13/9/17

Ο κ Γαβρόγλου, οι έμποροι ναρκωτικών, οι βιαστές και οι τζαμπατζήδες καθηγητές

«Ο υπουργός Παιδείας είναι υπέρ των ναρκωτικών στα πανεπιστήμια;» με ρώτησε η γυναίκα μου διαβάζοντας ειδήσεις στο tablet. «Θεωρητικώς όχι» απάντησα. «Τότε γιατί αποδοκίμασε τη Σύγκλητο του Αριστοτέλειου, που ζήτησε ομόφωνα την επέμβαση εισαγγελέα και αστυνομίας εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης;» ξαναρώτησε. «Γιατί δεν του περνάει από το μυαλό ότι αν ζούσαμε σε ευνομούμενο κράτος θα είχε κατηγορηθεί αυτεπάγγελτα για έμμεση υποβοήθηση σε διακίνηση ναρκωτικών και άλλα 10 αδικήματα» είπα.
«Και αφού τα Πανεπιστήμια είναι αυτοκέφαλα έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις τους;» ξαναρώτησε. « Να κρίνει ναι. Να παρεμβαίνει όχι» είπα. «Τότε γιατί δεν έκρινε αμέσως και το ίδιο αυστηρά έως καθόλου τις δυο εκτροπές στα Πανεπιστήμιο της Πάτρας και της Δυτ. Μακεδονίας;» επέμεινε.
Για όσους δεν το πήραν είδηση, στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας πιάστηκαν 106 φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων (!) να έχουν αγοράσει και γράψει όλοι την ίδια πτυχιακή και αποκλείστηκαν από τις εξετάσεις της περιόδου με απόφαση του Τμήματός τους. Σκέψου τι διοίκηση επιχειρήσεων θέλουν να ασκήσουν όταν αποφοιτήσουν! Αν και οι περισσότεροι θα χτυπήσουν καμιά θέση στο Δημόσιο, που η διοίκηση των επιχειρήσεών του ασκείται με γνώμονα τις προσλήψεις και όχι τα κέρδη. Πληρώνουν τα κορόιδα οι πολίτες.

Για τη συνέχεια liberal

7 σχόλια:

  1. Πόσοι πολίτες είναι γνώστες τής είδησης και πόσοι και πώς αντιδρούν; Εγώ δεν άκουσα/είδα κανέναν να διαμαρτύρεται/αντιδρά. Όπως έγραψα μόλις τώρα κάπου παρακάτω, αυτή η απάθεια, η αδιαφορία, η αφασία, πες την όπως θέλεις, των πολιτών, γέννησε την ατιμωρησία των πολιτικών (τιμωρία είναι και το να μην ξαναψηφιστεί μία κυβέρνηση, ή ένας πολιτικός, αναλόγως τής περιπτώσεως), η οποία ατιμωρησία τούς αποθράσυνε και μάς έφεραν στα σημερινά χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περιμενει καποιος απο το διδακτικο προσωπικο να ξεκαθαρισει το βαρυ ποινικο εγκλημα που συντηρειται εντος των χωρων αυτων και να τα βαλει με τους Κορλεονε αδικα περιμενει.

    Αντιθετα,απο την στιγμη που το επισημο κρατος με τις υπηρεσιες του παραμενει ανενεργο, εχουμε δικαιωμα εμεις οι απλοι πολιτες να αναρωτηθουμε:

    Ποιος ωφελειται απο αυτην την κατασταση;Γιατι οι υπηρεσιες του κρατους δεν υπηρετουν τους συνταγματικα οριζομενους σκοπους τους;Γιατι κανενα ανωτατο κρατικο οργανο, συμπεριλαμβανομενης και της ηγεσιας της αστυνομιας και του λιμενικου σωματος δεν αντιδρουν δυναμικα η εστω να καταγγειλουν δημοσια την πολιτικη ηγεσια για αδρανεια;Ποιος ελεγχει το εμποριο πρεζας στα πανεπιστημια;Που διοχετευεται αυτο το χρημα;Γιατι η αριστερη κυβερνηση ποιει την νησσαν σε καταγγελιες σχετικα με τα ναρκωτικα;
    Το ανεξαρτητο εξαρχεισταν και ολοι οι "συντροφοι" που ειναι προκλητικα ανεξελεγκτοι και αλληλεγγυοι των ασιατων μεταναστων μηπως τελικα ειναι οργανωμενοι και εχουν ανοιξει καποιον νεο "δρομο της παπαρουνας και του οπιου" μαζι με αφγανους και πακιστανους ευπαθεις...και διακινειται/ αποθηκευεται σε χωρους που δεν αστυνομευονται και επισημα πλεον (Εξαρχεια-Πενεπιστημια);

    Καλο το story για δικαιωματα και ελευθεριες που πουλαει η αριστερα στο ποπολο αλλα ας ειμαστε και λιγο πονηρεμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι να απαντησεις στα χιλιαδες ΓΙΑΤΙ..θελουμε 50 χρονια..αν ζουμε..Εν τω μεταξυ...δεν μαζευομαστε 1000000 που καταλαβαν να τους Ριξουμε με την μια ολους ???? ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ??? ΤΙ ΛΕΣ ??

      Διαγραφή
  3. Σκεφτειτε,αν καποιοι μπορεσαν αγοραζοντας εργασιες,σιγουρα και διπλωματα,σιγουρα και μεταπτυχιακες να περνανε τις ταξεις,σκεφτειτε τι εχουν αγορασει γονοι πωλητικων οικογενειων για να μας τα μοστραρουν σαν παρασημα τους στο κυνηγι της ψηφου μας.
    Μονον ετσι δικαιολογειται η πληρης αποτυχια τους σε οτι εχουν ανακατευτει ενω εμεις τα ζωα αναστεναζουμε ανακουφισμενοι αφου τα κυβερνητικα ποστα καταλαμβανουν ανθρωποι με γνωσεις που θα μας σωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε απολυτο δικιο...Κατι αναλογο..εγινε και σε πολλες συνταξεις...και σε πληθος πτυχια εξωτερικου ..ειδικα ανατολικων χωρων...Στην Ιταλια προ πολλων ετων εγινε Ελληνικο οργιο..καταχρησης...λογω του θεσμου των γκρουπ εργασιας..ενα οργιο...οι μισοι και βαλε ετσι πηρανε πτυχιο...αν ξερατε ποσοι εινσι εντελως αγραμματοι απ αυτους κσι επικινδυνοι για εργασια ..θα παθαινατε σοκ..ειδικα γιατροι..Δεν θα πηγαινατε ποτε για θεραπεια..τους εσωζαν οι ιατρικοι επισκεπτες των εταιριων που τους ελεγαν διαρκως πεντε πραγματα καθε μερα...και βλαξ νασουν τα παπαγαλιζες καποτε..αν δειτε αρχιτεκτονες..μηχανικους..γεωπονους...κλπ.Εξαπατησαν πολλοι το κρατος ..και διοριστηκαν με το πτυχιο αυτο..και παιρνουν και...συνταξη σημερα...Υπηρξαν συμφοιτητες μου πολλοι που δεν ηξεραν που ειναι η σχολη..ουτε οταν εδιναν πτυχιο ηλθαν...αυτο το εδινε ο αρχηγος του γκρουπ..συνηθως Ιταλος..Κι ομως αυτοι περιφερονται κοινωνικα καταξιωμενοι εδω ..κατσε καλα..

      Διαγραφή
  4. .....Σαλος για το δωρεαν μεταπτυχιακο σε παιδια καθηγητων στο πανεπιστημιο Δυτικης Μακεδονιας....αποφαση που παρθηκε με πλειοψηφια 4-2.
    Χαρισμα κοστους 2950 ευρω για καθε παιδι καθηγητου.
    Αμ.πως!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω οποια ομαδα επαγγελματιων αρπαξει
    ..απ την διπλανη..το λενε .. ΑΓΩΝΑ δικαιο..ειναι ..καταξιωση..ειναι το δικιο του ΘΕΟΥ..η δικαιωση μιας θεαρεστης πραξης.Γιαυτο ..θαυμσζω την μαφια..που αγωνιζεται για την επιβιωση των εργαζομενων γιαυτην...Ειναι το δικαιο μετα απο καταξιωμενους αγωνες.Λεει δεν λεει το συνταγμσ οτι ειμαστε ολοι ισοι..αυτοι οι εργαζομενοι λεηλατες ..μογγολοι του Αττιλα κανοντας την λεξη δημοκρατια λατερνα..επελαυνουν αλλαλαζοντας.Ετσι γινεται παντου εδω..Αν τους κρινεις ..χαθηκες.Εισαι φασιστας .. Δεν εμαθαν σχολειο καμμια αλλη λεξη .. Ουτε σκεφτηκαν ποτε οτι ειναι κλεφτες μαφιοζοι. Ουτε σκεφτηκαν ποτε τι χρειαζεται η οργανωση τους αφου ειμαστε ολοι ισοι κατα το συνταγμα .. ολοι σημερα ξερουμε τι ...το ειπατε πιο πανω...3000 ευρω αρπαγη απ τον διπλανο...Το ιδιο δεν γινετσι και στα ορια ηλικιας και στα ετη εργασιας και τα...εφαπαξ στις συνταξεις ?? ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ !!! Εναι μια λεξη ..ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ..
    κι αλλες χιλιες που δεν λεω απο ντροπη..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΦΕΡΟΝΤΕΣ..κσι μη χειροτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.