16/8/17

Πολιτική σημαίνει να μελετάς και να αποφασίζεις τι θα κάνεις με αυτά που διαθέτεις.

Όποιος τολμήσει να διανοηθεί να πει ότι «δεν υπήρχαν χρήματα για να αγοραστούν ή να επισκευαστούν τα εναέρια μέσα και να προσληφθεί και να εκπαιδευτεί ειδικευμένο προσωπικό» θα είναι, απλά και ξεκάθαρα, χυδαίος ψεύτης.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Αττική (και στην υπόλοιπη χώρα, που θα μείνει πάλι ξεκρέμαστη για να σωθεί η πρωτεύουσα) είναι πολιτική και οι συνέπειές της. 100% πολιτική. Αυτό σημαίνει πολιτική. Να μελετάς και να αποφασίζεις τι θα κάνεις με αυτά που διαθέτεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ξοδέψεις αυτά που έχεις «για να πάρεις την εξουσία για τους δικούς σου». Μπορεί να αποφασίσεις να βελτιώσεις τη χώρα για όλους. Και τους δικούς σου, και τους άλλους. Μπορεί και όχι.
Το ίδιο σήμαινε και το 2007 -- τη χρονιά που η χώρα χρεοκόπησε πνευματικά, το ίδιο θα σημαίνει κάθε φορά που η χώρα θα βρίσκεται με τα βρακιά κατεβασμένα κάτω. Η πολιτική που ασκεί η ηγεσία θα έχει αποτύχει οικτρά.

10 σχόλια:

  1. Ειναι ευκολότερο από ότι φαίνεται. Κάθε Δήμος βαζει τους υδραυλικούς του που κάθονται ,μαζί με εποχικούς εργάτες να βάλουν σωλήνες με μπεκ σε όλα τα δάση και ειδικά σε κατοικήσιμες περιοχές.Πυροσβεστικά αεροπλάνα αγοράζεις καινούρια, τα άλλα ειναι χαλασμένα απο την αρχή, για
    να υπάρχουν μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρή η πρότασή σου.
      Κάθε πόσα μέτρα να υπάρχει ένα μπεκ;
      Τι διάμετρο να έχουν οι σωλήνες;
      Πλαστικές ή χάλκινες;
      Θαλασσινό ή γλυκό νερό;
      Με ανθρακικό ή άνευ;

      Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
      Εχεις κατοχυρώσει την πατέντα;
      Τέτοιες ιδέες και τέτοια μυαλά δεν είναι να χάνονται...

      Διαγραφή
    2. Κοτσάρα δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Εφαρμοζεται στο εξωτερικό. Το ένα κομμάτι αντιμετώπισης σε κατοικήσιμες περιοχές ειναι αυτό.Σε δύσβατες τα υπόλοιπα μέσα.

      Διαγραφή
    3. Ναι τώρα θυμήθηκα ότι υπάρχουν φωτογραφίες με αυτό το σύστημα πυρόσβεσης σε κατοικήσιμες περιοχές στην Ανταρκτική. Επίσης σε υπόγεια πάρκινγκ αυτοκινήτων στην Ελλάδα και σε πολλά σούπερ μάρκετ.
      Αν εξηγήσεις και την διαφορά μεταξύ κατοικήσιμης και κατοικημένης περιοχής, το σχέδιό σου είναι έτοιμο να μπει στα ΕΣΠΑ ως ολοκληρωμένη πρόταση.

      Διαγραφή
    4. Εχει βγει θεραπεία για Κομμουνιστές, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια..

      Διαγραφή
  2. Η κυβέρνησις απούσα, όσο και αν προσπαθή να πη το αντίθετον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου απούσα. Κάνει διακοπές, ακριβώς αυτό που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις τότε με τις φωτιές σε Ηλεία, Πάρνηθα, Σάμο, Αν. Αττική και αλλού στην Ελλάδα.
      Μήπως να ξαναπούμε τα ονόματα των τότε πρωθυπουργών;

      Διαγραφή
  3. Η κυβέρνησις απούσα, όσο και αν προσπαθή να παρουσιάση το αντίθετον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εκτάσεις κατακαίονται,αναφύονται παπαρούνες(η ροζσαλία και Ρωσ-σαλή κ'εμαράνθη γαρ αυτοφυώς)και η Λία επιβλέπει την πυρόσβεσι(δασοπροστάτις και ναυαγοσώστρια μες 'ς τους θαλασσοπνίκτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.