14/9/17

Δείτε το ξεκαθάρισμα που έγινε στη ΜΙΤ - Πόσους έδιωξε ο Ερντογάν

Το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 αποτέλεσε την απαρχή μεγάλου ξεκαθαρίσματος στις τάξεις της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουκρίας, της γνωστής ΜΙΤ.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το πραξικόπημα, με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και κόπηκε κάθε σχέση τους με τη ΜΙΤ, 87 στελε΄χη της υπηρεσίας αυτής.
Μάλιστα, για 52 από αυτούς, συγκροτήθηκε φάκελος που εστάλη στον εισαγγελέα, για απαγγελία σχετικών κατηγοριών εναντίον τους.

Προχθές, οι διωκτικές σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές, έκαναν νέα επιχείρηση εναντίον 63 υπόπτων, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν παλιά στελέχη της ΜΙΤ και οι υπόλοιποι "μυστικοί ιμάμηδες του Γκιουλέν", σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα των τουρκικΏν ΜΜΕ.
Η τεράστια αυτή επιχείρηση έλαβε χώρα σε 21 νομούς της Τουρκίας, και συνελήφθησαν 63 ύποπτοι, από τους οποίους οι 45 είναι πρώην στελέχη της ΜΙΤ και οι υπόλοιποι "μυστικοί ιμάμηδες του Γκιουλέν".

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι πολύ καλο για εμάς και για την πατρίδα μας να κυνηγιούνται αναμεταξύ τούς και με το καλό να εχουν στην ακόμη χώρα τους της πρώτες κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.