10/8/17

Μπαράζ αντιδράσεων για τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ

Μπαράζ αντιδράσεων προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στη θέση του προέδρου της διοίκησης του ΟΑΣΘ, έπειτα απόσχετική απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.
Η αξιωματική αντιπολίτευση με μία ιδιαιτέρως καυστική ανακοίνωση, εντάσσοντας με σκωπτικό τρόπο και το θέμα της αριστείας, αναφέρει: 
«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!»
Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε».
Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του@nikospappas16 δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε «εδώ Παππάς. Εκεί Παππάς. Παντού Παππάς. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αντικειμενική και αδιάβλητη... κλήρωση».

http://www.kathimerini.gr/922134/article/epikairothta/politikh/mparaz-antidrasewn-gia-ton-diorismo-toy-stelioy-pappa-ston-oas8 

3 σχόλια:

  1. Κι εδώ διακρίσεις; Νόμιζα η αριστερά τα είχε ξεπεράσει αυτά αλλά βλέπω ότι προτίμησαν Λαμιώτικο λαμόγιο από Σαλονικιότικο... Σαπιοκοιλιαδες αριστεροσαλονικιοί, στα όπλα, σας κλέβουν το παντεσπάνι... Μέχρι κι ο Μαγκριώτης από τον (πολιτικό) τάφο βόγγηξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως, ο διορισμός Παππά δείχνει ανάμεσα στα άλλα και το πολιτικό αδιέξοδο της σημερινής συγκυβέρνησης...Η απουσία στελεχών - ικανών ανθρώπων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.Θα πρέπει να ήταν ποιτικά αφελείς, για να μη χρησιμοποιήσω καμιά άλλη έκφραση πιο βαριά,όταν κατέληγαν στην επιλογή του πατέρα του Νίκου Παππά, ο οποίος δεν γνωρίζω αν και εφόσον είναι αγωνιστής της αριστεράς, αλλά δεν παύει εκτός όλων των άλλων να είναι και ένας άνθρωπος μιας ηλικίας γύρω στα 70. και ένας λόγος που ανέλαβε την θέσι αμισθί είναι για να μη χάσει τη σύνταξη που λαμβάνει,(με το νέο νόμο 4387/2016 θα έχανε το 70% της σύνταξης) μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας (θα λαμβάνει όμως οδοιπορικά; και εκτός έδρας; ή αμοιβή συνεδριάσεων;). Επέλεξαν έναν συνταξιούχο, που δεν έχει καμία σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες και τη Θεσσαλονίκη...επίσης επέλεξαν ως μέλος του Δ.Σ του Ο.Α.Σ.Θ, μια γραφική μορφή πολιτευτή των ΑΝΕΛ, τον φωτογράφο Ντίμη Αργυρόπουλο,ο οποίος και αυτός διανύει το 70 έτος της ηλικίας του, ο οποίος και είναι και ο ίδιος διορισμένος στο Δ.Σ του Λαϊκού Νοσοκομείου...(υπάρχουν κάποιες φήμες ότι υπέβαλλε την παραίτηση του μετά το σάλο που δημιουργήθηκε). Δύο άνθρωποι 70 ετών, με όλο το σεβασμό προς την ηλικία τους, και την εργασία τους, επελέγησαν για έναν καθοριστικό ρόλο, σε έναν οργανισμό με τεράστια και σύγχρονα προβλήματα. Την ίδια στιγμή χιλιάδες νέοι με σπουδές αλλα΄και εργασιακή εμπειρία και το βασικότερο με όρεξη για δουλειά και σχέδια, με όραμα φεύγουν από τη χώρα. Δικαιολογημένα, όταν βλέπουν αυτή τη λογική και δεν αναφέροαι στα πρόσωπα καθεαυτά.
    Αυτό είναι το βασικότερο πολιτικό πρόβλημα της σημερινής κυβέρνησης αλλά και της Χώρας. Δεν ακούει την κοινωνία και είναι ¨κλεισμένοι¨ στα γραφεία τους, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει με κάποιους συνταξιούχους και να είναι εγκλωβισμένοι σε αυτό το αδιέξοδο.
    Η Χώρα θα έχει μέλλον, μόνο αν επενδύσει στους νέους, αυτοί είναι το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλος ενας Γκρουεζας της αριστερας...

    Νομιζω καιγω οτι ο διορισμος του εγκαθετου παππα-μπαμπα ισως να ειναι:

    1.μια ενδειξη οτι το καθεστως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εχει αδειασει απο εφεδρειες κομματικων στελεχων,γιατι η απατη τους εχει γινει πασιφανης στο πανελληνιο,και κανεις δεν θελει να μεινει ως το τελος μαζι τους για να εισπραξει την κατακραυγη του κοσμου.

    η

    2.Μπορει και να σημαινει οτι η θεση στον ΟΑΣΘ δεν εχει κριθει ως ενδιαφερουσα...με προοπτικες "αξιολογες"... απο αλλα στελεχη που ανηκουν στο καθεστως και γνωριζουν την κατασταση και το μελλον του οργανισμου.

    Παντως σαν πραξη ο διορισμος του παππα- πατερα σε εναν οργανισμο εχει και τον συμβολισμο της:επιβεβαιωνει τον νεποτισμο της ...ηθικης αριστερας...και τον αμοραλισμο του καθεστωτος.

    Οψομεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.