29/9/17

Ύποπτη φωτιά στο Καστελόριζο: Έπιασαν στα πράσα Τούρκο υπήκο

Μια περίεργη υπόθεση προβληματίζει τις τελευταίες ώρες τις ελληνικές αρχές, μετά και τη σύλληψη ενός 37χρονου Τούρκου υπηκόου, ο οποίος πιάστηκε «στα πράσα» να βάζει φωτιά σε δασική έκταση στο Καστελλόριζο.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 37χρονος συνελήφθη από κλιμάκιο της Μοίρας Καταδρομών που βρίσκεται στο νησί.

Αρχικά, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο απ’ όπου ξέσπασε η φωτιά, ισχυρίστηκε πως είναι λαθρομετανάστης και πως έχει τραυματιστεί, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και υποστήριξε πως έβαλε φωτιά, επειδή... κρύωνε, για να πει αμέσως μετά ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας!
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:
Ο ίδιος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περισσότερο σχετικά με την πράξη του, γεγονός που «φουντώνει» τα σενάρια για ύποπτα παιχνίδια κατασκοπείας στο ακριτικό νησί του Αιγαίου.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση του Στρατού αλλά και τη συνδρομή ενός Canadair που πραγματοποίησε από αέρος ρίψεις νερού.



8 σχόλια:

  1. Thats an easy case. Fast track judicial procedures - conviction as an arsenist with special consideration on the important location of the place of the fire and 50years behind bars without probation or the option for perol. That would make others to think twice before doing something similar.
    This suggestion assumes we have a functioning country. Do we?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου κρυωνε,ριχτετον μεσα στη φωτια που αναψε,για να ζεσταθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Μ.Κ.Ο. δεν εμφανίσθηκαν ακόμα για να διαμαρτυρηθούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα του σαμποτέρ, δήθεν "πρόσφυγα", που "κρύωνε"?

    2)"Μεταναστευτικό" - Το βίντεο που εξηγεί πως φτάσαμε ως εδώ
    https://www.youtube.com/watch?v=mbxgC1p6evk

    3)Execution Of Spies By Firing Squad
    https://www.youtube.com/watch?v=XOKEebktVco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τον επιασαν σε πρασα...καλο θαταν να δει και τα ραδικια...αναποδα..Ομως εδω εχουμε τον γκαιυ Τσιπρα..που ασχολειται ολη μερα με τον πωπο του που ειναι θερμο μερος...και το δινουν ευκολα οταν οι τουρκοι ..κρυωνουν..οπως αυτος...

      Διαγραφή
    2. Ας μη ψάχνουμε παντού και πάντοτε αποδιοπομπαίους τράγους΄
      Το ουσιαστικό στην υπόθεση είναι η σύλληψη Τούρκου εμπρηστή στο Καστελόριζο,και θα πρέπει να ερευνηθεί και να εφαρμοσθεί αυστηρά η νομοθεσία.

      Διαγραφή
  4. Δεν ἐχει βοσκοτόπια εκεί κανένας βουλευτής?
    Πάντως στη Σκύρο σε δυο μεγάλες φωτιές επενέβησαν δυο βουλευτές, και η πυροσβεστική το ΄πνηξε τ΄ αρνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιαου-μιαου στα κεραμυδια (και χοντροκομενο οπως και αυτοι που τον στειλαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.