10/8/17

Και λίγο σεβασμό σε ήρωες κύριοι…


Λευκωσία, Κύπρος.
Διαμαρτυρήθηκαν, λέει, οι «Unite Cyprus Now», στον Υπουργό Δικαιοσύνης, γιατί οι μοτοσυκλετιστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης Ισαάκ – Σολωμού, έκλεισαν συμβολικά το περασμένο Σάββατο το οδόφραγμα της Λήδρας.
Αποτέλεσμα να μην μπορούν όσοι ήθελαν να διακινηθούν από και προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Μάλιστα, διερωτήθηκαν «με ποια εξουσία, ομάδα πολιτών απέκλεισε τη διέλευση για 2-3 ώρες στο πλαίσιο εκδήλωσης» και με υφάκι μάς επεσήμαναν ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την άσκηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών ούτε και να υφαρπάζει την άσκηση των εξουσιών του κράτους, στο όνομα της οποιασδήποτε εκδήλωσης».

Τα διαβάζεις και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

Αλήθεια, από πότε χρειάζεται άδεια για να τιμηθούν ήρωες σε αυτό τον τόπο;

Η «Unite Cyprus Now» μπορεί να πιστεύει και να πρεσβεύει ότι θέλει με χορούς και σφυρίχτρες αλλά και λίγος σεβασμός σε αυτούς που πλήρωσαν με τη ζωή τους το δικαίωμα για ελευθερία και επιστροφή δεν βλάπτει…
ΛΙΑ

4 σχόλια:

 1. Οι Unite Cyprus Now "διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον". Ασχολούνται με τον "ρατσισμό" και τον "εθνικισμό" και δε βλέπουν τον "ελέφαντα στο δωμάτιο" που είναι η Τουρκία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα πληρώνονται, κάποια στιγμή, και οι σφυρίχτρες μπαίνουν κάπου βρώμικα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H Unite Cyprus Now ειναι μια απο τις κερκοπορτες της Τουρκιας στην Κυπρο.
  Αν πραγματικα ενδιαφερονται για ολα που πρεσβευουν θα επρεπε να υποστηριζαν εμπρακτα ολους αυτους που ο Σουλτανος εριξε αδικα στην φυλακη...ακουσε κανεις καμμια διαμαρτυρια γιαυτους τους πολιτικους κρατουμενους στην Τουρκια καμμια δηλωση απο τους Unite Cyprus Now ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ολοι αυτοι οι"αγωνιστες" του καφενε τυπου Unite Cyprus Now που κανουν το κομματι τους με λεφτα που δεν γνωριζουμαι ακριβως απο που προερχονται...δεν θα ειχαν αυτην την πολυτελεια αν καπποιοι δεν εδιναν την ΖΩΗ τους γιαυτον τον τοπο !
  Ισαακ και Σολωμου ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.