11/8/17

Ιταλός Εισαγγελέας κατηγορεί Αλβανούς πολιτικούς για ναρκωτικά

Ο Ιταλός εισαγγελέας προβλέπει ότι οι φυτείες κάνναβης στην Αλβανία θα ...τριπλασιασθούν!

«Μετά την τρομερή δολοφονία τεσσάρων ατόμων στη Φότζια (Foggia) της Ιταλίας, μεταξύ των οποίων βρισκόταν το αφεντικό της φαμίλιας της Μανφρεντόνια (Manfredonia), η προσοχή των αρχών και του κοινού έχει πέσει για άλλη μια φορά στην εγκληματικότητα που πλήττει την περιοχή της Απουλίας.


Ο εισαγγελέας ζητά να σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία

Ο πολέμιος της Μαφίας, εισαγγελέας, Φράνκο Ρομπέρτι (Franco Roberti), έχει ρίξει τα πυρά του κατά της αλβανικής μαφίας και των φορτίων με ναρκωτικά που καταφθάνουν από την Αλβανία.

«Σήμερα, η σύγκρουση μαίνεται για τη διακίνηση των ναρκωτικών, ιδιαίτερα των μαλακών ναρκωτικών από την Αλβανία. Μια κολοσσιαία επιχείρηση που τροφοδοτεί τις φατρίες, εκτείνεται σε όλες τις ακτές της Αδριατικής και αυτό έχει αρχίσει να ανησυχεί την Ευρώπη».

Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα, ο Ιταλός εισαγγελέας τόνισε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα με ένα σχέδιο διεθνούς συνεργασίας για να σταματήσει «το ποτάμι των μαλακών ναρκωτικά από την Αλβανία».

Συνέχισε:

«Ήμασταν στην Αλβανία τον περασμένο μήνα για να αναζητήσουμε μεγαλύτερη συνεργασία. Συναντηθήκαμε, επίσης, στη Ρώμη με τον Αλβανό υπουργό Εσωτερικών που υποσχέθηκε μεγαλύτερη συνεργασία»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φράνκο Ρομπέρτι μιλάει για την αλβανική εγκληματικότητα, σημειώνει η αλβανική ‘Lapsi’.

Οι σκληρές δηλώσεις κατά το παρελθόν είχαν προβληματίσει τους Αλβανούς πολιτικούς.
Κατά τη διάρκεια των αλληλοκατηγοριών μεταξύ των αλβανικών κομμάτων, του Σοσιαλιστικού και του Δημοκρατικού, για τη διακίνηση της κάνναβης, ο νυν πρωθυπουργός Έντι Ράμα είχε κατηγορήσει τον Σαλί Μπερίσα ότι επί εποχής του ‘άνθισε’ η καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.

Ωστόσο, ο Ιταλός εισαγγελέας, εκτιμά ότι αν δεν καταπολεμηθεί με διεθνή συνεργασία η αλβανική εγκληματικότητα, «η καλλιέργεια των ναρκωτικών στην Αλβανία θα τριπλασιασθεί», όπως είπε, αμφισβητώντας στην ουσία και τα δύο πολιτικά κόμματα της Αλβανίας για τις διαβεβαιώσεις που παρέχουν.
(Lapsi.al)
--
The Hellenic Information Team

6 σχόλια:

  1. Καθηγητης πανεπιστημίου των Τιρανων κατήγγειλε σε δημοσιο δίκτυο οτι ο Έντι Ραμα και υπουργοί του ειναι κοκαϊνομανείς,Ψαχτε το να το δείτε ! Ο δε Έντι Ραμα παρουσιάζει αρκετά συμπτώματα χαρακτηριστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Ψαχτε το να το δείτε !<
      Δεν μπορώ να καταλάβω την ανοησία ορισμένων, που στέλνουν τούς άλλους να βρουν πηγές, για αυτά, που αυτοί ισχυρίζονται! Τελευταία μόδα πάλι κι αυτή.

      Διαγραφή
  2. Μιλ bravo,εὖγε,grazie,έν'απεριόριστο merci 'στο noble Ιταλιάνο που τολμά να τα βάλη με το βαλκανικό προτεκτοράτο!Keep working quickly,boss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τελευταία μελέτη που έγινε η αλβανικη μαφία ανήλθε στις 2 πρώτες θέσεις εφαμιλλη της σικελικης μαφιας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να νομιμοποιηση τεράστια χρηματικά ποσά εξ ου και οι στενες σχέσεις του σορρου με τους αδελφούς ραμα. Ήταν και οι δύο προσκεκλημενοι στον τελευταίο γάμο του σορρος που έγινε στην Βενεζουέλα. Ο δε αδελφός του εντι ραμα είναι διευθυντής σε ίδρυμα του σορρος. Βέβαια το περίεργο είναι ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στην τουρκική μαφία από την οποία ξεκίνησαν οι Αλβανοί μαφιοζοι δουλεύοντας σαν βαπορακια από την δεκαετία του 1960. Όσον αφορά την τουρκική μαφία και την διακίνηση ναρκωτικών είναι σε γνώση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Αγγλίας αναφορές των οποίων δημοσιευθηκαν στον τύπο την δεκαετία του 1990 και όπου οι Τούρκοι στρατηγοι είχαν πρωταγωνιστικο ρόλο χρησιμοποιώντας ακόμη και τανκς για την μεταφορά των ναρκωτικών. Ένα σημαντικό μέρος αυτών των χρηματικων ποσών επενδυονταν σε παραγωγικες επενδύσεις για την ανάπτυξη της Τουρκίας και οι αντίστοιχες μετοχές μεταβιβαζονταν στο μετοχικό ταμείο του στρατού τα υπόλοιπα μοιραζοτανε κάτω από το τραπέζι. Γι'αυτο όταν ρωτουσαμε ποιος είναι ο επενδυτης η απάντηση ήταν αοριστη μια τράπεζα. Είδα προσωπικά επένδυση 120 εκατομμυρίων ευρώ να την λειτουργούν μόνο στρατιωτικοί με τα εθνοσημα την δεκαετία του 1980. Και στην ερώτηση μου ποιος είναι ο επενδυτης η απάντηση ήταν αοριστη μία τράπεζα. Το εργοστάσιο ήταν παραγωγής υαλοπινακων και όχι στρατιωτικού υλικού. Όσον αφορά την Αλβανία στην διακίνηση και παραγωγή συμμετέχει όλη η οικογένεια από την γιαγιά μέχρι τον εγγονό και η κατάσταση έχει γίνει πολύ άγρια κάθε υπουργός έχει δολοφονησει καμία δεκαριά. Τυχαίνει λόγω της εργασίας μου να έχω ταξιδευσει και να ταξιδευω περιλαμβανομενης και της Αλβανίας, Τουρκίας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.