23/10/17

Η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να αφυπνιστεί - Ο εκλεκτός θεολόγος του Ερντογάν, αποκαλύπτει την ατζέντα του πανισλαμισμού

Ο Hayrettin Karaman παραλαμβάνει βραβείο από τον Ερντογάν, παρουσία του πανίσχυρου Διευθυντή της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων
Ο Hayrettin Karaman, ένας κορυφαίος θεολόγος και εκδότης θρησκευτικών εντολών και θρησκευτικών διαταγμάτων για τους κυβερνητικούς κύκλους του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σε μια στήλη την Κυριακή ότι θα υπάρξει ένα κράτος όλων των Μουσουλμάνων και ότι οι μη Μουσουλμάνοι θα πληρώνουν πρόσθετους φόρους για να ζουν στο ίδιο κράτος.
Σύμφωνα με τον Karaman, το ενιαίο μουσουλμανικό κράτος θα δημιουργηθεί όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα μουσουλμανικά κράτη σήμερα, λόγω ανάγκης, είπε ο Karaman: "Επαναλαμβάνω τις σκέψεις μου ότι όσοι προσπαθούν να διαιρέσουν την ummah* [μουσουλμάνοι] δημιουργώντας ανεξάρτητα κράτη με τη συγκέντρωση θρησκευτικών αποδείξεων, βρίσκονται σε λάθος δρόμο".
Εξηγώντας το βαθμό και υπό ποιές προϋποθέσεις οι μουσουλμάνοι πρέπει να γίνονται φίλοι με τους μη μουσουλμάνους, ο Karaman δήλωσε: 
«Η ειρήνη πρέπει να προτιμάται, αλλά πρέπει επίσης να έχουμε μια αποτρεπτική δύναμη για την άμυνα και την καταπολέμηση της βίας. [Επιμένω ότι η δύναμη αυτή τη στιγμή είναι πυρηνική και ότι πρέπει να την έχουμε. Έχοντας αυτή τη δύναμη δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε βιαίως, αλλά για να εξασφαλίσουμε ισορροπία ισχύος, για άμυνα και αποτροπή.] ... Δεν λέω ότι πρέπει να είμαστε Βόρεια Κορέα, λέω «Λαμβάνοντας υπόψη τις θεϊκές προειδοποιήσεις και το να είμαστε προσεκτικοί, για τη μουσουλμανική φιλία και ενότητα μακροπρόθεσμα, αν όχι τώρα».


Σχόλιο: Το 1942 ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεχμέτ Σουκρού Σαράτζογλου επέβαλε στους μη μουσουλμάνους κατοίκους της χώρας (Έλληνες, Αρμένιους, Αλεβίτες, Εβραίους κ.λπ.) τον κεφαλικό φόρο, γνωστό ως Varlık Vergisi. Υπό το πρόσχημα της κατάστασης αμύνης της Τουρκίας σε περίπτωση που συμμετείχε στον Β’ ΠΠ, εξανάγκασε όλους του μη μουσουλμάνους σε διώξεις, εκτοπισμούς, δουλεία και θάνατο. Σε προθεσμία 30 ημερών από την ψήφιση του δολοφονικού κεφαλικού φόρου, όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να καταβάλουν φόρο ίσο ακόμη και με την εμπορική αξία της ιδιοκτησίας τους διώκονταν και εκδιώκονταν. Αυτό που ακολουθούσε ήταν τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, τα οποία δεν απείχαν από τα ναζιστικά κολαστήρια. Έτσι, εξοντώθηκε η ελληνική κοινότητα. Αυτό σημαίνει, ότι οι Τούρκοι ονειρεύονται την επανάληψη των ίδιων εγκλημάτων.
Επειδή οι καιροί ου μενετοί, πρέπει να ξυπνήσουμε από τον εθνοκτόνο λήθαργο, στον οποίον έχουμε πέσει.

Ο λύκος κι αν εγέρασε…πόσο μάλλον όταν είναι και γκρίζος…

3 σχόλια:

 1. Το επιθετο "εκλεκτος" που ακριβως κολλαει?
  Αυτες οι π@π@ριες εχουν ξανακουστει και ακουγονται απο κατι μουσατα τερατα. Η πλακα θα ειναι να τον ακουσει και ο ψυχακιας κουτσαβλος και να ταραξει στους φορους τα μεμετο-ντοητς και να τον κυνηγανε ολοι μαζι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νομίζω ότι ο φόρος δεν ήταν κεφαλικός, αλλά κεφαλαίου, επί της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων και λοιπών, δηλαδή ένας δημευτικού-και ακραία εξοντωτικού-χαρακτήρα Φόρος Ακίνητης Περιουσίας, όπως έμαθα, για πρώτη φορά, στο ειδικό σχετικό άρθρο του κ. Καλεντερίδη, σ΄αυτόν εδώ τον ιστότοπο.
  Θυμάμαι ότι συνοδεύονταν από φωτογραφία ευκατάστατης οικογένειας, που είχε βγάλει την οικοσκευή της στο πεζοδρόμιο προς εκποίηση και συγκέντρωση χρημάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κι εδώ, το άρθρο, http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2009/01/blog-post_4845.html
  Η φωτογραφία ήταν σε άλλο σχετικό άρθρο, που δεν εντόπισα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.