27/9/17

FDP και Πράσινοι θα χορέψουν την Μέρκελ στο ταψί!

Η καγκελάριος είναι αναγκασμένη να χτίσει τη «Τζαμάικα» και θα αναγκαστεί σε μεγάλες υποχωρήσεις. Ο εκ των έσω κίνδυνος και γιατί τα επόμενα χρόνια θα αποκαλυφθεί ο μύθος της γερμανικής ηγεσίας στην ευρωπαϊκή και διεθνή σκηνή.
Η επιστροφή των δεξιών εξτρεμιστών στο γερμανικό κοινοβούλιο είναι φυσικά η πιο συνταρακτική είδηση που ανακύπτει από τις γερμανικές εκλογές. Αν και από την άλλη, το ποσοστό 12,6% που κέρδισε το AfD είναι απόλυτα εντός του περιθωρίου λάθους των πιο πρόσφατων δημοσκοπήσεων.
Το AfD θα στείλει σχεδόν 100 βουλευτές στην Bundestag, το ένα τρίτο των οποίων πιστεύεται πως ανήκουν στην άκρα Δεξιά. Είναι μακράν πιο επικίνδυνοι από το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία και κάνουν τους Βρετανούς του κόμματος Ανεξαρτησίας να φαίνονται σαν τα γλυκούλια ξαδερφάκια τους.
Επίσης συνταρακτική είναι και η πτώση των σοσιαλδημοκρατών. Πληρώνουν το τίμημα για τη συνεργασία με την Άνγκελα Μέρκελ για υπερβολικά πολύ καιρό. Το SPD έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένα πολιτικό κόμμα: έχει καταστήσει τον εαυτό του περιττό.
Και το πιο μεγάλο σοκ αυτών των εκλογών είναι η εντυπωσιακή αδυναμία του CDU της κ. Μέρκελ και του βαυαρικού αδελφού κόμματος, του CSU. Το συνολικό τους ποσοστό υποχώρησε από 41,5% το 2013 σε 33% αυτή τη φορά. Αυτό, περισσότερο από καθετί άλλο, θα καθορίσει το μεσοπρόθεσμο μέλλον, τόσο της γερμανικής όσο και της ευρωπαϊκής πολιτικής.
Για τη συνέχεια Euro2Day

5 σχόλια:

  1. Αυτά γίνονται όταν αφήνουμε τους εισβολείς μέσα άρον άρον ! Τώρα θα μου πείτε ,τι μπορεί να κάνει η ίδια αφού οι πλανηταρχες κινούν τα νήματα;

    Αυτό να μου πείτε και θα σας δώσω τον ψήφο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηφο δεν χρειαζεται κανεις, παρα μονο δυο τρεια γεγονοτα να τεκμηριωσης τη σκεψη σου. Η Α. Μερκελ ειναι ηγετης μιας χωρας με υψηλο επιπεδο παιδειας και σωφρσυνης, με υψηλο εμπορικο και κατασκευαστικο επιπεδο με τεραστια οικονομικα ωφελει, παραγωγικος λαος και εξωστρεφεις. Δηλαδη με μια λεξη Κυριαρχος. Οταν εχεις αυτα πισω σου ως ηγετης δεν χρειαζεται να παραδινεις διπλωματικες σκυταλεις σε κανεναν, παρα πορευεσαι μπροστα και ολοι σου ανοιγουν τις πορτες απο ευγνωμοσυνη οτι εχουν την ευτυχια να συνεργαζονται μαζι σου, με λιγα ακομα λογια οποιοσδηποτε πλανηταρχης δεν αξιζει μια μπροστα σου διοτι ο πλανηταρχης ειναι στρατωκρατης και το ξερει, ενω ο αλλος ο ηγετης οπως η Μερκελ εχει το μυαλο και την οικονομικη ανεση με δημοκρατικο τροπο να σε κατευθυνη.

      Διαγραφή
  2. Αυτά γίνονται όταν αφήνουμε τους εισβολείς μέσα άρον άρον ! Τώρα θα μου πείτε ,τι μπορεί να κάνει η ίδια αφού οι πλανηταρχες κινούν τα νήματα;

    Αυτό να μου πείτε και θα σας δώσω τον ψήφο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Είναι μακράν πιο επικίνδυνοι από το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία και κάνουν τους Βρετανούς του κόμματος Ανεξαρτησίας να φαίνονται σαν τα γλυκούλια ξαδερφάκια τους<

    Όποιος δεν θέλει να ισλαμοποιηθεί η χώρα του, ή να εποικιστεί από λαθρομετανάστες, όποιος έχει αντίρρηση να κυβερνούν οι Βρυξέλλες δικτατορικά, όποιος αγαπά την πατρίδα του κι έχει εθνική αξιοπρέπεια, αυτός κρίνεται επικίνδυνος από το πολιτικώς ορθό κατεστημένο. Και όποιος έχει αντίρρηση (ο γράφων π.χ.) είναι φασίστας, λαϊκιστής κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.