποτε ήμαστε σοφοί).Ο ρεβανσισμός είναι το άκρον άωτον ενός νεοελληνικού δαιμονισμού(διότι το πράγματι ελληνικό δαιμόνιο έχει μετακομίση εδώ και καιρό..)που βλέπει τα στραβά και ανάποδα ως λογικά και δεδομένα και την κακοποίηση,κακομεταχείριση του ανθρώπου θεμιτά,ευλογία,διαπραγματεύσιμ'αγαθά,σχεδόν ευτυχία(κοινωνικός αυτοματισμός και κανιβαλισμός επί ερειπίων/κοινωνική μηχανική)κ.τ.τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο Ράμφος μιλά για αγράμματους καταληψίες,δεν εννοεί μόνον τα τσογλάνια που εξέθρεψαν οι αγγλοαμερικάνοι προαγωγοί, μέντορες των σημερινών πολιτικών και πολιτικών καταστάσεων της χώρας,αλλά έμμεσα προεκτείνεται και στο τεράστιο ποσοστό του εκλογικού σώματος,που δυστυχώς αναμοχλεύει την πραμάτεια του,σε κάθε λογής έκφραση και εκδήλωση,ελλείψει υπόβαθρου ,δηλαδή (τα σκουπίδια....με τα σκουπίδια,για τα σκουπίδια,αποτέλεσμα Ελλάδα-σκουπιδότοπος).
    Γιατί τα σκουπίδια ψάχνουν τα σκουπίδια να συναγελαστούν και να συγκριθούν...όπως πάντα δυστυχώς.... και οι νοούντες νοούν.
    Και την βγάζουν όλοι καθαρή,και τα σκουπίδια ,και οι ινφ/νες που μας συνιστούν να μελετήσουμε το πόνημα ενός προδότη της Ελληνικής ιστορίας του Βα.του Βενιζέλου, για να μάθουμε την αλήθεια.
    ....Και όμως η μέρα της λευτεριάς πλησιάζει.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ράμφος είναι νεο-φωταδιστής που...εν-απ-αυτο--ασχολείται με μύγες και κώνωπες(αεριωθούμενα και πετούμενα της πλάκας δηλαδή).Δεν έχει καταδειχθή,άραγε;Τι δουλειά έχει με τους Έλληνες;Θεωρεί πως φιλοσοφεί,δηλαδή(ή ''θεολογεί'' ακριβώς;);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουδείς εχέφρων θα επέτρεπε στον εαυτό του διαφωνία με τα λεχθέντα του κ.Ράμφου περί καταληψιών και αποτυχημένων κυβερνητών,ΑΝ στην ομιλία του έχει περιλάβει και όλους όσοι,με τις πράξεις,τις παραλείψεις και προπάντων τα θηριώδη ψέμματά τους δεν είχαν ανοίξει διάπλατα τις πύλες,στους καταληψίες αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα και αυτός δεν έχη πωληθή 'στο νεοπλουτισμό των αφεντικών του για ένα πιάτο αποξηρανθείσες φακές κάθε φορά που απλώνει τον τραχανά του 'ς τις φίλες του,τις δημοσιογραφίνες-θεατρίνες;Τι λέμε τόση ώρα,λάβερ μπόι;Οι...''καταληψίες'' δεν μένουν Εκάλη και Κηφισιά;'Στο κεφάλαιο,δηλαδή;Πού ανήκουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα και αυτός δεν έχη πωληθή 'στο νεοπλουτισμό των αφεντικών του για ένα πιάτο αποξηρανθείσες φακές κάθε φορά που απλώνει τον τραχανά του 'ς τις φίλες του,τις δημοσιογραφίνες-θεατρίνες;Τι λέμε τόση ώρα,λάβερ μπόι;Οι...''καταληψίες'' δεν μένουν Εκάλη και Κηφισιά;'Στο κεφάλαιο,δηλαδή;Πού ανήκουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εις διπλούν και δις αποσταλέν.Παρντόν('λίγο τι και 'κόντευσα να πιστεύσω πως το...''έκοψες'').Οι επαναλήψεις δε βοηθούν όντως.Χρειάζεται ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τουλάχιστον ανόητο να αρχίζουμε να λέμε βλακείες για κάτι που είπε ή δεν είπε κάποιος. Ποιόν προσπαθούμε πάλι να εξαπατήσουμε τον εαυτό μας; κάποιον άλλο ή και τους δυο; Γιατί; ποιό είναι το κίνητρό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν 'ξέρω.Για πες μας πού αποσκοπεί η...ρήσις του αυτή της συγκεκριμένης αναρτήσεως;Έχει κάποιο 'κρυμμένο,λανθάνον νόημα,μήπως,και δεν το έχουμε καταλάβη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απλοϊκή εξήγηση απο τον κυριο Ράμφο.Δυστυχως δεν κυβερνομεθα απο καταληψίες ,κυβερνομεθα απ έξω.Τωρα οσο για το τι επέτυχαν στην ζωη τους .Επετυχαν να μας κυβερνούν ! Αν ειναι τόσο εύκολο ας το κανει κι αυτός,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν αρκεί η ποίηση.Η Φιλοσοφία έχει τελεσιδικήση(με το Θάνατο του Θεού).Σειρά έχει να εγκρατευθούμε,κ.Ράμφο(χωρίς να ρίπτωμε πομφόλυγες ένθεν κακείθεν νομίζοντας μάλιστα πως θα εισακουσθούμε σύντροφοι πιστοί κάθε τόσο μιας ψευτοβλαχογκλαμουριάς που χαρακτηρίζει το δημοσιογραφικό κηφηναριό-δηλαδή την εποχή καθ'ολοκληρίαν...-..!).Αν έχης ηγετικό προφίλ,monsieur le Président,απόδειξέ το και εμείς θ'ακολουθήσουμε.Ειδάλλως,αποσύρσου,δήλωσε παραίτηση,αυτο-παραιτήσου για τον επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι αληθεια οτι ο ραμφος με αλλους εθνοαποδομητες του υπουργειου παιδειας προωθουν σταθερα την μοντερνα αποψη της κατασκευης του Ελληνικου Εθνους της νεωτερης ιστοριας απο το κρατος(!), (βλεπε Βαυαροκρατια) και με σημειο εκκινησης την Φραγκικη επανασταση του 1789.Αυτες οι απαραδεκτες αντιληψεις καυτηριαζονται σε καθε ευκαιρια με στιβαρο λογο απο Ελληνες στοχαστες, οπως ο Γ. Καραμπελιας, ο οποιος σε πληθωρα διαλεξεων του αναφερεται στην δυτικη προπαγανδα και το ντοπιο παραρτημα,διαβαζοντας αποσπασματα των βιβλιων ραμφου και αποδομωντας τον παραγραφο-παραγραφο(δες ιστοσελιδα βιβλιοπωλειου ΙΑΝΟΥ και βιντεο στο διαδικτυο).

    Χαρηκα ομως για την αναρτηση του Ραμφου, πρωτον γιατι ενας νεοταξιτης διανοουμενος (κανεις δεν αμφισβητει τις γνωσις του), "συντροφος" απο τον χωρο της εθνοαποδομησης, ξεφτυλιζει το ελληνικο παραρτημα των διεθνιστων που ειναι το σημερινο καθεστωτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

    Δευτερον γιατι αυτη η ρωγμη ισως σηματοδοτει την δημιουργια φατριων και αντιθεσεων μεσα στο γκρουπ των εθνοαποδομιτων και γιατι οχι,μπορει να σηματοδοτει πολιτικες εξελιξεις.

    Σε καθε περιπτωση αναλογες δηλωσεις απο ατομα του συγκεκριμενου χωρου ειναι καλοδεχουμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Δημητρης.
      Εδωσες την πληρη εικονα του τι εστι Ραμφος και ιδεες του.
      Ηδη ο Τσιπρας την επετειο της 25ης Μαρτιου μιλησε οχι για την εθνεγερσια αλλα για την επιδραση της Γαλλικης επαναστασης,Φραγκικης πολυ σωστα.
      Καταλαβαινεις λοιπον ο συντονισμος εθνοαποδομησης απο που ξεκιναει.
      Ο Γ.Καραμπελιας τυγχανει να ειναι ο αρμοδιοτερος που μπορει να τους ξεσκεπασει αφου γνωριζει τα πραγματα απο μεσα.

      Διαγραφή
  15. Οι δηλώσεις του Ράμφου δίνουν αξία στην Κυβέρνηση. Γιατι αυτόν τον δυτικολάγνο δήθεν διανοούμενο, δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά. Δυστυχώς, η χώρα δεν έχει μόνο έλλειψη πολιτικής ηγεσίας, έχει και πολύ μεγάλη έλλειψη διανόησης!
    Εξ άλλου και αυτά που λέει είναι απλώς απαράδεκτα.
    Ενας σοβαρός άνθρωπος δεν βρίζει, κριτικάρει. Μπορεί να κάνει βαριά κριτική, αλλά να βρίζει, όχι δεν μπορεί. (δημοσίως εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.