25/8/17

Την προστασία του δημάρχου Πάφου Φαίδωνος ζητά ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Γενικό Εισαγγελέα, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας για προστασία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, απευθύνει ο  Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος Κύπρου, προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι εάν, ο μη γένοιτο, συμβεί οτιδήποτε εναντίον του κ. Φαίδωνος, οι τύψεις και οι ευθύνες θα τους βαραίνουν για πάντα.
Ο Σύνδεσμος με ανακοίνωση του τους καλεί να δείξουν «άμεσο, έμπρακτο, προσωπικό και θεσμικό ενδιαφέρον, για να διασφαλιστεί αποτελεσματικά η ζωή, η αρτιμέλεια και η ελεύθερη διακίνηση και έκφραση του εντιμότατου ακτιβιστή, επαναστάτη, οικογενειάρχη και εκλελεγμένου Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, Επίτιμου Προέδρου μας».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Φαίδωνος «είναι ο μοναδικός στα χρονικά της Δημοκρατίας, πολίτης, πολιτευτής, πολιτικός, που με επίμονη, χρονοβόρα, ψυχοφθόρα, παράτολμη γενναιοψυχία και με πεισματώδη μεθοδικότητα κατάφερε  να  διερευνήσει  και  τεκμηριώσει  πολυάριθμες  ποινικές  υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων  εναντίων  αξιωματούχων  (ΣΑΠΑ)  και  με  την  προσωπική  μαρτυρία  του,  να καταδικαστούν ως ένοχοι με πολυετείς φυλακίσεις πανίσχυροι παράγοντες στην Πάφο και αλλού, με συνέπεια οι ίδιοι ή και οι φίλοι τους να αισθάνονται απύθμενο μίσος και άσβεστη διάθεση εκδικητικότητας εναντίον του».

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «σε  άλλες  συναφείς  καταγγελίες  του  εναντίον  άλλων  προσώπων  εκδικάζονται  ή  και αποδείχθηκαν περίτρανα οι επαληθεύσεις των καταγγελιών του».

Σημειώνει ότι «χθες 23/8/2017 μέσω ραδιοτηλεοπτικού σταθμού με την ίδια ψύχραιμη μεθοδικότητα κατήγγειλε  και  αποκάλυψε  ονομαστικά  πέραν  των  15  περιπτώσεων  για  ισχυριζόμενες παρανομίες γνώριμων παραγόντων της Πάφου, Λευκωσίας και Λάρνακας στην διαχείριση τ/κ περιουσιών και για τις οποίες είναι έτοιμος να καταθέσει σε τυχόν ποινικές διερευνήσεις και διώξεις των καταγγελλομένων, οι οποίοι νομικά είναι και θεωρούνται αθώοι μέχρι αποδείξεως του   αντιθέτου». 

« Έτσι   το   μίσος   και   η    εκδικητικότητα   εναντίον   του  καταγγέλλοντα πολλαπλασιάζονται    ανεξέλεγκτα    και    υπάρχει    μεγάλη    πιθανότητα  να δεχθεί προμελετημένη και αδίστακτη επίθεση κατά της ζωής ή τις αρτιμέλειας του, εάν δεν ληφθούν τα αιτούμενα από εμάς, τους συγγενείς και φίλους του μέτρα αποτελεσματικής προστασίας του. Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων σας», καταλήγει ο Σύνδεσμος.
Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.