9/9/17

Άρχισαν τα όργανα; Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία ασφαλείας για Τουρκία!

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ ανακοίνωσε στις 7 Σεπτεμβρίου, ότι εκδίδει μια νέα οδηγία ασφαλείας για ενισχυμένο έλεγχο των φορτίων που προέρχονται από την Τουρκία.
Αξιωματούχοι λένε, ότι η απόφαση να επιβληθεί μια νέα οδηγία και ένα επείγον πρωτόκολλο ελήφθη μετά από ένα γεγονός στην Αυστραλία και κατόπιν αναφορών από τις υπηρεσίες πληροφοριών.
Τον Ιούλιο, ένας Αυστραλός έστειλε τον αδερφό του για μια πτήση της αεροπορικής εταιρείας Etihad, στην οποία υπήρχε μια βόμβα, μεταμφιεσμένη σε κρέας, η οποία κατευθυνόταν σε έναν διοικητή του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δύο άντρες που τους αποδόθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες σχεδίαζαν να κατασκευάσουν μια συσκευή που θα απελευθέρωνε δηλητηριώδες αέριο.
Τα υψηλού επιπέδου στρατιωτικά εκρηκτικά  εκ των οποίων αποτελείτο η βόμβα είχαν σταλεί αεροπορικώς από την Τουρκία, σαν μέρος ενός σχεδίου εμπνευσμένου και κατευθυνόμενου από το ΙΚ, δήλωσε τον Αύγουστο ο αναπληρωτής Διοικητής της Εθνικής Ασφαλείας Μάικλ Φέλαν.

http://www.hurriyetdailynews.com/us-requires-enhanced-screening-of-cargo-from-turkey.aspx?pageID=517&nID=117731&NewsCatID=358

http://www.reuters.com/article/us-usa-turkey-cargo/u-s-requires-enhanced-screening-of-cargo-from-turkey-idUSKCN1BI2NK

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.