9/8/17

Ποιος πραγματικά είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα


Άρης Χατζηστεφάνου
Ένα νέο ήρωα έχουν ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ στο πρόσωπο του ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Λεοπόλντο Λόπεζ.
Ενώ όμως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης εστίασαν την προσοχή τους στο γεγονός ότι τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό, κατηγορούμενος για την παρακίνηση βίαιων επεισοδίων στις πρόσφατες εκλογές που στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το παρελθόν του.

Γεννημένος στο εύπορο προάστιο Τσακάο του Καράκας – του οποίου αργότερα έγινε δήμαρχος – ο Λόπεζ είναι γόνος δυναστείας πολιτικών της Βενεζουέλας, η οποία φτάνει μέχρι τον πρώτο πρόεδρο της χώρας Κριστομπαλ Μεντόζα.

Ο ίδιος εξηγούσε σε δημοσιογράφους ότι ανήκει στο 1% των κατοίκων της χώρας που απέκτησαν υψηλή μόρφωση για να βοηθήσουν, όπως λέει, τη Βενεζουέλα.

Από το 1996- έως το 1999 ήταν σύμβουλος της εταιρείας πετρελαίου PDVSA από την οποία απομακρύνθηκε όταν κατηγορήθηκε ότι διασπάθιζε χρήματα με τα οποία χρηματοδοτούσε το πολιτικό του κόμμα Primero Justicia (η δικαιοσύνη πρώτα).

Το κόμμα του χρηματοδοτούνταν όμως και από το αμερικανικό NED, το Εθνικό Ταμείο για τη Δημοκρατία, το οποίο παλαιότερα χρηματοδοτούσε τον δικτάτορα του Παναμά Μανουέλ Νοριέγκα, δεξιούς υποψήφιους στη Βολιβία και αντικαθεστωτικές οργανώσεις στο Ιράν, την Κούβα, την Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Σλοβακία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα.

Η χρηματοδότηση του Λόπεζ από την Ουάσινγκτον εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων που χρησιμοποιούσαν αμερικανικές υπηρεσίες για την ενίσχυση αντικυβερνητικών δυνάμεων και το οποίο ήρθε στο φως από απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στο Καράκας.

Τον Απρίλιο του 2002, συναντάμε στον Λόπεζ ανάμεσα στους οργανωτές των βίαιων αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων, που έδωσαν το πρόσχημα για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Ούγκο Τσάβες.

Στις ημέρες που ακολούθησαν, ο Λόπεζ συνεργάστηκε με αρκετούς από τους πραξικοπηματίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη υπουργών της κυβέρνησης Τσάβες ενώ κατηγορήθηκε και για την οργάνωση επιθέσεων που σημειώθηκαν εναντίον της πρεσβείας της Κούβας στο Καράκας.

Παρόλα αυτά ο Λόπεζ παρέμεινε ελεύθερος μετά το πραξικόπημα και τελικά δικάστηκε και καταδικάστηκε για σκάνδαλα διαφθοράς, που αφορούσαν και πάλι την χρηματοδότηση του κόμματός του αλλά και τη θητεία του ως δημάρχου.

Προς στιγμήν ο Λόπεζ φάνηκε να χάνει την αξία χρήσης του ακόμη και για τους υποστηρικτές του στην Ουάσινγκτον. Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας, σε απόρρητα τηλεγραφήματα της, που κυκλοφόρησαν στο Wikileaks, τον αποκαλούσε «διασπαστική δύναμη» για την αντιπολίτευση ενώ τον χαρακτήριζε «υπερόπτη, εκδικητικό και διψασμένο για εξουσία».

Η σύζυγός του Λίλιαν Τιντόρι, η οποία έγινε γνωστή σαν παίκτρια του τηλεοπτικού παιχνιδιού Robinson: La Gran Aventura (το survivor της Βενεζουέλας) γυρίζει τον κόσμο προσκεκλημένη δεξιών πολιτικών κομμάτων – και πρόσφατα και του Ντόναλντ Τραμπ.
Lilian Tintori IX
Στις ομιλίες της παρουσιάζει τη Βενεζουέλα σαν ένα δικτατορικό καθεστώς. 
Στην Ελλάδα τις δράσεις της συνηθίζουν να προωθούν γνωστοί (για το μένος τους εναντίον της Βενεζουέλας) δημοσιογράφοι, όπως ο Ιάσονας Πιπίνης ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι κόμματα της αντιπολίτευσης σχεδίαζαν να την καλέσουν να μιλήσει στην Αθήνα..

Πηγή, σύνδεσμοι:
http://info-war.gr/pios-pragmatika-ine-o-igetis-tis-antipolitefsis-sti-venezouela/

24 σχόλια:

  1. Οποιος και να ειναι ο φερελπις 'ηγετης' ,δεν νομιμοποιειται ο πρωην οδηγος Μαδουρο να αιματοκυλαει την χωρα του στο ονομα μιας ταχα δημοκρατιας κομμενης και ραμμενης στα γουστα του.
    Στο κατω-κατω πρεπει η 'αριστερα' να δειξει οτι διαφερει απο την κακια δεξια για να εχει και την εξωθι καλην μαρτυρια και την συμπαθεια του λαου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο προεδρος της Κυπρου ανεχοταν και δεν εδειξε την απετουμενη αποφαστικοτητα εναντι της ΕΟΚΑ Β' και ιδου τα αποτελεσματα

      Διαγραφή
    2. Ο λαός αιματοκύλειται διότι πιάστηκε χαζός ! Οπως αιματοκυληθκε ο λαός της Συρίας η της Λιβυης να διώξει τους δικτάτορες και έφερε χειρότερους.Το ίδιο και οι Ουκρανοί "εθνικιστές" που πλέον δεν μπορούν να πανε στη Κριμαία και χρωστάνε στο Δ.Ν.Τ.Οι νεκροί οπαδοί του Μαδουρο η οι νεκροί στρατιωτικοί και αστυνομικοί που πυρπολούνται απο τους εκπαιδευμένους όχλους της αντιπολιτευσεως δεν αναφέρονται καν στον ελληνικό τύπο.Εκει οι δράστες δεν ειναι αναρχικοί αλλά φιλοαμερικανοι φίλο μεταρρυθμιστές.

      Διαγραφή
    3. Ευριπίδης Μπίλλης
      "Ποιος πραγματικά είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα".

      Μα προφανώς οι ΗΠΑ. Με κάποιον Mcain ως στην περίπτωση της Συρίας, της Λιβύης, του ISIS κτλ

      Διαγραφή
  2. Ειναι γνωστο, οτι ολοι αυτοι ειναι εμμισθοι πρακτορες της CIA. Τα υπολοιπα ειναι fake news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βενεζουέλα εχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου αυτή τη στιγμή στον κόσμο.Ακομα κι οταν η Ρωσία και η Σ Αραβια σταματήσουν να παράγουν η Βενεζουέλα θα συνεχίσει.Επισης εχει υπογράψει συμφωνίες με Κίνα ,Ρωσία και εχει συστήσει μια συμμαχία κρατών της Καραιβικης ονόματι ALBA κατα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ στην Λ.Αμερικη .Αν δείτε το χάρτη με τ μέλη της συμμαχίας θα δείτε οτι εχουν αποκόψει τις ΗΠΑ απο τον κυριο σύμμαχο τους και κέντρο ελέγχου της συνέχειας Κ.Αμερικης Ν.Αμερικης , την Κολομβια.Οι αμερικανοί δεν κόπτονται για την δημοκρατία αλλωστε μια χαρά στρατό κρατικές χούντες χρηματοδοτούσαν μια ζωη στην περιοχή.Θελουν το πετρέλαιο και την στρατηγική θέση της Βενεζουέλας οι εταιρίες που κυβερνούν τις ΗΠΑ.Το τυράκι περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων το πετάνε για να σκοτωθούν οι λαοί τ της Βενεζουέλας και των ΗΠΑ ώστε τα συμφέροντα των εταιριών να προωθηθούν έναντι άλλων λαών και άλλων εταιριών.Το θεμα δεν ειναι πολιτικό η ιδεολογικό ! Ειναι καθαρά γεωπολιτικό.Ακομα και ακροδεξιός να ηταν ο Μαδουρο θα τον στήριζα.Ο λαός της Βενεζουέλας αν ανατρέχει τον Μαδουρο θα δει την ανάπτυξη που είδε ο λαός της Λιβυης και της Συρίας.Θα την πατήσει οικτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ολα για ολα.
      Οι Κινεζοι εχουν επενδυσει 60 Δις και εχουν υπογραψει συμφωνιες σταθερων τιμων πετρελαιου για την βιομηχανια τους,που ως γνωστον αναπτυσσεται με μεγαλους ρυθμους αλλα στερειται ενεργειας.
      Οι Ρωσοι εχουν επενδυσει 2 δις αλλα και συμφωνιες πωλησης οπλων.
      Οπως λοιπον οι Αμερικανοι δεν κοπτονται πραγματι για την δημοκρατια οχι μονον εκει,ετσι και το αντιπαλον δεος δεν ενδιαφερεται για τον 'πατριωτη' Μαδουρο αλλα για την εξασφαλιση των συμφεροντων του.
      Νομιζω οτι ολοι εχουμε εμπεδωσει το αξιωμα οτι δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ των κρατων αλλα συμφεροντα.

      Διαγραφή
  4. Κάποιος που ήξερε πολύ καλά από υπόκοσμο και είχε φτιάξει κράτος εγκληματιών, είχε πει ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν τα χρήσιμα καθάρματα που μπορούν να αγοραστούν για μερικά μάρκα.
    Στην Βενεζουέλα, το κάθαρμα είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης με την βοήθεια των εκατομμυρίων δολλαρίων που του έχουν δοθεί για να ανατρέψει την νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας αυτής.
    Μη ξεχνάμε ότι σε καμια δεκαριά εκλογές και δημοψηφίσματα, ο Τσάβες τους πήρε τα σώβρακα.

    Και ενώ αυτός ο αποδεδειγμένα πατριώτης και δημοκράτης έκανε το πρώτο σωστό βήμα που ήταν το κοινωνικό κράτος με αξιοπρεπείς μισθούς, μηδενική ανεργία, δωρεάν Παιδεία, Υγεία κλπ, στο δεύτερο τα σκάτωσε.

    Αφησε το εθνικό χρήμα να κινηθεί μέσω τραπεζών που ήλεγχαν λίγες μαφιόζικες οικογένειες.
    Οι οποίες στην συνέχεια μέσω τραστ και εγκληματικών καρτέλ, ήλεγξαν τις εισαγωγές καταναλωτικών προιόντων με το αποτέλεσμα που είδαμε στις τηλεοράσεις όπου ο κόσμος λεηλατούσε τα σούπερ μάρκετ προκειμένου να βρει κάτι να φάει.
    Αν και η κυβέρνηση Τσάβες είχε δημιουργήσει λαικά μη κερδοσκοπικά παντοπωλεία όπου ο κόσμος μπορούσε να ψωνίσει φθηνα, η επάρκειά τους σε αγσθά εξαρτώταν από τα καρτελ. Ο Τσάβες είχε υποτιμήσει την σημασία να ελέγχει η κυβέρνηση την ροή του χρήματος και το εξωτερικό εμπόριο.

    Οι επικοινωνιολόγοι στην υπηρεσία της μαφίας είχαν συμβουλεύσει να εξαφανιστούν πρώτα τα είδη όπως αλεύρι, κρέας και το ...χαρτί υγείας. Για να βγαίνει η κυρία Βούλτεψη να καταγγέλει όσους θέλουν την Ελλάδα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, ότι θα μας κάνουν Βενεζουέλα...
    Εμείς, όσοι πιστεύουμε σε Πατρίδα και Δημοκρατία, έχοντας μελετήσει σε βάθος πού βρίσκονται οι παγίδες και δεν πρόκειται να πέσουμε σε αυτές.

    Προσωπικά σαν Κιτσάρας, όταν θα έλθει αυτή η άγια ημέρα που ο λαός θα ορίσει τα του οίκου και της Πατρίδας του, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να στείλω ένα ...ανατρεπόμενο έξω από το σπίτι της προαναφερόμενης κυρίας, να αδειάσει όλο το χαρτί υγείας και τις πάνες για την ακράτεια για το υπόλοιπο της ζωής της.
    Οποιος άλλος θέλει να μπει στην ίδια λίστα, μου λέει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την ομιλία του αρχηγού της CIA mr Pompeo στο φόρουμ ASPEN SECURITY FORUM 2017, στην πολή Άσπεν στις 20, Ιουλίου 2017.

    Ερωτά η μαντάμ Vanessa Neumann, Πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων Asymmetrica, η οποία συμβουλεύει και το Υπουργείο Εξωτερικών για θέματα της Λατινικής Αμερικής.

    "κ. Pompeo, έχω διπλή υπηκοότητα, την Αμερικανική και αυτή της Βενεζουέλας.

    Έτσι λοιπόν, η ερώτησή μου αφορά θέμα που δεν καλύπτεται σχεδόν καθόλου σ΄ αυτό το φόρουμ. Προφανώς η η αλλαγή του καθεστώτος Μαδούρο στην Βενεζουέλα φαίνεται να είναι άμεση, ή ελπίζουμε ταχύτατη ώστε ή θα γίνουμε Κούβα σε δύο εβδομάδες (και να πεθάνουμε για πάντα) ή θα υπάρξει αλλαγή σε 60 έως 90 ημέρες.

    Ενδιαφέρομαι για την ανοικτή εκτίμησή σας, σε σχέση με τα συμφέροντα της Αμερικής που αφορούν τις απειλές από τη Βενεζουέλα και η οποία φυσικά προωθεί τα Ρωσικά, Ιρανικά και άλλα συμφέροντα στην περιοχή. Σας ευχαριστώ."

    "Pompeo (CIA): Κατ΄ αρχήν εκτιμώ την ερώτηση σας. Σε οποιαδήποτε στιγμή έχουμε μια χώρα τόσο μεγάλη και με την οικονομική δυνατότητα μιας χώρας όπως η Βενεζουέλα, η Αμερική έχει έντονο ενδιαφέρον για να διασφαλίσε ότι η χώρα είναι σταθερή, και όσο το δυνατόν πιο δημοκρατική. Και έτσι δουλεύουμε σκληρά να το κάνουμε αυτό. Είμαι πάντα προσεκτικός όταν μιλάω για τη Νότια και Κεντρική Αμερική και τη CIA, γιατί υπάρχουν πολλές ιστορίες.

    Θέλω λοιπόν να είμαι προσεκτικός με αυτό που λέω, και αρκεί να πω ότι έχουμε πολλές ελπίδες ότι μπορεί να υπάρξει μια κυβερνητική μετάβαση στη Βενεζουέλα και εμείς η CIA καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κατανοήσουμε τη δυναμική εκεί, ώστε να μπορέσουμε να την επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλες κρατικές υπηρεσίες."

    Κλαυσίγελως με τα όλα του.

    Η μαντάμ απαιτεί ξήλωμα της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας σε 90 ημέρες το αργότερο, ο επικεφαλής παρακρατικός της CIA έχει πολλές ελπίδες ότι κάτι θα γίνει, και ο υποψήφιος νέος αρχηγός και τσιράκι των Αμερικάνων αντί να είναι στο μετερίζι του αγώνα για την λεφτεριά και την δημοκρατία, συλλαμβάνεται με τις πυτζάμες.

    Έτσι ρε Pompeo θα φάμε τον Μαδούρο και θα εγκαθιδρύσουμε την δημοκρατία ; Με τις πορδές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευριπίδης Μπίλλης
    Για τις τωρινές χούντες που χρησιμοποιούνν την χούντα των συνταγματαρχών για να εξαγνίζονται, δεν θλίβεστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλίβομαι για όσους υποστηρίζουν χούντες, όπως επίσης και εκείνους που στη μακρά διαδρομή της ζωής τους έχουν αλλάξει καμιά δεκαριά φορές κοσμοθεωρία...
      Αφού με ρωτάτε.

      Διαγραφή
    2. Ευριπίδης Μπίλλης
      Οι κοσμοθεωρίες δεν είναι ομάδες για να προσκολλάται κανείς από μικρός σε αυτές. Η αξία του ανθρώπου είναι με τις συνεχείς εμπειρίες του να εξελίσσει και τις γνώσεις για το καλό πρώτα της πατρίδας του το γενικότερο καλό. Και να αντιλαμβάνεται τις γκεμπελικής φύσης κοσμοθεωρίες. Όπως πχ αυτήν της νέας τάξη που υποδούλωσε την Ελλάδα με την "κοσμοθεωρία" της. Που δεν είναι ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Είναι το "όλοι μαζί η Ελλάδα Μπορεί"
      Δείτε πχ το σημερινό άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για τους προσκολλημένους σε κοσμοθεωρίες.

      Διαγραφή
  7. Το ερώτημα όμως είναι ο μαδουρο και ο Τσάβες πριν από αυτόν από που χρηματοδοτούνταν και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ; Δεν πιστεύω ο κύριος χατζηστεφανου να κάνει καμία τέτοια έρευνα άλλωστε πιο καλά πουλάει τον μαδουρο τον στηρίζουν τα σώματα ασφαλείας γιατί είναι παιδί του λαού δεν πιστεύω να εξυπηρετεί τίποτα συμφέροντα των καρτέλ......λέω εγώ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ουσία στη Βενεζουέλα είναι πολύ απλή ένας τύπος κάνει τον Πρόεδρο ύστερα από εκλογές που συμμετείχε το 20% του πληθυσμού και παίρνοντας την πλειοψηφία αυτών . Ακόμα και έτσι όμως φυλάκισε τους αντιπάλους του ακόμα και τους εκλεγμένους ενώ διώκει πλέον κάθε έναν που δεν συμμετείχε στις εκλογές. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει και ποιοι μπορεί να τον κρατάνε στην εξουσία άλλωστε να θυμίσω ότι το ξέπλυμα χρήματος τον χρόνο υπολογίζεται στα δύο τρις δολλάρια απλώς για να γίνει κατανοητό το μέγεθος το οικονομικό αυτών που τον κρατάνε στην εξουσία. Επιπλέον, οι Αμερικανοί προφανώς κάνουν τη δουλειά τους και με μαδουρο όπως την κάνουν και στην Κούβα οπότε αυτά τα περί via του χατζηστεφανου είναι αστεία είναι πιο αστείο δε το ότι τα γράφει η πληρωμένη πένα από τα γραφεία της πρεσβείας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτος απο τον Λοπεζ και ο Καπριλε κατηγορειται πανω κατω για τα ιδια.Απο την αλλη συνελαβαν ανηψιο του Μαδουρο για ξεπλυμα ναρκωχρηματων που χρηματοδοτουσαν τον Μαδουρο.Η κορη του Μαδουρο εχει κατι εκατομμυρια σε τραπεζες του εξωτερικου φυσικα και αρκετοι στρατηγοι-υπουργοι του Μαδουρο θεωρειται οτι εχουν σχεσεις με καρτελ ναρκωτικων.Business as usual και καπου στη μεση ο λαος λιμοκτονει, πεθαινει και ειναι διχασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κουτσομπολιά για τα ναρκοδολλάρια των Τσάβες και Μαδούρο είναι ίδια με τα αντίστοιχα της ανάμιξης της Ρωσσίας στις Αμερικάνικες εκλογές.

      Χονδροειδή ψέμματα των Αμερικάνικων ΜΜΕ, για τα οποία φυσικά ουδείς έχει προσκομίσει το οποιοδήποτε στοιχείο.

      Βασικός παίχτης είναι ο προστατευόμενος της DIA και αυτομολήσας στις ΗΠΑ, τέως σωματοφύλακας του Τσάβες ονόματι Salazar που μάλλον τον δηλητηρίασε, και ο οποίος τελικά κάπου άκουσε, κάποιος του είπε κτλ, ότι ο Τσάβες ήταν ανακατεμένος σε εμπόριο ναρκωτικών.

      Αφέλειες. Ουδέν στοιχείο έχει δημοσιευτεί πουθενά.

      Διαγραφή
    2. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει στα βοθροκάναλα του διαδικτύου τα οποία αναμεταδίδονται και άντε να βρεις την αλήθεια.
      Εσύ Τζένη, θα έβαζες στοίχημα το σπίτι σου αν αυτά που διάβασες και λες εδώ συμβαίνουν στην πραγματικότητα;
      Η ερώτηση απαντιέται με ένα ναι ή όχι.

      Διαγραφή
    3. Αλέξανδρε, αυτά που λες ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Η, για να είμαι ακριβής, έχουν ελάχιστη.
      Θυμίσου μόνο Ιράκ, Συρία, Β. Αφρική κλπ.
      Μας έδειχναν αεροφωτογραφίες με φορτηγά ψυγεία και μας έλεγαν ότι είναι χημικά σαρίν.
      Ευτυχώς, πολλοί δεν το φάγαμε το παραμύθι...
      Στην Βενεζουέλα υπάρχουν κάποιοι σοβαροί ανταποκριτές που δίνουν άλλη εικόνα από αυτή που έχεις.

      Διαγραφή
    4. Κιτσαρα δεν θα εβαζα στοιχημα το σπιτι μου για τιποτα και για κανεναν.Γι'αυτο αναφερω και τον Καπριλες.Εκεινο που ηθελα να πω ειναι οτι περα απο την αντιπολιτευση στη Βενεζουελα που βρωμαει,βρωμαει εξισου και η κυβερνηση του Μαδουρο με θυμα και απο τις 2 μεριες τον λαο.

      Διαγραφή
    5. Κανένας όμως δεν μας λέει που βρίσκει τα λεφτά ο μαδουρο για την αντιπολίτευση είστε σίγουροι ότι τα παίρνει από την cia όμως γιατί το λέει ο χατζηστεφανου που έχει και όλες τις αποδείξεις ....τι να πω ρε παιδιά καλά μυαλά νομίζω αρμόζει άλλωστε και ο Κιτσίκης που είπε ξεκάθαρα ότι το κόμμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον εγκάθετος όπως και η εστία μπούρδες λέει ότι η πρεσβεία προσπαθεί να διασπάσει τη ΝΔ μέσω Καραμανλή....γιατί προφανώς ο Αλέξης δεν κάνει τη δουλειά τους ς μόνο αντάλλαγμα την καρέκλα....άλλωστε από παλιά οι Συριζαιοι ήταν πατριώτες μόνον εγώ έτυχα να γνωρίσω μερικούς λίγους που έβριζαν την Ελλάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ...

      Διαγραφή
    6. Εδω εχουν φτασει στο σημειο να κατηγορουν την οικογενεια του Ερντογκαν οτι εχει θησαυρισει απο την ιδιοχρηση της εξουσιας.

      Διαγραφή
  10. Βρε τον Αρη Χατζηστεφάνου.Τόσο καλά ενημερωμένος για τη Βενεζουέλα και για όλον τον κόσμο...Μόνο για κείνες τις συναντήσεις της πρώτης φοράς αριστερά με το ίδρυμα brookings και τις βόλτες του δραγασάκη στο Βερολίνο δε θυμάμαι να λεει κάτι..ούτε το ποιοί πλήρωναν για να γίνει viral το this is a coup στο twitter...'Αλλωστε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας δε γίνονται πορτοκαλί καταστάσεις παρα μόνο αυθεντικά λαικά κινήματα αριστερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακεδόνα, θυμάμαι ότι τότε είχα στείλει ένα δεκάευρο. Χαλάλι τους. Από τις λίγες φορές που έδωσα κάποιο ποσό και μετά δεν αισθάνθηκα ότι με έπιασαν κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.