28/9/17

Όταν λέμε ότι είναι επικίνδυνοι, μας λέτε ότι υπερβάλουμε - Ο μαθητής που κληρώθηκε να σηκώσει τη σημαία, είναι αλλοδαπός και ο τελευταίος στην τάξη

5ο Δημοτικό Κοζάνης: Με πολλά παρατράγουδα η πρώτη κλήρωση για σημαιοφόρους
Ο κλήρος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης έπεσε σε αλλοδαπό μαθητή που δεν φέρνει ούτε τα βιβλία του -  Γονείς μαθητών, σκέφτονται ακόμη και το να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους τη συμμετοχή στην παρέλαση 
Από την Κοζάνη ξεκίνησε, όπως φαίνεται, η εφαρμογή της νέας διαδικασίας επιλογής των σημαιοφόρων των παρελάσεων μέσα από κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία τους, την οποία έχει αποφασίσει το Υπουργείο Παιδείας από τη φετινή σχολική περίοδο.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κληρώσεις, με βάση τη σχετική εγκύκλιο, για την επέτειο απελευθέρωσης της Κοζάνης στις 11 Οκτωβρίου, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Με το… “καλημέρα” της νέας διαδικασίας, ωστόσο, δημιουργήθηκε και το πρώτο ζήτημα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, τις έντονες αντιδράσεις γονέων στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης πυροδότησε η ανάδειξη (μέσω της κλήρωσης πάντα) ως σημαιοφόρου, μαθητή με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος έχει χαμηλή επίδοση στη βαθμολογία, σε σχέση με τους περισσότερους συμμαθητές του.
Όπως αναφέρουν στο Kozanimedia γονείς μαθητών, σκέφτονται ακόμη και το να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους τη συμμετοχή στην παρέλαση της 11ης Οκτωβρίου, με τους ίδιους να εστιάζουν κυρίως στη χαμηλή βαθμολογία του εν λόγω μαθητή, τον οποίο χαρακτρίζουν ως “παντελώς αδιάφορο για τα μαθήματα) και όχι στην καταγωγή του από τη γειτονική χώρα.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, δε λείπουν και οι (λίγοι πάντως) γονείς εκείνοι που (όπως δυστυχώς έχουμε δει και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν) χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την καταγωγή του παιδιού από την Αλβανία, ζητώντας “να σηκώσει τη σημαία μαθητής που γεννήθηκε στην Ελλάδα”…

Ο εν λόγω μαθητής θα είναι ο σημαιοφόρος του σχολείου του τόσο στην παρέλαση της 11ης, όσο και σε εκείνη της 28ης Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως και για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου κληρώθηκε (ανάμεσα σε συνολικά 60 μαθητές) επίσης μαθήτρια από την Αλβανία, για την οποία, ωστόσο, δε φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις, καθώς, σύμφωνα με γονείς μαθητών, πρόκειται για ένα κορίτσι που προσπαθεί φιλότιμα στο σχολείο, σε αντίθεση με τον συμμαθητή της, ο οποίος, όπως λένε χαρακτηριστικά, “δε φέρνει ούτε τα βιβλία του”.

Ο προϊστάμενος, πάντως, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννης Γκαμπούρας, με τον οποίο επικοινώνησε το Kozanimedia, αφού σημείωσε πως δεν έχει ακόμη ενημερωθεί σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, ξεκαθάρισε πως η ανάδειξη των σημαιοφόρων και παραστατών και για την 11η, αλλά και για την 28η Οκτωβρίου, θα γίνει με βάση τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και μόνο, όπως ορίζει, άλλωστε, και ο Νόμος.

Πηγή: Kozanimedia. gr

38 σχόλια:

  1. Και να πώς μεθοδεύει ο θίασος που μας κυβερνά τη διάλυση των παρελάσεων εκ των έσω, αφού οι γονείς δε θ'αφήνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε διαδικασίες που ευτελίζουν το Ιερό περιεχόμενο των παρελάσεων.
    Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει ο Κούλης στα πράγματα δε θα μπει στον κόπο να αλλάξει το Π.Δ. αφού το ίδιο Νεοταξίτικο πνεύμα διαπνέει και τη "φιλελεύθερη" παράταξη.

    Κατά τα άλλα για το ΠΑΣΟΚοτσουτσέκι (Πλιάτσιο) που φαίνεται να έχει το site είναι δυστυχές το φαινόμενο όσων διαμαρτύρονται για τη μη ελληνική καταγωγή των σημαιοφόρων.
    Ας πάει μια βόλτα από Β. Ήπειρο αυτό τον καιρό να δει πως καλοπερνά η ελληνική μειονότητα μέσα, μπας και ξυπνήσει από τις ιδεοληψίες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Ἀφοῦ ἐμποδίσουν οἱ διαμαρτυρόμενοι γονεῖς τὰ παιδιά τους νὰ πάρουν μέρος στὴν Παρέλασι,ἄς διοργανώσουν μόνοι τους ἰδιωτικὴ(ἄς τὸ ὁρίσω ἔτσι) παρέλασι καὶ κατάθεσι στεφάνου μὲ μόνον Ἕλληνόπουλα.

    Γιὰ τὰ ἄλλα "καινοτόμα" ποὺ φέρνει τὸ ὑπουργεῖο Ἀ-παιδείας,ἄς φροντίσουν οἱ γονεῖς καὶ οἱ Παππουδογιαγιάδες,νὰ ἐξηγήσουν στὰ παιδιὰ τους ἤ ἐγγόνια τὶ εἶναι ἡ δῆθἐν "ἰδιαιτερότητα",τὸ,ὅτι ἀποφασίζει ὁ Δημιουργὸς τὶ φῦλο εἴμαστε,τὶ θρησκεία ἔχουμε καὶ τὶ αἱματοβαμμένη καὶ ἔνδοξη πατρίδα ἔχουμε.

    Ἡ οἰκογένεια πολλὰ μπορεῖ νὰ κάνη,ἄν θέλη·κάτι σὰν κατ᾿οἶκον ἐκπαίδευσις.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Γιὰ τὰ ἄλλα "καινοτόμα" ποὺ φέρνει τὸ ὑπουργεῖο Ἀ-παιδείας....<

      Τού Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι, αν εννοείς αυτά:

      Οριστικό: Από την ηλικία των 15 η αλλαγή φύλου με μια δήλωση!

      Νέο νομοσχέδιο για το «ουδέτερο φύλο» προανήγγειλε ο Κοντονής

      Είναι ο κακώς εννοούμενος προοδευτισμός. Υπάρχουν πράγματι πολλά προοδευτικά, που θα μπορούσε να αντιγράψει κανείς από τούς λεγομένους προοδευμένος λαούς, αλλά εμείς αντιγράφομε μόνο τα αρνητικά. Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμεθα μ' αυτά.

      Και προσοχή! Δεν είναι μόνον οι αριστεροί, που το κάνουν αυτό. Η κακώς εννοουμένη προοδευτικότητα υπάρχει σε όλο το πολιτικό φάσμα.

      Διαγραφή
    2. Κατεβάσαν τις επαναστατικές παντιέρες, με κάτι πρέπει να δείξουν την "προοδευτικότητά" τους.

      Και επειδή είναι και τεμπελόσκυλα ασχολούνται με κάθε εύκολη βλακεία που έχει ταμπέλα "προοδευτικό".. Που ακόμα κι αν ήταν σωστό μέτρο θα πρεπε να ήταν τελευταία προτεραιότητα. Λες κι αυτά είναι τα προβλήματα της χώρας. Εδώ καίγονται τα πατζάκια μας και το @@@@@ χτενίζεται να το πω αλλιώς...


      Για τους αλλοδαπούς διαφωνώ με όλους εδω μέσα. Εφόσον είναι ενταγμένοι στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και είναι οι καλύτεροι πρέπει να την πάρουν την σημαία (εφόσον το επιθυμούν). Τους κάνουμε την τιμή να την σηκώσουν, μας κάνουν την τιμή ως οι άριστοι. win-win.

      Διαγραφή
    3. @ niko νικο.
      Μαλλον εννοεις την σημαια του σχολειου και οχι την Εθνικη σημαια που κυμματιζε στους πολεμους εναντιον αυτων που πιθανως να την σηκωνουν σημερα στα σχολεια.

      Διαγραφή
  3. Οι επέτειοι και οι παρελάσεις γίνονται για την απελευθέρωση των Ελλήνων και συνεπώς όσοι και όσες σε αυτές συμμετέχουν θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι Έλληνες.

    Αυτό δα έλειπε για την απελευθέρωση της Κοζάνης από τους Τούρκους να παρελαύνει σημαιοφόρος ένας βαθύτατα συνειδητοποιημένος τούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπαμαι πολυ γι ολα αυτα !!! Δεν υποστηριζω την αντιπολιτευση αλλα χιλιες φορες αυτοι παρα αυτοι οι ανθελληνες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιοι είναι ανθελληνες και ποιοι όχι, στο τέλος θα το κρίνει η ιστορία, η αντιπολίτευση στην οποία αναφέρεσαι, αν δεν κάνω λάθος ήταν εκείνη που άνοιξε τα σύνορα πρώτη και καλύτερη το μακρυνό πια 1990 στους Αλβανούς, αυτά είναι τα αποτελέσματα σήμερα εκείνης της πολιτικής...

      Διαγραφή
    2. Δεν νομιζω οτι θα καθησουμε να περιμενουμε την ιστορια να κρινει....διοτι αν την περιμενουμε ..μας βλεπω ολους σε ..θολωτους ταφους..
      Ας την γραψουμε εμεις ολοι τωρα..την ιστορια οπως πρεπει ναναι...Ας βαλουμε αυτους ολους ...σε θολωτους ταφους...Δεν συμφωνειτε ????

      Διαγραφή
  5. Αυτό ψήφισαν οι Έλληνες τρεις φορές μάλιστα αυτό παίρνουν και μην πει κανείς δεν ήξερε ας ρώταγε αν δεν ήξερε εκτός και αν μόνον εγώ είχα γνωρίσει αυριζαιους πριν απ το 2015...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. In the past 40 yrs, how many have received jobs they did not deserve at all? The majority to say the least! We love mediocracy as far as we are in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απελες
      Δεν ειναι......μιντιοκρασυ ...αυτο εδω που εχουμε....Ειναι .....πατοκρεμασυ.....το βασιλειο των ....πατων...
      Οσο πιο ..πατος εισαι ..τοσο πιο ψηλα πας...Ετσι δεν κανουν ..οι φελλοι ..??? Μπορουμε να το πουμε και ...φελλοκρασυ....

      Διαγραφή
    2. Τρουτελερ
      Τι εννοεις οταν λες ..να γυρισουμε στην σριστοκρατια ?? Για να γυρισουμε θα πρεπει ναχουμε παει μπροστα.Πηγες εσυ...εγω..μπροστα..?? Επειδη εχεις ..εχω...αυτοκινητο..και κινητο ..και τιβι...κλπ..?Αυτα ειναι υλικα αψυχα κι εξω απο σενα...εμενα...Αν πουμε ..πηγαμε μπρος δεν πρεπει να παμε ..εμεις..κι οχι αλλα πραγματα εξω απ εμας..?..Αν ημουν εγω τενεκες...εγινα ασημι....η εγινα τενεκες με...αξεσουαρ..αυτοκινητο..κινητο.κλπ ..?? Δεν ειμαι σιγουρος αν πηγαμε μπροστα..πιο πισω μαλλον πηγαμε..Για κοιτα καλα...ειναι πιο εναρετος ο κοσμος σημερα...η γεμισε λαμογια αγελες....?? Για δες....καλυτερα...

      Διαγραφή
  7. Γιατί απορουμε με τις εγκληματικές επιλογές αυτών που τους αναθέσαμε να μας κυβερνήσουν; πόσες φορές θα κάνουμε τα ίδια λάθη; Αλλά επιθυμούμε αλλά μας έλεγαν και συνέχεια κάνουν τα αντίθετα αυτοί που εκλεξαμε...Σκεφθητε μήπως οι εκλεγόμενοι, πραγματικά δεν έχουν άλλες επιλογές και όσες έχουν καθορίζονται, όχι από το λαό, αλλά από άλλες σκοτεινές και πραγματικά αντιδημοκρατικές εξουσίες και δυνάμεις;;;;Μήπως αυτοί που εκλέξαμε είναι και άσχετοι και τα ΜΜΕ επικοινωνιακά τους επιβάλουν;;;; Μήπως η κοινοβουλευτική διαδικασία, η πλειοψηφία των πολλών έναντι της επιλογής της μειοψηφίας των άριστων είναι ένα τραγικό λάθος; Δεν σιχαθηκαμε να επαναλαμβανομε τα ίδια αντιπαραγωγικά σχόλια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sun,τι συνιστάς ; Να γυρίσουμε πίσω στην αριστοκρατία των αρχαίων ; Και πως θα μας βοηθήσει αφού όπως λες άλλοι ποιο ισχυροι μας διοικούν .

      Όπως ο Τσόρτσιλ είπε: δεν υπάρχει χειρότερο καθεστώς από την δημοκρατία...παρά όλα τα εναλλακτικά!καλά έλεγε ο μισελληνας!

      Διαγραφή
    2. Ειναι ιστορικη αληθεια ..αν δεις προσεκτικα με σκεψη..ΣΤΑ παντα...οσο και αν ενοχλει τον μεσο ανθρωπο η αληθεια του...Οτι την ιστορια στα παντα...την προχωρουν οι κορυφες.....Ποτε η μαζα..
      Αυτο γινεται παντου γυρω μας..απ την πολιτικη εως τις επιστημες και την τεχνη..Οι λογοι ειναι προφανεις.Ενα ποτηρι καθαρο κρασι με 20 ο/ο αλκοολ...παντα εχει πιο πολυ αλκοολ απο ενα νερομενο ..αφου η συγκεντρωση αλκοολ στο δευτερο εχει μειωθει. Ο λαος δεν εχει ολος το ιδιο πνευματικο δυναμικο...εχει μεσο ορο ...κατωτερο απο ενα ταλαντουχο πνευματικα ατομο...Ειναι μια αληθεια της φυσης.Οι κορυφες λοιπον προχωρουν την ιστορια ..διοτι μονο αυτες μπορουν..Η μαζα ποτε δεν μπορει..γιατι νερωνει το κρασι της.
      Θελει πολυ σκεψη αυτο...απ ολους μας...οχι αφορισμοι χαζοι...οχι εμμονες χαζες...οχι θεωριες πικρας..επειδη δεν ειμαστε εμεις κορυφη...αλλα ο διπλα.Ετσι το θεμα των αριστων ..ουτε για πεταμα ειναι...ουτε για ζητωκραυγες...Ετσι το ζητουμενο ειναι καταφανερα αλλο...Ποση αρετη εχει μια κορυφη...Κσμμια θεωρια δεν εξασφαλιζει την αρετη...οσο κι αν το διαλαλει... Ειναι αστειο ενας ανηθικος ανθρωπος να πιστευει οτι αν πχ ακολουθει σαν οπαδος μια ιδεολογια....εξαγιαζεται...με το που εγινε οπαδος της...και με επιφοιτηση πνευματος αγιου ..μετασχηματιστηκε σε ενατετο ανθρωπο...σε κλσσμα χρονου...Θελει πολλη σκεψη ολο...προβλημματισμο...χωρις να απορριπτεις τα παντα...ετσι επιπολαια...Η οικονομικη αναπτυξη δεν εξασφαλιζει καθολου την Αρετη...ειτε ειναι Δεξια...ειτε αριστερα....ειτε διαγωνια...Δεστε τις ηγεσιες της Δυσης...ανηθικες εως τρελας...δεστε και της αριστερας του παροντος και του χθες...το ιδιο ανηθικες...Αρα ας σκεφτουμε καλα τι πρεπει..ποιο ειναι το δεον..Ζηταμε την Αρετη....τιποτε αλλο..οχι ιδεολογηματα...μαιμου.

      Διαγραφή
    3. Για τον Truthteller
      Πράγματι ο Τσωρτσιλ είπε ότι αναφέρατε γιά το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,δεν αναφερόταν όμως σε ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ όπως οι σημερινές,ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Οσο για την σημαία μας ,το όλο παιχνίδι έχει στόχο την ταπείνωση των Ελλήνων και την μετατροπή της σημαίας μας σε ένα κουρελόπανο που όποιος τύχει,ιδίως αν είναι λαθαραιος και μη Ελλην, το παίρνει

      Διαγραφή
    5. Μαρία,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,ζούμε στην Κατοχή.παντως η θέση μου είναι να μη έχουμε καθεστώς χουντικό,αριστοκρατικό η αυταρχικό απολυταρχικό.γιατι; Γιατί τα είχαμε,και δεν έκανε διάφορα από άποψη δύναμη της Ελλάδος.παλι αυτες οι κυβερνήσεις ήσαν ξενοδουλες.ιστορια ξέρεις , γνωρίζετε για ποιους μιλώ.

      Διαγραφή
    6. Αριστοκρατικο δεν ειχαμε ποτε..η Ελλαδα δεν ειχε σριστοκρατια...ποτε.Η ευρωπη ειχε.Μπορει αυτο να μην ηταν πολυ καλο.. αν σκεφτεις οτι καθε χωριατοπαιδο..πηγαινε Αθηνα..επιανε λεφτα..επιρροη πολιτικη..και ενιωθε ..απογειωση...οτι ταχα ανεβηκε αποτομα στην ελιτ...τακα τακα...χωρις μπακραουντ παραδοση..χωρις κληρονομηκοτητα...και συχνα χωρις παιδεια.Ολο αυτο το εκρηκτικο μειγμα..απωθημενων..σγνοιας..αλλαζονειας..απουσιας παραδοσης οικογενειακης.. και συχνα χωρις κσμμια ηθικη διαπαιδαγωγισης απ την οικογενεια...χωρις ταξικη σισθηση κσμμια......εφτισξε τον νεοπλουτο τυπο σνθρωπου.. τον αρπα κολα...πουθενα...χωρις πατριδα..με μονη καταγωγη κι αγαπη στο χρημα το πασει θυσια..αποκτημενο αφου συτο κι οχι η τσξη του ..ηταν το μονο μεσο ανωδου του χωριατη στον ουρανο...Δειτε την καταγωγη ολων των ελληνων πλουσιων...δεν εχουν ..καταγωγη απο αριστοκρατια..απο κληρονομικοτητα...απο παλια φεουδαρχια....εχουν εναν κομπλεξισμο μεγαλο..σε ολα... Ενας πσμπλουτος ειναι απο ενα χωριο της Κρητης...αλλος απο το ιδιο στο Αγρινιο...κλπ...Κανεις δεν ειναι απο πυργο φεουδου...απο ..κσστα ευγενων οπως στην Εσπερια..Γιαυτο δεν εχουν ενα κωδικα ζωης καθορισμενο.απ την ταξη τους..αλλα εχουν μια ανσρχια σκεψης..χωρις κανονα..σε τιποτε...Ολα ειναι αρπακολα..Δεν ειναι καλη η αριστοκρατια της Δυσης.Αλλα φσινεται οτι ητσν αναγκαιο σταδιο..για την συνεχεια που ακολουθησε..Κι εδω ισως ναταν...αλλα δεν υπηρξε.Εδω εγινε μια ελιτ που οι Γαλλοι αποκαλουν...μπουρζουα ζοντιγιομ.....αρχοντοχωριατες...με οτι συνεπαγεται αυτο....πιο βαρβαρα ολα..οπως των νεοφωτιστων..Σε καθε δυτικη χωρα η αριστοκρατικη ταξη ειχε και μια στοιχειωδη εθνικη ταξικη συνειδηση για αυτοαμυνα.Εδω οι νεοπλουτοι καμμια...γιαυτο τα αρπαζουν απο οπου τα βρουν..χωρις σταλα εθνικης ταξικης αισθησης αυτοσυντηρησης ... Εφτασαν στο σημειο να πουλανε εθνικη γη ..αδιαφορα ..σε ξενους χωρις τα ανακλαστικα μιας παραδοσιακης ταξης με ταξικο εγωισμο αυτοαμυνας.

      Διαγραφή
  8. Το έθνος μπορεί τις μάχες του να δίνει στα πεδία, μα ο πόλεμος κερδίζεται μονάχα στα σχολεία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προταση
    .Φτιαξετε μια μεγαλη σημαια του ΣΥΡΙΖΑ...και δωστε την να την κρατα στην παρελαση ..ενας Φασιστας...με σβαστικα..και γερμανικο κρανος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι χωρίς υπερβολή. Αν τους αφήσουμε, σιγά αλλά σταθερά θα καταστρέψουν τη χώρα τελείως. Το κακό είναι ότι το κάνουν με ένα τρόπο που πολλοί νέοι δεν το βλέπουν αυτό δλδ με έναν μανδύα "κοινωνικής ευαισθησίας" κρύβοντας από τους μη συνειδητοποιημένους τις ιδεοληψίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα είναι και οξύμωρο! Αλβανός να θέλει να σημαιοφωρει την επέτειο του όχι κατά τους Αλβανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρουτελερ
      Γιατι οχι ??Τι θα πει οξυμωρο για τον Συριζα.?? Θα πει...και οξυ....και μωρο.!! Τι απορεις?..Ο Συριζα κανει οτι του πει ενας ...γυφτος απ την Ουγγαρια..και η ..φαρα του...που πηγε στην Αμερικη...αναβαθμιστηκε..ο γυφτος...γυαλισε ..και εγινε βασιλιας εκει...μεταξυ αλλων γυφτων..και οτι τουρθει στο νου τον γυφτλε...το ξεφουρνιζει στους ..χανους του Συριζα..που το κανουν γαργαρα...εναντι πολλων πινακιων φακης... ( ο σκατ...γυφτος..απ την Ουγγαρια ..λεγεται...Σορος...και η φαρα του λεγεται.....Φαραω...)

      Διαγραφή
  12. Να κάνανε τον ίδιο αγώνας και για το μνημόνιο θα ήσαν τέλειοι πατριώτες οι γονείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτος είναι ο σκοπός τους. Να ξεφτιλίσουν την ελληνικη σημαία βάζοντας απογονους τουρκαλβανων να παρελαύνουν με αυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις γιατι τους αφηνουμε .????..θα μας δειρουν ...??..οι Φλωροι ..?? Αν μπορουν...τοτε..ας αλλαξουμε ολοι φυλο....λαθος ??

      Διαγραφή
    2. Ορθή η παρατηρηση
      Αυτή την στιγμή εξαναγκάζουν τους Ελληνες να παραδίδουν με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, την σημαιά στον Εχθρικό Στρατό,αλβανών,γύφτων μωαμεθανών εξ ανατολων, που μας επιβάλουν να εισχωρίσει με το ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ του Σαμαρά.
      Οσο για τον κ Γκάμπουρα ο νόμος που παραδίδει το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ στον οποιονδήποτε ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
      Στο ΚΡΑΤΟΣ μας,που με Αίμα απελευθέρωσαν οι παππούδες και γονείς μας ,ο Κωνσταντίνος Κουκκίδης,δεν παρέδωσε την σημαία και έπεσε από τον Βράχο της Ακρόπολης με την σημαία ,όταν μπηκε ο στρατος των Γερμανων στην Αθήνα

      Διαγραφή
  14. Ας μην ξεχνάμε τον Αλβανό Τσενάι που επρόκειτο να κρατήσει την Ελληνική Σημαία στην Μηχανιώνα.Γιός του Πρωταγωνιστή της Αλβανικης Τραπεζικής Πυραμίδας ,βαφτησιμιός του μπουμπουκιού της δημοσιογραφίας ,Τριανταφυλλόπουλου δήλωσε πως «Με ανάγκασαν να πω ότι νοιώθω Έλληνας»!!!
    Στόχος των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ η εγκατάσταση ΑΛΒΑΝΙΚΉΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ στά εδάφη μας ,ακόμη και ατόμων που θα μπουν στην Βουλή μας ,έτσι όπως το φαντάζεται το έταιρο μπουμπουκι ο ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΗΣ Αλιβιζάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ για τα χάλια της ρωμιοσύνης.αυτα παθαίνεις όταν σκέφτεσαι σαν γραικυλοι ράφια και όχι σαν Έλληνας.
    Διαφωνώ όμως για την αριστοκρατία. είχαμε και εμείς αριστοκρατία και στην αρχαία Αθήνα και Βυζάντιο και με κοτζαμπάσηδες της τουρκοκρατίας.γονοι των δοσίλογων των γερμανων ακόμα υπάρχουν και ανθούν.και τώρα με την τρόικα θα αρχίσουμε και καινούριες δυναστείες από δ'αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για μια στιγμή, διαβάζοντας κάποια από τα ανωτέρω σχόλια, νόμισα πως πάτησα λάθος link και διάβαζα το pentapostagma. Ίδια ψευδώνυμα, ίδιος τρόπος γραφής, ίδια «χριστιανική αγάπη» για τον συνάνθρωπο, ίδια συνοχή (not) στο λόγο, ίδια επιχειρηματολογία. Έπρεπε να διαβάσω το «infognomonpolitics» στη γραμμή του link και να δω τη φωτογραφία του Σάββα για να βεβαιωθώ ότι βρίσκομαι ακόμη στο σωστό ιστολόγιο.

    Για να σοβαρευτούμε, να σας υπενθυμίσω πως κάποιοι από εσάς που (δικαίως) έχετε εξοργιστεί με τα «έργα και ημέραι» της παρούσης κυβέρνησης του προέδρου του 15μελούς, την νύχτα των εκλογών (και του δημοψηφίσματος - να μην ξεχνιόμαστε) ζητωκραυγάζατε σαν μαϊμούδες από χαρά και κορνάρατε σαν ηλίθιοι στους δρόμους, λες και… πήραμε την Πόλη.

    ...έτσι βρε αδερφέ, μια απλή υπενθύμιση για να μην ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σου υπενθυμίσω και εγώ που αυτοί που τον ψήφισαν ήθελαν μια αλλαγή και προδοθηκαν όταν αποδειχτηκαι να είναι όλοι οι άλλοι: Καραμανλή, Σαμαρά, Μητσοτάκης,ΠΑΣΟΚ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Truthteller,

      Ε, τότε να σου υπενθυμίσω κι εγώ πως όταν μία παρθένα αγνή χωριατοπούλα σαγηνευτεί από τα όμορφα λόγια του μουρντάρη playboy, τότε όλοι της δίνουν δίκιο επειδή της καταλογίζουν αθωότητα και άγνοια. Όταν όμως η ίδια (όχι πια παρθένα & αγνή) χωριατοπούλα συνευρίσκεται με διαφορετικούς εραστές κάθε λίγο και λιγάκι, εδώ και 50 χρόνια, όχι μόνο δεν πείθει όταν λέει «δεν ήξερα τι θα συμβεί», αλλά άνετα χαρακτηρίζεται ως «εύκολη» (ή απλώς βλαμμένη). Κάνε τον παραλληλισμό - δεν είναι δύσκολο - και μην επιχειρείς να ρίξεις την ευθύνη πάντα σε οποιονδήποτε άλλο, πλην του εαυτού σου.

      Διαγραφή
  18. Αν αυτοι ειναι εθνοαποδομητες (στο κατω κατω ηταν γνωστες οι θεσεις τους) τοτε αυτοι που εστρωσαν το χαλι και φαινεται να αγαπουν πολλοι απο τους σχολιαστες τι ηταν? Πατριωτες? Νομιζω οτι ειναι αντιληπτο οτι οι ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις υπηρετουν κρυφες ατζεντες που αντιλαμβανεται μονο ο υπευθυνος πολιτης και οχι οι οπαδοι της ποδοσφαιροποιημενης πολιτικης ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.