10/9/17

Η υπογεννητικότητα χτυπά και την Αλβανία

«Η Αλβανία αποσυντίθεται. Τα φοβερά στοιχεία για την πληθυσμιακή κατάρρευση»



Τίρανα.

Με τον υπότιτλο «η αμερικανική πολιτική οικογενειακού προγραμματισμού σκοτώνει τον αλβανικό πληθυσμό», το αλβανικό δημοσίευμα σημειώνει την επιδείνωση της μείωσης των γεννήσεων στην Αλβανία.
  Στο κείμενο επισημαίνεται ότι «τόσο η Οθωμανική περίοδος, όσο και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, ακόμη και τα 50 χρόνια του κομμουνιστικού καθεστώτος δεν κατάφεραν να μειώσουν τον πληθυσμό της χώρας, όσο η μεταβατική κατάσταση μετά την μεταπολίτευση του 1990 και την αμερικάνικη πολιτική του οικογενειακού προγραμματισμού που θεωρήθηκε πρότυπο στην Αλβανία και οι συνέπειες επιδείνωσαν  τις γεννήσεις».
 Συνεχίζεται μάλιστα να επιδεινώνεται το φαινόμενο σύμφωνα με τους αριθμητικούς δείκτες και παρουσιάζεται η πραγματικότητα της συρρίκνωσης του αλβανικού πληθυσμού ταχύτερα από ό, τι προβλέπονταν.
Στια αρχές του 2017, ο πληθυσμός ήταν λιγότερος κατά οκτώ χιλιάδες ανθρώπους από τις προβλέψεις της INSTAT για το τρέχον έτος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Η μείωση σε σύγκριση με τις προσδοκίες υπήρξε μοιραία για την ηλικιακή ομάδα 0-15 ετών, η οποία έχει συρρικνωθεί κατά  10 χιλιάδες νέους από ότι αναμένονταν.
Για τη συνέχεια Echedoros

9 σχόλια:

  1. Για να Δείτε ποσό ηλιθιοι και ευκολοπιστοι είμαστε :
    Δεν θυμαται κανεις τους αναλυτες εσχατολογους που ελεγαν πως θα πάει στα 9.000.000 η Αλβανια σε 20-30 χρονια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αγαπητέ μου αυτό πρόσεξες, ή το οτι όπου πατάει ο αμερικανικός πολιτισμός ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑΡΙ;

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλά.στειλτε τους μουσουλμάνους επιδρομείς εκεί που τους ταιριάζει θρησκευτικά και πολιτιστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείτε. Οι Αλβανοί γεννούν στην Ελλάδα και μάλιστα περισσότερα από ένα και δύο και τρία και συχνά και τέσσερα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειμαι σιγουρος αν κάνουν τοσα παιδιά, όμως μου εκανε εντυπωση πως ένας αλβανος ταριφας μου είπε πως ανοιξει ξανα το επαγγελμα του οικοδομου θα αφησει το ταξι γιατί δεν του αρεσει η καθιστικη εργασια.
      Εμείς αραζουμε στις καφετεριες...

      Διαγραφή
  4. Μην ανησυχειτε!τα Αλβανόπαιδα σε πολλα χωρια μας,ιδιως σε τουριστικους προορισμούς ( ακόμα και στην Αράχωβα,όπου το 1821,ο Καραϊσκάκης την απελυθερωσε απο αυτούς ), ειναι τώρα πλειονότητα Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, αλλα μου είπαν ο τι ,βόρεια της Κερκυρας ,οι Αλβανοι έχουν εποικίσει ενα Ελληνικο μικρό νησί μας ,και κανεις Ελληνας δεν τολμα να πάει εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική οι φυλακές είναι γεμάτες
    Αλβανους.Εκεί οφείλεται η υπογεννητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Greece must be deeply concerned about its big demographic problems and the rapidly shrinking of its population. It is a disaster and catastrophe. In a few years, Turkey will have a population of 100 million people. Greece will be swallowed by Turkey. I wonder for how long Greece will be having stupid politicians.
    Dr Robert Athanas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.